Lütfen bakın

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
41
Boyun fıtığı olanlar sol el ve ayakta uyuşma ve kafanı taşıyamama ağır gelmesi boynuna dayanamıyorum varmı bu durumu yaşıyanlar kafam sanki gergin çok kötü oluyor ağrı değil değişik bir durum duramuyorsun bu nedir böyle lütfen yazın

Bende var.Boynumda düzleşmede var.Doktorun verdiği ilaçlarla ve egzersizlerle ağrı hafifliyor ama hiç geçmiyor ne yazık ki..

Sağolun sizde

aynen düzleşme ve boyun fıtığı çıktı sol el ve ayakta uyuşma var ve kafamdaki bu değişik durum var siZdede öyle oluyormu
Uyuşma ayağımda olmuyor hiç kolumda da ara sıra oluyor bir tane sprey yazmıştı doktor uyuştuğunda koluma masaj yaparak o spreyi sürüyorum.Fıtık baş dönmesi de yapıyor malesef bence en kötüsü o.Yakında fizik tedaviye gideceğim.

Ben gidiyorum geçmezse ameliyat diyor

Ben gidiyorum geçmezse ameliyat diyor
Bana fizik tedavi boyutunda değil dedi ama ben yinede gideceğim.Hapşırınca öksürünce sol göğsüm ağrıyor.Boyun fıtığı için bir yastık var ondan aldınız mı?Almadıysanız tavsiye ederim iyi geliyor

Bende de var kolumda bacağımda uyuşma oluyor omzuma da vuruyor çok fena baş ağrısı yapıyor başım dönüyor bazen sebebi bundan mi bilmiyorum hiç geçmeyecek mi bu ağrılar bunun çözümü yok mu fizik tedaviyede gittim işe yaramadı aynı devam ediyor

Sıcak tutun boyun bölgenizi, üşütünce de deli gibi ağrı yapıyor. Benimde sol tarafımda 3 tane görünmüştü mrda, sağda da oluşmuş belli ve sağdaki başıma gözüme vuruyor.Ağri olunca bazı hareketler var onları yaparım sonra sıcak tutup yatmaya çalışıyorum. Çok zor gerçekten, Allah şifa versin.

Bende de var masa başı çalışanıyım haftaiçi dediğin gibi benimki sağda sağ kol ve boyun tarafı uyumuşma karıncalanma ve hep bir boyun altında baskı oluyor. Fizik tedavi hiç bir işe yaramıyo . Yastık mutlaka kullan ve havuz çok iyi geliyo mümkünse havuza yazıl

Bende de yazın başlamıştı ama son iki gündür aynı şekilde duramıyorum ağrıdan kas gevşetici içtim neredeyse etkisi hiç yok. Sıcak su ile kompres bir de çam terebentin buldum bi çılgınlık sürdüm yandı ama boynumu ağrısı kesildi gibi oldu.
Ama gece bi kalktım diz kapağı ve topuk bir de dirseği öylesine uyuşmuş ki.. Geçiremedim. Doktora da gitmedim.
Çok geçmiş olsun

İki gündür böyle bir şey yaşıyorum yüzüm uyuşuyor sanki ekstra benim. Anksiyetem var bi de iki gündür bu sebepten arttı her şey birbirine girdi yaaa

Merhaba benim arkadaşım da da var çok kötü bir durum. Yastığını değiştirdi ve boyunluk aldı suan öncekinden daha iyi

Çok geçmiş olsun canm.
bende vardı canım 4 sene evvel önce boyun fıtığım vardı hemde 3 tane.
Birşey taşıyamıyordum 5 kilo bile sırtımı ağırtıyordu İnan göğüslerimi bile taşımakta güçlük çekiyordum . Demir korse kullandım 2 seneye yakın çok şükür düzeldim.

Demir korsemi nedir o doktor mu önerdi veya nerden aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…