- Konu Sahibi OhmycherryPie
-
Bence çok haklısınız.bu yazdıklarınızın birikim olduğu belli.aynı şey düşünüyorum.bir yere davet ediliyoruz eşimle,mesela üç dört çift oluyoruz.bir bakıyorsun herkes telefona gömülmüş başını kaldırmıyor.dakikalar sonra birbirlerine dönüp yok Facebook'ta bu var,yok twiter'dakini gördün mü, ya da Whatsapp'ta seri mesajlaşmaya geçerler.sürekli böyleydiler.aynı masada kimse birbiriyle konuşmuyor.madem laptopuna,telefonuna,ıpadine bakacaksın milleti ne davet ediyorsun,gelen de madem sohbet etmeyeceksin niye geliyorsun? Herkes evinde otursun o zaman.eşimle birbirimize bakıp hadi gidelim diye işaretleşiyorduk.artık hiç gitmiyoruz çünkü oturmalar artık Cafe gibi ve zannedersin herkes tek oturuyor öyle gömülmüşler.sosysal paylaşım sitelerine baka baka asosyalleştik haberimiz yok.ayrıca evet yani hayat aşktan ibaret değil.tamam dertleşiriz,fikir alışverişinde bulunuruz o konuda falan ama azcık da başka şeylere kafa yoralım.yoksa birbirimize ne katabiliriz ki! Ayrıca şunu söyleyeyim entellektüel birine benziyorsun kimseyle anlaşamaman normal.aynı şeyi konuşacağın insan sayısı çok az çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de bağırıp çağıramam o ayrı bir konu da.bana niye dediniz kendinize bakın diye onu anlamadım.çok kazık yemişliğim vardır doğru ama arkadaşım da yok değil yani
:)K bakmayin sizin yaziniza katiliyorum ama o 'kendine donup bakmali' konu sahibi icindi. Ozur dilerim yanlis oldu
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Aynen öyle benim dikkat çekmeye calistigim konu da bu .
Bir yere davet ediliyorsun herkes telefona gomulmus nerede kaldi sohbet muhabbet
Bir de bunlari sadece bugun yapmadılar arkadas oldugumuzdan beri hep böyleler ben de patladim işte.
Bence çok haklısınız.bu yazdıklarınızın birikim olduğu belli.aynı şey düşünüyorum.bir yere davet ediliyoruz eşimle,mesela üç dört çift oluyoruz.bir bakıyorsun herkes telefona gömülmüş başını kaldırmıyor.dakikalar sonra birbirlerine dönüp yok Facebook'ta bu var,yok twiter'dakini gördün mü, ya da Whatsapp'ta seri mesajlaşmaya geçerler.sürekli böyleydiler.aynı masada kimse birbiriyle konuşmuyor.madem laptopuna,telefonuna,ıpadine bakacaksın milleti ne davet ediyorsun,gelen de madem sohbet etmeyeceksin niye geliyorsun? Herkes evinde otursun o zaman.eşimle birbirimize bakıp hadi gidelim diye işaretleşiyorduk.artık hiç gitmiyoruz çünkü oturmalar artık Cafe gibi ve zannedersin herkes tek oturuyor öyle gömülmüşler.sosysal paylaşım sitelerine baka baka asosyalleştik haberimiz yok.ayrıca evet yani hayat aşktan ibaret değil.tamam dertleşiriz,fikir alışverişinde bulunuruz o konuda falan ama azcık da başka şeylere kafa yoralım.yoksa birbirimize ne katabiliriz ki! Ayrıca şunu söyleyeyim entellektüel birine benziyorsun kimseyle anlaşamaman normal.aynı şeyi konuşacağın insan sayısı çok az çünkü.
kac yasindasiniz? Turkiye'de ergenlik neredeyse 30 yasina kadar suruyormus, ergen oldunuz ve dikkat cekmeye calistiginiz acik.
