- 23 Ağustos 2012
- 49.389
- 228.611
- Konu Sahibi benminikkus
Konu feyk bence de....Suriyeli olunca ne oluyor onlar insan değil mi? Kim doğduğu yeri seçiyor yani, bizler de azıcık daha güneyde doğsaydık Suriyeli olacaktık sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kisisel tercihim evlenmek icin yani.Yoksa bir nefretim asla yok.Suan benim sevdiğim kişi de kurt.Evlilik olarak tercih etmezdim.Bosandigim kisi de kurt idi.Aile olarak yetisme olarak kadina değer vermiyorlar oyuzden.
:) bu güzeldi işte. Katılıyorum. Tahta at tahta at tahta at.(tezahürat tonunda)Tahtadan atın fotografını at ınanalım
Ben evlilik amaçlı söylüyorum hanımefendi.Anladik kürtsünüz Evlilik amaçlı bu konuşmalar.Genel manada değil.Kadina değer vermiyor kurt aileleri.Sizlik birşey yok.Kadına bak ya sanki karpuz seçiyor. Kürtlerle de evlenmiyormuymuşuz? Bence siz hiç evlenmeyin hanımefendi, böylece o iğrenç düşünce yapınız gelecek nesillere sirayet etmemiş olur.
Ben ırkçı bir konu olarak yaklaşmadım açıkçası. Konu açılır açılmaz bu tarz yorumlar yapan insanların pek fikir üretemediğine inanıyorum. Fikrim olmayan konulara yorum yazmak da pek tarzım değildir. Üstelik rahatsızlık duyduğum bir durum da yok. Sakin kalmanızı tavsiye ederim :)
Başlık konunun gidişatı ve sonu hakkında bilgi veriyor zaten, hadi önyargılı olmayayım, üyelerin tatlı tatlı yazışacağını düşünüyorum diyerek pembe tablo çizeyim, gerçi dediğime kendim bile inanmıyorum ama neyse, hanımlar ırkçı söylem yasaktır biliyorsunuz.
Edebiyat bölümünde okuyormuş üstelik ..Ya kusura bakmayın da olsa olsa ucuz dram olur bundan. Morel nedir, sene olmuş 2019 hala ırkçılık ve MOREL???
Senin yapman gereken tek şey suydu. Ona suriyeli olmasının önemli olmadığını sadece yalan söylediğine bozulduğunu ve onu çok sevdiğini söylemen gerekirdi.Hanımlar lütfen konumu kapattıracak yorumlar yapmayın. Babam duysa suriyeli olduğunu kıyameti koparır
Konu ciddi ve edebiyat bölümünde okumamla konunun ne alakası var Allah aşkına yaa. Bakın gerçekten şuan kendi üzüntümü bir kenara bıraktım yorumlarda kendimi kanıtlamaya çalışıyorum. Allah aşkına istemiyorsanız inanmıyorsanız yorum yapmayınEdebiyat bölümünde okuyormuş üstelik ..