lutfen bakin cok kotuyum.....

Aynen öyle benim dikkat çekmeye calistigim konu da bu .
Bir yere davet ediliyorsun herkes telefona gomulmus nerede kaldi sohbet muhabbet

Bir de bunlari sadece bugun yapmadılar arkadas oldugumuzdan beri hep böyleler ben de patladim işte.

K bakmayin sizin yaziniza katiliyorum ama o 'kendine donup bakmali' konu sahibi icindi. Ozur dilerim yanlis oldu

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

kac yasindasiniz? Turkiye'de ergenlik neredeyse 30 yasina kadar suruyormus, ergen oldunuz ve dikkat cekmeye calistiginiz acik.
muhtemelen ortalama bir egitim hayatiniz olmus. arkadaslarinizin arasinda da adeta bir kultur kelebegi olarak anilmak istemisiniz, her yerde okudugunuz kitaplari gozlerine sokmak, ne kadar farkli ve duyarli oldugunuzu gostermek istemissiniz. bu davranislariniz cok para etmeyince hircinlasmissiniz.
zannettiginiz kadar kulturlu ve birikimli olmadinizi dusunuyorum, oyle olan biri koyde yasasa bile kendindeki birikimi degerlendirip dunyaya acilabilecegi bircok firsat yaratir.
sorununuz tamamen psikolojik.

hımm...bende bunun bir benzerini çocuklarımla yaşıyorum...akşam yemeğinde muhabbet etmeyi unuttuk desem yeridir...ikiside telefonlarına gmülüyorlar....yemekten sonra bu akşam odalarınıza çekilmeyin birlikte film izleyeceğiz dediğimde de aynı şey.... film mi seyrediyorlar telefonla mı oynuyorlar anlamıyorum...ben bizimle oturup iki kelam etsinler diye çırpındıkça...çay,kahve,meyve servisi yapıp onları salonda oyalamaya çalıştıkça daha da gömülüyorlar telefonlara....bazen sabrediyorum... bazen bende isyan ediyorum....sizin gibi:))

Karşındakine saygıyla alakalı bence.saygı duydukları sohbet etmekten zevk aldıklarına da yapıyorlar mı aynı şeyi acaba? Ben kendi çevremde görmedim böyle kişiler açıkçası.ne ailem ne arkadaşlarım ama eşimin arkadaşları ve komşularımızda bazıları böyle.zaten görüşmüyoruz biz de.evimizde masamız da var sandalyemiz de İnternet'e gireceksek yanımda 5-6 kişiye gerek yok:)))) biz sohbet edebileceğimiz ve güzel şeyler paylaşacağımız insanları tercih etmeye başladık.hatta burda konu açmıştım ben dost kazıkları hakkında.sağolsun iyi niyetli hanımlar destek olup fikir verdiler.ben de uyguladım kafam rahatladı valla.sana tavsiyem canım anladığım kadarıyla kendin gibi kitap okuyan,gündemi takip eden insanlar istiyorsun.o çevrelerde takıl.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet dediginiz gibi Türkiye'de ergenlik 30 yasina kadar suruyormus

Hic tanimadigi insani yargılayan mi ararsin kitap okumayi seven kulturlu oldugunu iddia etmeyen birini "arkadaslarinin arasinda kultur kelebegi " olarak anilmak istemekle suclayan mi ararsın. ..

Bir kere benim soylediginiz gibi bir amacim olsa sinir krizi gecirip buraya icimi dokup hic tanimadigim insanlara kendimi uzuuun uzun anlatmazdim
Biraz empati lutfen

Valla ben de arkadassiz ve sevgilisizim.

Ben de ne zaman sosyal arkadaslarimla, yani gezdigim insanlarla disari ciksam, kimse birbirinin yuzune bakmiyor, herkes elinde telefon. Konusmayacaksak niye bulustuk o zaman abicim?

Bu yuzden kotu olacak bir sey yok sekerim, insanlar cok yuzeysel. Tek dertleri ellerindeki telefonun markasi, modeli, bilmem nerde yedigi yemegin fotografini cekmek, sosyal medyada takilmak ..... Bu yuzden kriz niye gecirdin sekerim, insanlar boyle. Boyle olmayanlar da var, onlarla arkadaslik edeceksin sen de.

Son düzenleme:
Bence haklı olduğun taraflar var ama biraz abartılı yaklaştığını düşünüyorum.Sadece aşk üzerine konuşan insanlar cidden bir süre sonra çok bayıyor beni de.Arkadaşlığımız ortaokula kadar dayanan arkadaşımla geçen yıl aramı açtım sırf bu muhabbete dayanamadığım için.Yapı olarak sürekli dert dinleyecek bir tip değilim aslında.Sanırım sen de öylesin.Havadan sudan muhabbeti severim ben, öyle birilerinin hayatındaki aşk olaylarına odaklanmayı değil.Şansına çevrende senin gibi düşünen insan azmış.Ama bence senin durumunda yapılacak en mantıklı şey sıkılsan bile onlara bağırıp çağırmaktansa onlara uyum sağlamaya çalışman.Sonuçta insanız ve bence arkadaşlık kurmak , insan ilişkilerinde bulunmak da en temel ihtiyaçlardan.Hepsiyle çok haşır neşir olamasan da onları küçümseme, kötü davranma.O insanlar az zeki olduklarından değil ilgi alanlarından dolayı o konulardan konuşuyorlar senin de başka alanlara ilgi duyup onlardan konuşmak istemen gibi.
Telefona gömülme konusunda da haklısın.Ben de çok kızıyorum o konuda.En yakın arkadaşım bazen benim yanımda dalıyor telefonuna alıyorum hemen elinden kenara koyuyorum alıştı artık o da benim yanımda çok bakmıyor.

