Forumda böyle çocuğu olan insanlarla evlenip yaşadıkları sorunlardan bahseden de çok kişi var...Gerçekten sorun mudur acaba yoksa olabilir mi..Hiç etrfaımda bir örneği de yok..Ha bu başarıyor diyebileceğim tanıdık biri..
Çocuk kız,5 yaşında. küçük daha.Çok tatlı bir şey.Babasına çok bağlı. Babası da ona. Ama ben annesiyle görüşmesine daha çok takıyorum kafayı, çocukla değil. Ve ilerde evlendiğmizde yanımıza alma ihtimalinden bahsediyor bana.Yani annesi evlenirse kesin almayı düşünüyor çocuk kız olduğu için üvey baba elinde büyümesin diye.İşte o durumda ben kendimi hayal edemiyorum. Bir şey yapacağımdan değil ama benim yavrum değil.Hadi ben kabul ettim, o beni edemzse..Annesini isterse, hayat mahvolursa..Tabi ki konuştuk herşeyi defalarca defalarca...
Çocuk için ben de üzülüyorum, onu seviyorum da..En suçsuz olan o.Ben de vicdansız biri değilim. Ve çok da güzel bir çocuk, çok akıllı. Evet annesiyle konuşmak zorunda şu anda,benim yapabileceğim bir şey yok bu konuda.Ne bileyim ki sanırım şu anda o da düşünüyor..Kimse böyle birşey yaşamak istemezdi.Malesef ki günümzde boşanmalar çok arttı.Benim kimseye üzmeye niyetim yok, zamana bırakcam, nasibimde ne varsa onu görecem gibi görünüyor...Sanki umudum kırılıyor, ve ailemi ikan ederim ama kıyamet de kopar vet bi de o durum var.....bence onu sevebilirsin, üstelik şuan küçük olduğu için sonunda seni sevme ihtimali çok fazla, eğer devam etmeye karar verirseniz kızıyla arasını sıcak tut derim, böylece ilerde sizinle yaşarsa sorun olmaz, baba-kız beraber yaşamak onların da hakkı yani, bunu kabullen derim, hem ilerde çocuğunun ablası hazır fenamı
şuan küçük olduğundan annesiyle konuşmak zorunda çocuk için, zaten herşey bitmese boşanmazlardı bu konuyu kafana çok takma bence, zaruriyetten konuşuyorlar
ama benim yazdıklarından hissettiğim yapamayacağın gibi, tabii ki kendini en iyi sen bilir sen tanırsın
bide senin ailen boyutu var, mezhep farkı, daha boşanmış ve çocuğu olduğunu bile söylememişsin, sanırım buradan da bi kıyamet kopar
boşanmış olduğunu kızı olduğunu baştan bilmiyor muydunuz. biliyorduysanız neden ilişkiye başladınız ya da 2 yıl devam ettirdiniz.
Çocuk şu an 5 yaşında olduğundan seni kabullenmesi güç olabilir öte yandan sen zaten onun annesi değilsin.Ama çocuk büyüdükçe bu durumu anlayacak ve kabullenecektir bence.Yine de sorunlar olacaktır.Bu sorunları uzmanlardan yardım alarak çözebilirsiniz.Yani ortada aşılamayacak sorunlar yok.Evlilik meselesine gelince bence kalbinin sesini dinle sonra her şey için çok geç olabilir unutma...
Tabi ki biliyordum, önce çok fazla kaçtım, ama birşey bağladı beni ona. Onunla hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Bir daha zor çıkar karşıma böyle anlaşabileceğim biri.Frekanslarımız çok tuttu.Haklısınız haklısınız, ama ben sanki engel olamadım,çekildim bu ilşkinin içine..Sonra da onu tanımak istedim, madem ki beni bu kadar istiyor, bir bakayım kimmiş dedim, bu hale geldik işte..