• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lutfen bakin cok kotuyum.....

konu sahibinin açtığı konular listesi:

Lütfen bakın herkes benimle dalga geçiyor intiharın eşiğindeyim

Telefonda biriyle konuşurken karşımdaki , sesimin erkek sesi gibi

Kendimi çok kötü hissediyorum her şey üst üste geliyor

8 ay sonra konserim var ve şişman olduğum için giydiğim

Garip, komik,ve samimi dille yazılan bir diyet hikayesi (((=

Herkes ismimle dalga geçiyor...

8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç

Ismimden çok utanıyorum artık intihar edecek seviyeye geldim

ve bu son konu... şimdi bu kıza psikolojisinin bozuk olduğunu söylemek kadar normal bir şey göremiyorum. evet, tedavi olmalı; sadece terapiyle iyileşecek bir durumda da değil...
bu konuları kafa bulmak amacıyla yazıyorsa da aynı şekilde. ancak psikolojisi çok fazla bozulmuş olan bir insan burada yazılan yorumlara bakıp eğlenebilir.

oooovvvv durum oldukça vahim şimdi tedavi olman gerekiyor arkadaşım desek tanımadan yargılamayın bık bık bık bık diyecek gerçekden telefona gömülen arkadaşların da bi acaip miş yani evine gelipde senle neden konuşmazlar anlamam yani diyiiip orta yolu bulmak en iyisi:27:

Onceki konularini biliyorum. Daha tedavi olmadin mi sen :27: normal degilsin uzgunum acil tedaviye ihtiyacn var. Allah sifa versin

o diil de çok fazla üstüne gitmeyelim, ben de ağır şeyler yazdım gerçi... ama eski konularını okuyorum da yaşı çok küçük... psikolojik tedavi gördüm demiş. bence daha iyi yerlere git, üstüne de çok iyi bir terapist bul. genç biri olsun terapistin.
düzelirsin en kısa zamanda inşallah.

o diil de çok fazla üstüne gitmeyelim, ben de ağır şeyler yazdım gerçi... ama eski konularını okuyorum da yaşı çok küçük... psikolojik tedavi gördüm demiş. bence daha iyi yerlere git, üstüne de çok iyi bir terapist bul. genç biri olsun terapistin.
düzelirsin en kısa zamanda inşallah.

kaç yaşındaki ...............

Oov sartre'nin bulantı kitabini okuyorsan sonuna kadar haklisin. Cahil ergenlerle ugrasmak zor azizim. Kir bütün bardaklari, yak bütün yorganlari. "Ben farkliyim" demek kompleksleri gizleme yöntemlerinden sadece biridir. Bir digeri de bu kompleksleri insan sevgisini öne sürerek ve dahi aci çektiğini vurgulayarak ifade etmektir. İşte bunlar hep psikoloji. "Insanlar beni anlamiyoooo herkes cok cahiilll kalabaliklar icinde yalnizim." Vuhuu. Kusura bakmayin azizim her cumlenizden kompleks akiyor. Sorun yalnizlik degil yani. Sorununuz bambaska.

O zaman siz de kendi fikirlerinize uyan kişilerle arkadaşlık yapın,evinizdeki misafire bağırıp çağırmanız üzücü.
Ama telefon konusunda katılıyorum ,arkadaşlarım bu huyumu biliyorlar mesela yanımdayken mesajlaşsalar hemen şakadan ellerine vuruyorum bırakıyorlar,veya yanımda boş boş dursakta müzik bile dinlemezler.
Şöyle bir şey de var kızlar bir araya geldi mi ne konuşur?Aşk meşk,yakışıklı erkekler,saç,makyaj vs.
E tabi biz mesela hep bunlardan konuşmuyoruz,illaki siyaset ,edebiyat,tarih konuşuyoruz ama dozunda,genellikle eğlenmeyi tercih ediyoruz.
Bence tavırlarınızdan dolayı arkadaşınız olmayabilir,daha ılımlı ve uyumlu olursanız arkadaş bulabilirsiniz kafa yapınıza uyan,hee yokk benim tarzım bu diyorsanız maalesef üzgünüm insanlar pek de ilgilenmiyor..