huhahahahaha biraz daha vurgulayin sinir krizi gecirdiginizi :)
uzun uzun anlatmissiniz iste, iyi bir seyler soyleyip destekleseydim "beni cok iyi anliyorsun cnmm" olurdu; elestirip dogrulari soyleyince "beni tanimadan yargilama"…
zaten bir forumda kimse kimseyi tamamen taniyip yorum yapamaz, yazdiklariniz kadarini yorumladim, onlar da ergenlik semptomlari, verdiginiz cevap da oyle :)

"Huhahahah" benim sizin tesellinize ihtiyacim var mi ki bir sorun bakalim

Önce elestiri ile yargilamanin farkini ogrenin gordugunuz gibi beni elestiren tek kisi siz degilsiniz ama dediginiz gibi bu forumda kimse birbirini tanimaz tanimadigim halde rahatsiz oldum yorumunuzdan

canım önceki konularını da okudum ergenlikten kaynaklanan psikolojik sorunların var bariz belli. Bi psikologa başvursan bu dönemi çok daha rahat atlatırsın..

Bu kadarcik seylerden sinir krizi gecirdin? Iyi degilsin sen tedavi ol
asude bahar hanım yorumlarınızı takip ettimde bugün inanın tedavi olması gereken sizsiniz insanların moralini bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz biraz hayata insanlara ılımlı yaklaşmanız çok mu zor insanlar burda dertlerini tasalarını paylaşıyor moral bekliyor destek bekliyor.lütfen biraz empati kurun büyük ihtimalle bu arkadaşımız gençliğin verdiği bazı buhranlar yaşıyor arkadaşlarıylada sorunlar yaşayabilir önemli olan suçlamadan arkadaşımıza güzel nasihatler vermek onu daha kötü hissettirmek değil.umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Saniyorum sizin konunuzda yanlis davrandiginizi soyledigim icin sindirememis baska bir topicte hincinizi cikarmaya calisiyorsunuz.

Konu disi tartisma forum kurallarina gore yasak oldugu icin muhatap almiyorum. Hayirli forumlar.

Saniyorum sizin konunuzda yanlis davrandiginizi soyledigim icin sindirememis baska bir topicte hincinizi cikarmaya calisiyorsunuz.

Konu disi tartisma forum kurallarina gore yasak oldugu icin muhatap almiyorum. Hayirli forumlar.
ben yanlışda davranmış olabilirim sorun sizin yaklaşım tarzınız yoksa eleştirilmek hiç rahatsız etmez.sen tedavi ol demek çok ağır bir itham ben bu topicde gördüğüm ve sizi takip ettiğimle yorum yaptım insanlara bukadar bilinçli yaklaşabiliyorsanız eleştiriyede açıksınızdır.genel olarak yorumlarınız mantıklı ama yaklaşım tarzınız yanlış.sert klavyenizi biraz daha yumuşatabilirsiniz.sizede iyi forumlar

hani 8 ay ömrün kalmışdı önce ona bir cevap alabilirmiyim sonrasında şuanki konunu komple okudum içim şişti vallahi bu nedir ya insanların sizinleyken neden telefona gömüldüğünü yada yemek yaparken yanınıza gelmediğini anlıyorum tamam telefonlara yapışık bir zamanda yaşıyoruz ama aklı başında insanlarla bir araya geldiğiizde sizde hoş sohbetseniz kimse telefona gömülmez bunun içinde sinir krizi geçirmeye gerek yok ha ayrıca eve gelen insan bu nedenlerden dolayı kovulmaz tamamen ergenlik halleri

Siz nasıl onların sohbetini beğenmiyorsanız onlar da sizinkini beğenmemiş ki telefona sarılmışlar. Yoksa çok akıcı bir sohbette sürekli telefonla uğraşılması pek mümkün değil. Ayrıca neden insanların sorunlarını küçümsüyorsunuz? Belki onların yaşadıkları aşk acısı hayatlarının merkezine gelip oturmuştur. Biraz kendinizi sorgulamak da fayda var.

konu sahibinin açtığı konular listesi:

Lütfen bakın herkes benimle dalga geçiyor intiharın eşiğindeyim

Telefonda biriyle konuşurken karşımdaki , sesimin erkek sesi gibi

Kendimi çok kötü hissediyorum her şey üst üste geliyor

8 ay sonra konserim var ve şişman olduğum için giydiğim

Garip, komik,ve samimi dille yazılan bir diyet hikayesi (((=

Herkes ismimle dalga geçiyor...

8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç

Ismimden çok utanıyorum artık intihar edecek seviyeye geldim

ve bu son konu... şimdi bu kıza psikolojisinin bozuk olduğunu söylemek kadar normal bir şey göremiyorum. evet, tedavi olmalı; sadece terapiyle iyileşecek bir durumda da değil...
bu konuları kafa bulmak amacıyla yazıyorsa da aynı şekilde. ancak psikolojisi çok fazla bozulmuş olan bir insan burada yazılan yorumlara bakıp eğlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…