- 16 Kasım 2023
- 834
- 133
- 33
- Konu Sahibi kkforumkimkim
Gamsız bir insan olmak bana ne kadar da uzakhiç bilmiyorum gamsız bi şekilde uyuyup uyanmak isterdım sürünerek kalkıyorum yataktan zor be valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gamsız bir insan olmak bana ne kadar da uzakhiç bilmiyorum gamsız bi şekilde uyuyup uyanmak isterdım sürünerek kalkıyorum yataktan zor be valla
İlacı kesmek degil eminim doz arttıracak ya da farklı ilaçlar yazacak bu da bı kısır döngü bulastik bı kere.Midem de sorun olsa akşamları geçmez akşamları geciyor ya da azalıyor ama hava aydınlık olduğu süre boyunca midemdeki taş yerinden kipirdamiyordoktorunuz ilacı kesmeye karar verirse sarı kantaron çayı veya yağı dener misiniz? serotonin(mutluluk hormonu) salgılatıyor. seninki ilaca bağlı bir durum değil gibi başka bir hastalık olabilir midendeyse problem git bir bakalım endoskopi yapsınlar belki ülser falandır. tedavi edilmeyen ülserler mide kanserine ceviriyor. gecmis olsun saglıgını ihmal etme.
stres filan yaptıysanız zaten ilaç da kullansanız yine ataklar olabiliyor. meditasyon yapın bana iyi geliyor anksiyete krizi sırasında. derin derin nefes alın. kitap okuyun kitap okumak da iyi geliyor öyle öyle sakinleşirsiniz. ataklarınız günlerce sürüyor mu? belki aldığınız ilaç iyi gelmiyor olabilir.9 ay oldu çok iyiydim aslında ama tekrar nuksetti
5 gün oldu gündüzleri sürekli atak halindeyim ilaç degıstırmeye de doz arttırmaya da gücüm yokstres filan yaptıysanız zaten ilaç da kullansanız yine ataklar olabiliyor. meditasyon yapın bana iyi geliyor anksiyete krizi sırasında. derin derin nefes alın. kitap okuyun kitap okumak da iyi geliyor öyle öyle sakinleşirsiniz. ataklarınız günlerce sürüyor mu? belki aldığınız ilaç iyi gelmiyor olabilir.
bence doktora gidip ataklarınızın uzun sürdüğünü ilacın iyi gelmediğini belirtin. benim 1 günden uzun atağım olmadı ilaç kullandığım zamanlar.5 gün oldu gündüzleri sürekli atak halindeyim ilaç degıstırmeye de doz arttırmaya da gücüm yok
ilacınızın mg ne kadar ki?5 gün oldu gündüzleri sürekli atak halindeyim ilaç degıstırmeye de doz arttırmaya da gücüm yok
Tatildeyim tatil de zehir oldu dönünce gidebilirim ancabence doktora gidip ataklarınızın uzun sürdüğünü ilacın iyi gelmediğini belirtin. benim 1 günden uzun atağım olmadı ilaç kullandığım zamanlar.
20 mg paxers 2.5 mg rexapin ama o kadar zor alıştım kiilacınızın mg ne kadar ki?
paxera bana iyi gelmemişti. rexapin bende kullanıyorum 2.5 mg o ilaç olmasa benim hayatım kayardı.20 mg paxers 2.5 mg rexapin ama o kadar zor alıştım ki
bence sizi paxera zorluyor onu doktorunuza söyleyin değiştirsin prozac la20 mg paxers 2.5 mg rexapin ama o kadar zor alıştım ki
Konuşayım doktorumla bu konuyu rexapin gerçekten iyi bir ilaç bir ara uyku sorunum kalkınca bırakmayı denedım berbat oldumbence sizi paxera zorluyor onu doktorunuza söyleyin değiştirsin prozac la
Merhaba rexapin siz de adet düzensizliği yaptı mı gece mı kullanıyorsunuz gündüz mübence sizi paxera zorluyor onu doktorunuza söyleyin değiştirsin prozac la
rexapin gece kullanıyorum uyumadan önce. adet düzensizliğim hiç olmadı.Merhaba rexapin siz de adet düzensizliği yaptı mı gece mı kullanıyorsunuz gündüz mü
Midem de bi tas oturması var sanki canım bogazımdan çıkacak gibi adetimde 10 gündür lekelenme şeklinde neden böyle oluyor anlamıyorum günlerdir perişanimrexapin gece kullanıyorum uyumadan önce. adet düzensizliğim hiç olmadı.
stres geciktirir ama canım ondandır gecikme ilaçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. şuan kafana taktığın stres yapmanı tetikleyen ne var?Midem de bi tas oturması var sanki canım bogazımdan çıkacak gibi adetimde 10 gündür lekelenme şeklinde neden böyle oluyor anlamıyorum günlerdir perişanim
sen rexapini sabah mı alıyorsun?Midem de bi tas oturması var sanki canım bogazımdan çıkacak gibi adetimde 10 gündür lekelenme şeklinde neden böyle oluyor anlamıyorum günlerdir perişanim
Ben de akşam alıyorum ama sabah alanlar da varmıssen rexapini sabah mı alıyorsun?
Tatildeyiz annemlerde yarın kayınvalideme gidicem bunun dışında kızım 1.sınıfa başlayacak onu düşünüyorum başka da bir skntım yok aslında bunları da kafama takmıyordum ama ne bileyim bundan 9 ay önce kendi evimde 20 gün büyük sıkıntılar çektim doktora artık beni hastaneye yatırın diye yalvardım yatırmadı tabi ilk o zaman başladım ilaçlara ıyı oldum diyordum bu aralar ama şımdı gene korkuyorum evime gidince kötüleşirsem diyestres geciktirir ama canım ondandır gecikme ilaçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. şuan kafana taktığın stres yapmanı tetikleyen ne var?
evet sabah akşam alanlar da var ama akşam aldığında hep aynı saatte almaya özen göster ben 22 de alıyorum. korkma döndüğünde tekrar git doktora ilacının iyi gelmediğini söyle değiştirmesini söyle belli ki iyi gelmiyor sanaTatildeyiz annemlerde yarın kayınvalideme gidicem bunun dışında kızım 1.sınıfa başlayacak onu düşünüyorum başka da bir skntım yok aslında bunları da kafama takmıyordum ama ne bileyim bundan 9 ay önce kendi evimde 20 gün büyük sıkıntılar çektim doktora artık beni hastaneye yatırın diye yalvardım yatırmadı tabi ilk o zaman başladım ilaçlara ıyı oldum diyordum bu aralar ama şımdı gene korkuyorum evime gidince kötüleşirsem diye