Lütfen bakın.. Saygısız eş..

"Asla konuşmayacağım ama yuvamı dağıtmak istemiyorum" diyorsunuz.
E nasıl olacak?
Ömür boyu evli kalıp konuşmayacak mısınız?
Biraz makul olun.

Belli ki eşiniz öfkesini kontrol edemiyor.
Biraz yardımcı olmaya çalışın.

Benim de eşim böyleydi, çok sk kavga ederdik bana öl artık demisligi vardı, git artık filan demeler bigun tepem attı gittim ve 2.5 ay ayrı kaldik..vs.
Bu süreçte ne öğrendim onu solim kendi hatalarım da vardı inatlasiyordum ve baskın olmaya calisiyordum, o makyaj yapma diyordu ben yapıyordum. Tabi o da aynı şekilde çok inatçı ve ben erkegim havalarindaydi. Ben bir ayrılık yaşadım ve iyiki yaşadım diyorum. Çünkü şimdi beni kırsa dahi aradan çok geçmeden geliyor sarılıyor kolay kolay sinirlenmezr. Ben de elimden geldiğince alınganlık yapmıyorum. Önce kendi hatalarını gor, beklentilerini dusur ve esinin iyi yanlarını takdir et..

Ben sana asla şöyle yap böyle yap diyemem,
Sadece benzer bir durum yaşamıştım ne yaptığımı yazayım sana,
Benzer derken bizim sorunumuz çok daha vahimdi emin ol
Eşimi karşıma aldım ve onu sevdiğimi ama artık gururumun kırıldığını bu yaptığı şey yüzünden defalarca beni kırdığını, evliliğimizi önemsemediğini ve daha önce ona söylediğim üzere evleri ayıracağımı, yarın gidip dilekçemi vereceğimi, en kısa zamanda eşyalı bir ev bulup evden çıkacağımı, yaza da doğu görevi tayinimi isteyeceğimi söyledim, tabi daha önce eşyalarımı falan toplamıştım. Bu konuşmayı yaparken çok sakin soğuk ve kararlı konuştum... O kendini beğenmiş adam resmen perişan oldu, deli gb yalvardı, bir daha olursa affetme ama bir şans daha ver diye
şu an gayet iyi gbyiz. Tam bir sonuç için en az bir seneyi devirmem gerek biliyorum...
Artık hiçbir erkek cinsine güvenmiyorum, biraz gevşemiş olsak yine eskisine döneceğine de eminim...

Yalnız şunu söyleyeyim ben blöf yapmıyordum...

N
Nasıl düzeldiniz peki canım
Ben ne yapayım ki hiç bilmiyorum
O da şuan dediğin gibi inada binecek
Erkeğim dediysm ne olmuş sanki dedi bi kaç kez geçmişte bana
Ben de hatalar yaptım evet her defasında alttan aldım
Ama o aynı davranmaya devam ediyor
Üstelik kaç kez tatli dille de konuştum
O da çok üzülüyor ama sinirlenince ağzından bi kelime muhakkak çikiyor

Son yazdığınız mektuba rağmen yine eskisi gibi olacağı belli. Lafinizdan donersen bidaha da hiç takmayacak bundan sonra.
Ne olacaktı yani gelip yine Özür dileyecek sen de tamam diyeceksin bu böyle sürüp gidecek.
Büyük konuşmalar yapmissin asla affetmem sevmiyorum gibi.bunlarla tehdit edeceğine psikologa gitmeyi şart kosmaliydin.

A
Küçük bi şehirdeyiz ve maalesef pek iyi psikolog yok :-( dua edin kızlar lütfen bana artık zaman ne gösterecek bakayım

Hiç de pişman edemezsiniz. Geçen son şans demişsiniz iki güne aynısını yapmış. Evdev çıkarken yemin edip affetmeyeceğim demişsiniz yetmedi mektup yazıp aynı şeyleri demişsiniz ve hala evdesiniz. Ben olsam hiç de inanmam gideceğinize sevmediğinize falan. İnsan tehdit ediyorsa da duracak o sözün arkasında arkasına bakmadan gidecek. Hee sonra çok yalvarırsa şansı verirsin istersen. Şimdi gözünde boş tehditler savuransınız

Benimle bu sekilde konusamazsin, haddini bil, kimsin sen diyemediniz mi??!!!

Bırakıp gitmek istemiyorum çünkü ben de çok sinirlendiğim için söyledim öyle
Sinirime kurban etmek istemiyorum evliliğimi çünkü gitmenin dönüşü olmayabilir ve biz birbirimizi çok seviyoruz
Sinir inat ve inatlaşma bizi bu hale getiriyor
Gitmek istemiyorum ama yapacak başka bi şey de bulamiyorum
Çok pişman olsun bi daha yapmasın istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorm :-(
Rabbim düzeltsin

Ben size gidin demedim zaten gitmeyecekseniz tehdit etmeyin sözünüzün bi hükmü kalmaz dedim. Aynı eşinizin sözü gibi. Hele yemin etmeniz hiç hoş değil

Sizde sinirlenince neler yazmissiniz mektupta baksaniza onuda sucluyosunuz sinirlenince agzindan cikan seyler icin. . Yaptigi hic hos degil, belki ilerde buyuk sorunlar yaratabilir ama madem seviyosunuz ve evliliginizi kurtarmak istiyosunuz bence destek alin birkac seans belki ise yarar.

senin "seni artık sevmiyorum" yazman da az buz değil
eşin tabiki hatalı
ama yapmayacağınız şeylerle tehdit edince siz de onun gibi hareket ediyorsunuz

Hatalı ben olsam dahi, eşim/sevgilim bana "Seni artık sevmiyorum." dese, barışmak için uğraşmazdım. Hatta biraz kafamı toplayıp "Madem sevmiyorsun, ne ben bir şeyleri düzeltmek için uğraşayım ne de sen bana katlan." der ve ayrılırdım.

O mektuptan sonra boşanma davası açmadığınız sürece yaptığınız blöften öteye gitmeyecek.
Neden yapamayacağınız şeyler yazdınız ki.

beterin beteri vardır inan bana. çok fazla alınganlık dda yapma. tmm eşini haklı çıkarmıyorum ama sonuçta yuvayı da dişi kuş yapar. bazı şeyleri görmezlikten duymazlıktan gelmek lazım malesef eşini seviyosan ve ayrılmak istemiyorsan. sinirden söylemiştir öyle sanırım.

Sanırım bebek yok henüz bu daha senin iyi günlerin birde çocuk olsun adam iyice artık aşağlama dozunı artıracak gibi , karekterde değişmez bir unsur , bunun ablası yada kız kardeşi de mi yok merak ettim

Ağzına vururum bence çok da kötü bir kelime değil.arkadaş arasında sakasina bile kullanırız biz onu.kızmayın ama bence siz de çok abartmissiniz

Sanırım bebek yok henüz bu daha senin iyi günlerin birde çocuk olsun adam iyice artık aşağlama dozunı artıracak gibi , karekterde değişmez bir unsur , bunun ablası yada kız kardeşi de mi yok merak ettim
Var canım onlara gayet iyi.bi şeyini görmedim şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…