Lütfen bakın

Sizlerede çok geçmiş olsun arkadaşlar napıcaz böyle felçli gibi hissediyorum ve oluyorum

Ben özel doktora gittim o ilgilendi benimle o önerdi çok şükür iyiyim

Başını taşıyamama hissi bende de oluyordu kol uyuşması falan... ben boyunluk taktım 10 gün. sonrasında ilaçlar ve kas güçlendirici egzersizlerle ağrım geçti. Yastığını mutlaka değiştir. Egzersizlerini sakın ihmal etme. Uzun sürebilir kasların güçlenmesi ağrım geçmiyor diye düşünme, egzersizlerini yap mutlaka. Bir de başını öne doğru eğme kitap okur gibi yani anlatabildim mi pozisyonu bilmiyorum ama. O pozisyon boyun ağrısı yapıyor. Geçmiş olsun.

bende hem fitik hem duzlesme var boyun kismimda her zaman bir gerginlik ve sanki ense ve omuz kemiklerimde yanma gibi bir his var arada masaj yaptirinca hareket yapinca biraz geciyor ama kalici bir cozum bulamadim sadece sicak tutunca biraz daha rahat oluyorum

Sağol canım egzersizler her hareket kaç tane olacak pek anlayamıyorum şimdilik fizik tedavi görüyorum

bende de boyun fıtıgı var aralıklarla hacamat yaptırıyorum bayagı rahatlatıyor .

çok sağol bilgilendirici yazdığın için fakat benim fıtığım çok büyük müş dizindemi büyüktü birde boyun düzleşmesi var fizik tedavi görüyorum fakat egzersizleri hiç açıklayıcı gözfermiyorlar pek anlamadım elimize kağıt verdiler yapın diye siz biliyormusunız egzersizleri her hareket kaç tane acaba

Benim de boyun duzlesmesi vardı. Egzersizler basit aslinda internetten de bakabilirsin. Her hareketi 10 kere yapıyordum ben. Ağır şeyler taşıma bu süreçte. O egzersizler ve fizik tedavi işe yarar bence. kaslarını guclendirmen gerek. İnşallah ameliyata gerek kalmaz.

Egzersizle iyi oluyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…