- 24 Kasım 2017
- 1.524
- 6.150
-
- Konu Sahibi benminikkus
Konuyu değil ama tavrınızı ve yaklaşımınızı anlayamadım evet.O şekilde yaklaşmazsınız tabii çünkü anlamadınız ki konuyu. :)
Öngörü sahibi olmak bambaşka bir şey ki yapılan yorumlardan bu konuda ne kadar iyi olduğumu görmüş oldunuz.
Moral yazmayı bilmemenize şaşırmamızdan kaynaklı bir alaka var.Konu ciddi ve edebiyat bölümünde okumamla konunun ne alakası var Allah aşkına yaa. Bakın gerçekten şuan kendi üzüntümü bir kenara bıraktım yorumlarda kendimi kanıtlamaya çalışıyorum. Allah aşkına istemiyorsanız inanmıyorsanız yorum yapmayın
Haklısınız farkında değilim okuyup geçtim sadece dikkatetmediö kusura bakmayın. Ama konu gerçek. Edebiyat okuduğum da gerçek. İnanmıyorsanız siz bilirsiniz.Moral yazmayı bilmemenize şaşırmamızdan kaynaklı bir alaka var.
Fotografın yanına tarih ve nickinizi de yazın pleaseSevgilimin okuduğu bölümü de söyleyecektim sonra vazgeçtim bu kadar ifşa olmak istemiyorum zaten lütfen inanmıyorsanız yorum yapmayın ciddiyim ben çünkü
Yo ben konuya inanmıyorum demedim. üstte konuyla alakalı yorum ve iyi dileklerimi de ilettim hatta okuduysanız . Hakkınızda hayırlısı olsunHaklısınız farkında değilim okuyup geçtim sadece dikkatetmediö kusura bakmayın. Ama konu gerçek. Edebiyat okuduğum da gerçek. İnanmıyorsanız siz bilirsiniz.
Sanmıyorum gülüm, hiç umutlu değilim zira senelerdir sitedeyim, sitede de sosyal hayatta da yıllardır aynı konular üzerinde dönüp duruyoruz ve bir arpa boyu yol almadık, konuda asıl mesele çocuğun yalan söylemesiyken başlık Suriyeli olması üzerine, yorumlarda Suriyeli olması üzerinden yapılıyor, melezlikten bahsediyoruz, arı ırk olan var mı diye sormak geliyor içimden, kaç kişinin anası babası aynı ırktan? Ben diyeyim anam doğulu babam batılı, kayınpederim kayıboyu, kayınvalidem göçmen, yengelerimden bazısı Karadeniz kadını, bazısı Macir, bazısı İç Anadolulu, hangi ırkız biz?
Off o kadar haklısınız ki gerçekten kötü yorumlar yaptım yanÇocuğun yanında ne kadar saydırdıysanız suriyelilere kimliğini bile gizlemek zorunda kalmış. Şu bir gerçek ki onları gördüğümüz yerde tiksinerek bakıyoruz asalak gözüyle görüyoruz. Yaşadığım şehirde en yakın arkadaşlarımdan biri suriyeli ve yaşadıklarını ağlayarak anlattı ağlayarak dinledim. Aşık olmak zor bulunan bi durum. Bekar olsam aşık olsam çokta bakmam suriyeli oluşuna. İlerisi için yapabilecekseniz, kesinlikle sorun teşkil etmez
Kusura bakmayın inanın kafam çok değişik şuan kim ne yazdı hepsine biranda bakmaya çalışıyorum kırdıysam özür dilerim teşekkğr ederimYo ben konuya inanmıyorum demedim. üstte konuyla alakalı yorum ve iyi dileklerimi de ilettim hatta okuduysanız . Hakkınızda hayırlısı olsun
Her şeyi kafama takan biriyim .Kendime de özgüvenim yok. En ugak şeyden yıkılırım ağlarımİyi ki ırkçı değilmişsiniz,ırkçı olsanız ne yapardınız acaba ?
Ne var Suriyeliyse sanki adam suçlu gibi kaçmalar,ağlamalar falan,hep mi böyle arabesk takılıyorsunuz ?