- Konu Sahibi OhmycherryPie
Bence çok haklısınız.bu yazdıklarınızın birikim olduğu belli.aynı şey düşünüyorum.bir yere davet ediliyoruz eşimle,mesela üç dört çift oluyoruz.bir bakıyorsun herkes telefona gömülmüş başını kaldırmıyor.dakikalar sonra birbirlerine dönüp yok Facebook'ta bu var,yok twiter'dakini gördün mü, ya da Whatsapp'ta seri mesajlaşmaya geçerler.sürekli böyleydiler.aynı masada kimse birbiriyle konuşmuyor.madem laptopuna,telefonuna,ıpadine bakacaksın milleti ne davet ediyorsun,gelen de madem sohbet etmeyeceksin niye geliyorsun? Herkes evinde otursun o zaman.eşimle birbirimize bakıp hadi gidelim diye işaretleşiyorduk.artık hiç gitmiyoruz çünkü oturmalar artık Cafe gibi ve zannedersin herkes tek oturuyor öyle gömülmüşler.sosysal paylaşım sitelerine baka baka asosyalleştik haberimiz yok.ayrıca evet yani hayat aşktan ibaret değil.tamam dertleşiriz,fikir alışverişinde bulunuruz o konuda falan ama azcık da başka şeylere kafa yoralım.yoksa birbirimize ne katabiliriz ki! Ayrıca şunu söyleyeyim entellektüel birine benziyorsun kimseyle anlaşamaman normal.aynı şeyi konuşacağın insan sayısı çok az çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle benim dikkat çekmeye calistigim konu da bu .
Bir yere davet ediliyorsun herkes telefona gomulmus nerede kaldi sohbet muhabbet
Bir de bunlari sadece bugun yapmadılar arkadas oldugumuzdan beri hep böyleler ben de patladim işte.