lutfen bakin cok kotuyum.....

Arkadaşlar ya da kuzenlerle bir araya geldiğimizde ellerinden telefonu düşürmediklerinde ben de sinir oluyorum.
Bu gerçekten karşıdaki insana saygısızlık. Bulunduğun ortamdaki herkese saygısızlık.
Elbette telefonda konuşulur, ya da önemli mevzu ise uzatılabilir.
Ama öyle insanlar görüyorum ki, elinde sürekli telefon, seninle sohbet etmiyor, sen kendi başına kahve içiyor onun konuşmalarına kulak misafiri oluyorsun.
Şu mesaj ve sosyal ağ olayı abartıldı. Ben genelde ergenler böyle davranır diye düşünürdüm ama değil.. İleri yaştakiler de aynı şekilde davranmaya başladı...
Sonuç.. insanlarla bir araya gelmemeye gayret ediyorum.
Gelmişsem ve bu durumla karşılaşmışsam, sıkıldığımı belli ediyorum.

Sürekli aşk meşk muhabbeti de sıkar insanı ama her zaman da ciddi meseleler konuşacak değiliz.
Bazen laylaylom yapabiliriz.
Uyum sağlamak lazım.

Son tahlilde..önceki konularından da yola çıkarak bir uzmandan yardım alsan iyi edersin...

Aynen cnm katiliorm bende kizlarla sozde evde parti veriyorum cagiriorum.. sarki acip oynicaz eglencez ama hepsi oturup tlfda takiliorlar ve slow sarki aciyorlar.. sohbet yok bise yok onumuzde cerezler herkes tlfnda.. hep uyardim tatli dille ya diroum parti verioruz oynayalim hadi hergun beraber deiliz diorm ylk diorlar sonra tmm dedim bende oturdum tlfnda ugrasmaya basladm.. bu sfer onlar bana dedi ee kalksana hadi oyna sarki ac filan anladilar yani.. dedimki sizde aynisini yapiosunuz siz kalkmadanda kalkmkcam die ama hicbirine ole bagirmadim normal sekilde solemistim hatta bazen sakasina ellerinden tlfnu aniden kapip artk tlf yasak smdi sohbet zamani diorum.. hem rahatsiz oldugmu belli ediorum bu sekilde hemde kirmamis oluorm :) arkdsin bence snirleri yipranmis baska sebeplerden bunlarda onun bardagi tasiran son damlalari oldugu icn arkdslarinda patlamis psikologa gitmesi lazm

___dega___

Ne olursa olsun konu sahibinin 2013 yılında açtığı konunun gerçek dışı olduğuna sevindim.

Canim niye hortlattin simddi konuyu
Şu aralar çok duygusalım annem kötü hastalığa yakalandı. Forumda birşey ararken bu üyenin 8 ay ömrüm kalmış konusunu gördüm çok üzüldüm. Sonraki mesajlarına baktım durum farklıymış iyi ki de öyleymiş.
Kimse o tip şeyler yaşamasın da gelsin polemikli konular açsın, problem değil.

Canim benim cok gecmis olsun cok uzuldum burdaki dertleri okuyarak daha cok canini sikma annene sikica saril kokusunu icine cek cok zorr ama hep tebessum et moral olsun

Bi kendine gel la ilahe illallah de ! Dua oku bu dünyada kim yalnız Allah var
Ne bu bıkkınlık hayattan soğumuş tavırlar okurken ben daraldım arkadaşı yokmuş annen neyine yetmiyor çay demle için bu kadar yıpranma ya değer mi ? Dua et allahtan iste kim isyan ederek bir yere vardı ??...

Artı ben arkaaşların dört dörtlük olacağına inanmam herkes kendi menfaatini düşünüyor o ayrılmaz arkadaşlar dizilerde kaldı maalesef !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…