Lütfen bakın çok caresizim

doktorunuz ilacı kesmeye karar verirse sarı kantaron çayı veya yağı dener misiniz? serotonin(mutluluk hormonu) salgılatıyor. seninki ilaca bağlı bir durum değil gibi başka bir hastalık olabilir midendeyse problem git bir bakalım endoskopi yapsınlar belki ülser falandır. tedavi edilmeyen ülserler mide kanserine ceviriyor. gecmis olsun saglıgını ihmal etme.
İlacı kesmek degil eminim doz arttıracak ya da farklı ilaçlar yazacak bu da bı kısır döngü bulastik bı kere.Midem de sorun olsa akşamları geçmez akşamları geciyor ya da azalıyor ama hava aydınlık olduğu süre boyunca midemdeki taş yerinden kipirdamiyor

9 ay oldu çok iyiydim aslında ama tekrar nuksetti
stres filan yaptıysanız zaten ilaç da kullansanız yine ataklar olabiliyor. meditasyon yapın bana iyi geliyor anksiyete krizi sırasında. derin derin nefes alın. kitap okuyun kitap okumak da iyi geliyor öyle öyle sakinleşirsiniz. ataklarınız günlerce sürüyor mu? belki aldığınız ilaç iyi gelmiyor olabilir.

stres filan yaptıysanız zaten ilaç da kullansanız yine ataklar olabiliyor. meditasyon yapın bana iyi geliyor anksiyete krizi sırasında. derin derin nefes alın. kitap okuyun kitap okumak da iyi geliyor öyle öyle sakinleşirsiniz. ataklarınız günlerce sürüyor mu? belki aldığınız ilaç iyi gelmiyor olabilir.
5 gün oldu gündüzleri sürekli atak halindeyim ilaç degıstırmeye de doz arttırmaya da gücüm yok

20 mg paxers 2.5 mg rexapin ama o kadar zor alıştım ki
paxera bana iyi gelmemişti. rexapin bende kullanıyorum 2.5 mg o ilaç olmasa benim hayatım kayardı.
paxera ile iyi gelmiyor olabilir. o dönem kullandığımda bende uzun süreli ataklar yaşıyordum sonra prozac 20 mg ve rexapin 2.5 mg kullanmaya başladım çok daha iyi oldum.şuan dediğim gibi ataklarım çok strese maruz kaldığımda bazen geliyor ama 1 günden fazla uzun sürmüyor.

Benimde iş stresi kaynaklı anksiyetem vardı.Antidepresan falan asla fayda etmedi.işi değiştirdim.şu an arada tetiklense de kontrol altına alabilip kendimi telkin edebiliyorum.
Stres kaynağınız ne ise uzaklaşın imkanınız varsa.

Midem de bi tas oturması var sanki canım bogazımdan çıkacak gibi adetimde 10 gündür lekelenme şeklinde neden böyle oluyor anlamıyorum günlerdir perişanim
stres geciktirir ama canım ondandır gecikme ilaçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. şuan kafana taktığın stres yapmanı tetikleyen ne var?

stres geciktirir ama canım ondandır gecikme ilaçlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. şuan kafana taktığın stres yapmanı tetikleyen ne var?
Tatildeyiz annemlerde yarın kayınvalideme gidicem bunun dışında kızım 1.sınıfa başlayacak onu düşünüyorum başka da bir skntım yok aslında bunları da kafama takmıyordum ama ne bileyim bundan 9 ay önce kendi evimde 20 gün büyük sıkıntılar çektim doktora artık beni hastaneye yatırın diye yalvardım yatırmadı tabi ilk o zaman başladım ilaçlara ıyı oldum diyordum bu aralar ama şımdı gene korkuyorum evime gidince kötüleşirsem diye

Tatildeyiz annemlerde yarın kayınvalideme gidicem bunun dışında kızım 1.sınıfa başlayacak onu düşünüyorum başka da bir skntım yok aslında bunları da kafama takmıyordum ama ne bileyim bundan 9 ay önce kendi evimde 20 gün büyük sıkıntılar çektim doktora artık beni hastaneye yatırın diye yalvardım yatırmadı tabi ilk o zaman başladım ilaçlara ıyı oldum diyordum bu aralar ama şımdı gene korkuyorum evime gidince kötüleşirsem diye
evet sabah akşam alanlar da var ama akşam aldığında hep aynı saatte almaya özen göster ben 22 de alıyorum. korkma döndüğünde tekrar git doktora ilacının iyi gelmediğini söyle değiştirmesini söyle belli ki iyi gelmiyor sana

X