O zaman siz de kendi fikirlerinize uyan kişilerle arkadaşlık yapın,evinizdeki misafire bağırıp çağırmanız üzücü.
Ama telefon konusunda katılıyorum ,arkadaşlarım bu huyumu biliyorlar mesela yanımdayken mesajlaşsalar hemen şakadan ellerine vuruyorum bırakıyorlar,veya yanımda boş boş dursakta müzik bile dinlemezler.
Şöyle bir şey de var kızlar bir araya geldi mi ne konuşur?Aşk meşk,yakışıklı erkekler,saç,makyaj vs.
E tabi biz mesela hep bunlardan konuşmuyoruz,illaki siyaset ,edebiyat,tarih konuşuyoruz ama dozunda,genellikle eğlenmeyi tercih ediyoruz.
Bence tavırlarınızdan dolayı arkadaşınız olmayabilir,daha ılımlı ve uyumlu olursanız arkadaş bulabilirsiniz kafa yapınıza uyan,hee yokk benim tarzım bu diyorsanız maalesef üzgünüm insanlar pek de ilgilenmiyor..

normal bir konu gibi yorum yazmışsınız, üstteki yorumları da bir okuyun...

ben yanlışda davranmış olabilirim sorun sizin yaklaşım tarzınız yoksa eleştirilmek hiç rahatsız etmez.sen tedavi ol demek çok ağır bir itham ben bu topicde gördüğüm ve sizi takip ettiğimle yorum yaptım insanlara bukadar bilinçli yaklaşabiliyorsanız eleştiriyede açıksınızdır.genel olarak yorumlarınız mantıklı ama yaklaşım tarzınız yanlış.sert klavyenizi biraz daha yumuşatabilirsiniz.sizede iyi forumlar

Sen konu sahibinin actigi konulara baktin mi? 8 ay omrum kalmis, adimi sevmiyorum intihar edecegim su bu. Actin okudun mu tek tek konularini? Ben okudum hepsini. Ilacli belki de yatili tedavi olmasi gerekecek kadar psikolojik hastaligi var. Ben de tedavi ol dedim.

Uslubumu senin begenine gore degistirecek degilim. Begenmiyosan okumazsin. Bir daha yorumlarima yorum yazma. Kib yaparim.

Yorumları okumasam bnde saf saf konu sahibine destek verici, moral verici yazılar yazacaktım...teşekkürler kızlar..
Yalnız konu sahibinin duymazlıktan geldiği şu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum; 8 aylık ömrün uzatmalara mı girdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evine misafirliğe gittiğim arkadaşım da bana böyle çemkirse ben de çıkıp giderdim. Yalnızlığınızın sebebi siz olabilir misiniz?

Cevrem geniş ancqk tek bir kisiyi bile kendime yakin gormuyorum

--------------------

Kimse beni sevmiyor ne sevgili ne arkadas hayatimin her alaninda boyleydi bu zaten elimde olsa kendi kendime gidip bakirkoye kaydolacagim hissediyorum ..

-------------------
Seviyorum hepinizi
Kendimi sevmiyorum sizleri seviyorum cunku sevecek baska kimsem yok

Iyi gunler efendim

Çok çelişkili ifadeler bunlar. Sizin sorununuz başka insanlarla mı kendinizle mi?

Bu yazdıklarınız bana bir kitaptan bir bölümü hatırlattı. Benim insan ilişkilerinde bazı hatalarımı kafama vuran bir kitaptı: Güneş Çavması.

Yazdıklarınızı okuyunca açtım buldum üşenmeden yazacağım şimdi dilerim dikkatle okur ve faydalanırsınız. :31:

Bu tecrübeden sonra sadece kadınlarda değil, genel olarak insanlarda bir özelliği ayırt etmede uzmanlaşmştı: Yaşama kendilerini nasıl koyuyorlar? Nasıl davranıyorlar?
Yalnızlık çekerek mi, tek başına olmaktan keyif alarak mı?
İnsanların ona ya da başkalarına davranışı çok önemli değildi artık… Bir insanın, kendi kendine nasıl davrandığına dikkat ediyordu… Sadece buna dikkat etmenin, insanlarla ilişkisinde büyük rahatlık sağladığını görmüştü. Bu, anlaşmazlıkları probleme dönüşmeden fark etmesini sağlayan bir noktaydı.
Yalnızlık üzerine, herkesle uzun uzun sohbetler etmişti. Neden insanlar yalnız kalınca hüzünlü ve kederli duygular içine giriyorlardı?
Kederin sebebini keşfetmişti: İnsanlar yalnız kalınca kendileriyle geçinemiyorlardı.
“O zaman” demişti kendi kendine. “Kendisiyle geçinemeyen birisiyle benim ne işim, ne türlü bir ilişkim olabilir ki?”