muhtemelen ortalama bir egitim hayatiniz olmus. arkadaslarinizin arasinda da adeta bir kultur kelebegi olarak anilmak istemisiniz, her yerde okudugunuz kitaplari gozlerine sokmak, ne kadar farkli ve duyarli oldugunuzu gostermek istemissiniz. bu davranislariniz cok para etmeyince hircinlasmissiniz.
zannettiginiz kadar kulturlu ve birikimli olmadinizi dusunuyorum, oyle olan biri koyde yasasa bile kendindeki birikimi degerlendirip dunyaya acilabilecegi bircok firsat yaratir.
sorununuz tamamen psikolojik.
Evet dediginiz gibi Türkiye'de ergenlik 30 yasina kadar suruyormus
Hic tanimadigi insani yargılayan mi ararsin kitap okumayi seven kulturlu oldugunu iddia etmeyen birini "arkadaslarinin arasinda kultur kelebegi " olarak anilmak istemekle suclayan mi ararsın. ..
Bir kere benim soylediginiz gibi bir amacim olsa sinir krizi gecirip buraya icimi dokup hic tanimadigim insanlara kendimi uzuuun uzun anlatmazdim
Biraz empati lutfen
huhahahahaha biraz daha vurgulayin sinir krizi gecirdiginizi :)
uzun uzun anlatmissiniz iste, iyi bir seyler soyleyip destekleseydim "beni cok iyi anliyorsun cnmm" olurdu; elestirip dogrulari soyleyince "beni tanimadan yargilama"
zaten bir forumda kimse kimseyi tamamen taniyip yorum yapamaz, yazdiklariniz kadarini yorumladim, onlar da ergenlik semptomlari, verdiginiz cevap da oyle :)
asude bahar hanım yorumlarınızı takip ettimde bugün inanın tedavi olması gereken sizsiniz insanların moralini bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz biraz hayata insanlara ılımlı yaklaşmanız çok mu zor insanlar burda dertlerini tasalarını paylaşıyor moral bekliyor destek bekliyor.lütfen biraz empati kurun büyük ihtimalle bu arkadaşımız gençliğin verdiği bazı buhranlar yaşıyor arkadaşlarıylada sorunlar yaşayabilir önemli olan suçlamadan arkadaşımıza güzel nasihatler vermek onu daha kötü hissettirmek değil.umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Bu kadarcik seylerden sinir krizi gecirdin? Iyi degilsin sen tedavi ol
asude bahar hanım yorumlarınızı takip ettimde bugün inanın tedavi olması gereken sizsiniz insanların moralini bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz biraz hayata insanlara ılımlı yaklaşmanız çok mu zor insanlar burda dertlerini tasalarını paylaşıyor moral bekliyor destek bekliyor.lütfen biraz empati kurun büyük ihtimalle bu arkadaşımız gençliğin verdiği bazı buhranlar yaşıyor arkadaşlarıylada sorunlar yaşayabilir önemli olan suçlamadan arkadaşımıza güzel nasihatler vermek onu daha kötü hissettirmek değil.umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
ben yanlışda davranmış olabilirim sorun sizin yaklaşım tarzınız yoksa eleştirilmek hiç rahatsız etmez.sen tedavi ol demek çok ağır bir itham ben bu topicde gördüğüm ve sizi takip ettiğimle yorum yaptım insanlara bukadar bilinçli yaklaşabiliyorsanız eleştiriyede açıksınızdır.genel olarak yorumlarınız mantıklı ama yaklaşım tarzınız yanlış.sert klavyenizi biraz daha yumuşatabilirsiniz.sizede iyi forumlarSaniyorum sizin konunuzda yanlis davrandiginizi soyledigim icin sindirememis baska bir topicte hincinizi cikarmaya calisiyorsunuz.
Konu disi tartisma forum kurallarina gore yasak oldugu icin muhatap almiyorum. Hayirli forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?