- Konu Sahibi OhmycherryPie
Arkadaşlar ya da kuzenlerle bir araya geldiğimizde ellerinden telefonu düşürmediklerinde ben de sinir oluyorum.
Bu gerçekten karşıdaki insana saygısızlık. Bulunduğun ortamdaki herkese saygısızlık.
Elbette telefonda konuşulur, ya da önemli mevzu ise uzatılabilir.
Ama öyle insanlar görüyorum ki, elinde sürekli telefon, seninle sohbet etmiyor, sen kendi başına kahve içiyor onun konuşmalarına kulak misafiri oluyorsun.
Şu mesaj ve sosyal ağ olayı abartıldı. Ben genelde ergenler böyle davranır diye düşünürdüm ama değil.. İleri yaştakiler de aynı şekilde davranmaya başladı...
Sonuç.. insanlarla bir araya gelmemeye gayret ediyorum.
Gelmişsem ve bu durumla karşılaşmışsam, sıkıldığımı belli ediyorum.
Sürekli aşk meşk muhabbeti de sıkar insanı ama her zaman da ciddi meseleler konuşacak değiliz.
Bazen laylaylom yapabiliriz.
Uyum sağlamak lazım.
Son tahlilde..önceki konularından da yola çıkarak bir uzmandan yardım alsan iyi edersin...
Bu gerçekten karşıdaki insana saygısızlık. Bulunduğun ortamdaki herkese saygısızlık.
Elbette telefonda konuşulur, ya da önemli mevzu ise uzatılabilir.
Ama öyle insanlar görüyorum ki, elinde sürekli telefon, seninle sohbet etmiyor, sen kendi başına kahve içiyor onun konuşmalarına kulak misafiri oluyorsun.
Şu mesaj ve sosyal ağ olayı abartıldı. Ben genelde ergenler böyle davranır diye düşünürdüm ama değil.. İleri yaştakiler de aynı şekilde davranmaya başladı...
Sonuç.. insanlarla bir araya gelmemeye gayret ediyorum.
Gelmişsem ve bu durumla karşılaşmışsam, sıkıldığımı belli ediyorum.
Sürekli aşk meşk muhabbeti de sıkar insanı ama her zaman da ciddi meseleler konuşacak değiliz.
Bazen laylaylom yapabiliriz.
Uyum sağlamak lazım.
Son tahlilde..önceki konularından da yola çıkarak bir uzmandan yardım alsan iyi edersin...