Güneş Çavması. sayfa 579-580

Yorumları okumasam bnde saf saf konu sahibine destek verici, moral verici yazılar yazacaktım...teşekkürler kızlar..
Yalnız konu sahibinin duymazlıktan geldiği şu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum; 8 aylık ömrün uzatmalara mı girdi?

Ben şimdi kitaptan bölümü uzun uzun boşa mı yazdım. :36:

Demek bir forumda tüm yazışmaları okumak lazım önce. Yarım saatim de ömrümden böyle gitti desenize. :37:

Son düzenleme:
Bir insanin ilgi alanina bakarak aptal demek kimsenin haddine degil oncelikle. Onlar asktan konusuyorsa sanane? Senin deyiminle, cemkirmek, bagirmak hakkini nerden buldun? Bu kadar zitsaniz, arkadaslik adina cok beklenti icine girmezsin. Ona gore yaparsin arkadasligini. Evine arkadas cagirip, bagira cagira kovmanin rezilligine hic girmeyelim zaten. Madem herkes telefonuna gomuluyor, sitem etmenin de bir adabi var. Tututp da bagirip cagiramazsin oyle.
Butun bunlari yazip, altina kendinden "sessiz, sakin, zararsiz, utangac, guleryuzlu" diye sifatlarla bahsetmen komik olmus. Hadi canim sen de. :1:
Sen herkesi seviyorsun, kimse seni sevmiyor, herkes seni disliyor....
Kendi kendinden haberi olmayan bir kisi daha iste.

Senin gibi insanlari cok gordum ben. Siz hep cok iyisinizdir, super insanlarsinizdir, ama hep yalnizsinizdir. Ne de olsa sizden baska herkes kotu, sorunlu. Ha bir de herkesi kendiniz gibi sandiginiz icin, hep iyi niyetinizden kaybedersiniz degil mi? :37: Hep ayni laflar. Biraz don de aynaya bak. Hic sevilmiyorsan sorun sendedir, hic kusura bakma. Sosyal alanda zayifsindir, iticisindir, konunda yaptigin davranis gibi saygisizsindir, vs. Ama sandigin kadar iyi degilsin. Sadece kendini gormeyen, kendini iyi sanarak birseylerin ustunu ortmeye calisan kompleksli birisin. Bir de ilgi acisin sanirim. Onceki konularindan da bu anlami cikardim. 8 aylik omru kalmalar filan. Bu sekilde dikkat cekmeye calismak hic saglikli davranislar degil.

Davranislarina ceki duzen ver. Dedigin kadar iyi, guleryuzlu, hal hatir soran, herkesi seven bir insan, her taraftan dislanmaz oyle. Bu ozellikteki insanlar tam tersine ozlenen, aranan insanlar oluyor. Kendini oyle gormek istiyorsan, oyle olacaksin. Arkadasina bagirip cemkiren, evinden kovan bir insan oyle zararsiz, sakin bir insan olamaz zira.

Evet dediginiz gibi Türkiye'de ergenlik 30 yasina kadar suruyormus

Hic tanimadigi insani yargılayan mi ararsin kitap okumayi seven kulturlu oldugunu iddia etmeyen birini "arkadaslarinin arasinda kultur kelebegi " olarak anilmak istemekle suclayan mi ararsın. ..

Bir kere benim soylediginiz gibi bir amacim olsa sinir krizi gecirip buraya icimi dokup hic tanimadigim insanlara kendimi uzuuun uzun anlatmazdim
Biraz empati lutfen

Farkli oldun mu genelde sevilmezsin ki bu dünyanin kurali, azicik bilgiden bahset, hop "entel dantel" damgasi yersin. :1::1::1::1:
En komigi de herkes kültür kelebegi olsa mesela ne güzel olurdu, kültür kelebegi damgasina ihtiyac kalmazdi. :52::52::52::52:
Avrupa`da kitap okumayi seven insana kültür kelebegi damgasi vurulmaz mesela cünkü abartilacak bir sey degildir. Bizim ülkede malesef o kültür oturmadigi icin, kitap okuyan basarili olan cesitli sifatlarla karalanirlar. :31::31::31::31:

Back