Sağolun sizdeÇok geçmiş olsun
aynen düzleşme ve boyun fıtığı çıktı sol el ve ayakta uyuşma var ve kafamdaki bu değişik durum var siZdede öyle oluyormuBende var.Boynumda düzleşmede var.Doktorun verdiği ilaçlarla ve egzersizlerle ağrı hafifliyor ama hiç geçmiyor ne yazık ki..
Uyuşma ayağımda olmuyor hiç kolumda da ara sıra oluyor bir tane sprey yazmıştı doktor uyuştuğunda koluma masaj yaparak o spreyi sürüyorum.Fıtık baş dönmesi de yapıyor malesef bence en kötüsü o.Yakında fizik tedaviye gideceğim.Sağolun sizde
aynen düzleşme ve boyun fıtığı çıktı sol el ve ayakta uyuşma var ve kafamdaki bu değişik durum var siZdede öyle oluyormu
Ben gidiyorum geçmezse ameliyat diyorUyuşma ayağımda olmuyor hiç kolumda da ara sıra oluyor bir tane sprey yazmıştı doktor uyuştuğunda koluma masaj yaparak o spreyi sürüyorum.Fıtık baş dönmesi de yapıyor malesef bence en kötüsü o.Yakında fizik tedaviye gideceğim.
Bana fizik tedavi boyutunda değil dedi ama ben yinede gideceğim.Hapşırınca öksürünce sol göğsüm ağrıyor.Boyun fıtığı için bir yastık var ondan aldınız mı?Almadıysanız tavsiye ederim iyi geliyorBen gidiyorum geçmezse ameliyat diyor
Nasıl bir yastık, yararı oluyor mu?Bana fizik tedavi boyutunda değil dedi ama ben yinede gideceğim.Hapşırınca öksürünce sol göğsüm ağrıyor.Boyun fıtığı için bir yastık var ondan aldınız mı?Almadıysanız tavsiye ederim iyi geliyor
Ortopedik visco yastık.Ben yararını görüyorum.Sabahları ağrısız uyanıyorumNasıl bir yastık, yararı oluyor mu?
İki gündür böyle bir şey yaşıyorum yüzüm uyuşuyor sanki ekstra benim. Anksiyetem var bi de iki gündür bu sebepten arttı her şey birbirine girdi yaaaBoyun fıtığı olanlar sol el ve ayakta uyuşma ve kafanı taşıyamama ağır gelmesi boynuna dayanamıyorum varmı bu durumu yaşıyanlar kafam sanki gergin çok kötü oluyor ağrı değil değişik bir durum duramuyorsun bu nedir böyle lütfen yazın
aynen bazen kafamın içinde uyuşmada oluyorİki gündür böyle bir şey yaşıyorum yüzüm uyuşuyor sanki ekstra benim. Anksiyetem var bi de iki gündür bu sebepten arttı her şey birbirine girdi yaaa
Demir korsemi nedir o doktor mu önerdi veya nerden aldınÇok geçmiş olsun canm.
bende vardı canım 4 sene evvel önce boyun fıtığım vardı hemde 3 tane.
Birşey taşıyamıyordum 5 kilo bile sırtımı ağırtıyordu İnan göğüslerimi bile taşımakta güçlük çekiyordum . Demir korse kullandım 2 seneye yakın çok şükür düzeldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?