Hastalık korkusu lütfen bakın :(

Esimde oyle hastalik cagiriyorsun zorla bi sal kendini diyor sagolsn ilgilidir ama bu huyuma cok kiziyo derdin ne gencsn baksna keyfine diyo haklilar ama icimiz durmuyor :KK43:
Evet eşimde hep öyle diyor birşeyin yok kafana takma duzelirsin ama olmuyor benim elimde değil

İlac kullanmiyorum ama ilacsiz da cok zor gecmez gibi bugunde doktorlardaydim cok sukur bisi cikmadi tabi 2 3 gun bu beni rahatlatir haftaya baska bisi bulurum kendime kesin kendimden kendim yoruldm resmen
Ayda 2-3 kez gittim oluyordu ilaçsız düzelmiyor ilacın çok faydasını gördüm

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki midende ülser başlangıcı gastirit helikobakteri var denildi az da olsa zorla yemek yiyen biri hiç yiyemez oldum 60 kilodan 52 ye düştüm bi sene fazla olcak ya her yedim yemekten o kadar korkuyorum ki ya bu yedim ülser yarami daha çok etkilerse her ağrıdinda koşa koşa acile gidip muane olmam kanama geçiriyorum diye tahliller felan artık dahiliye bile benim sorunuma çözüm bulamadi iki kere gastroenteroloji ye de gittim sebeb ne işte bulantı yüzünden yemek yiyememe yesemde kusma her kustum daha kötü oldum korktum yine kusucam diye sadece kusmak değilki afedersiniz ishalde vardı baygınlık geçiriyordum kusarken ateş basıyordu ağlamak geliyordu çaresizce işte hep Kendi psikolojimi bozdum böyle böyle halada öyleydim tam atlatamadim belli aralıklarla hastalanıyorum ama ilaç tedavisi almak istemedim sakinleştirici felan çok önerdiler bağımlı olmak istemedim ilaç kullanıyor musunuz mide koruyucu felan çok geçmiş olsun korkmayın inşallah atlacaksiniz atlatacağız bu günleri
Bende sizin gibi olmuşum gastritim var bu aralar salgın varmış ishal kusma bende tutum yemek yiyemiyorum yiyince midem ağrıyor bulanıyor ağlama tutuyor psikolojik mi bilmiyorum iki hafta oldu halen aynıyım titreme tutuyor ne yapicam bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen yaşan var mı

Bende sizin gibi olmuşum gastritim var bu aralar salgın varmış ishal kusma bende tutum yemek yiyemiyorum yiyince midem ağrıyor bulanıyor ağlama tutuyor psikolojik mi bilmiyorum iki hafta oldu halen aynıyım titreme tutuyor ne yapicam bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen yaşan var mı
Bnde ayni belitiler degilde kanser olma korkusu var . Her ay degisik yerlerim agriyor.

Bnde ayni belitiler degilde kanser olma korkusu var . Her ay degisik yerlerim agriyor.
Bilmiyorum neyden oluyor bugün gittim hastaneye yarın utrasyon cekicekler bakalım Allah'ın izniyle birşey çıkmaz🤲🏻 içimde rahatlar en azından endişe panik atak anksiyete beni çok yordu hastalık hastası oldum 🤦🏻🥺

Bilmiyorum neyden oluyor bugün gittim hastaneye yarın utrasyon cekicekler bakalım Allah'ın izniyle birşey çıkmaz🤲🏻 içimde rahatlar en azından endişe panik atak anksiyete beni çok yordu hastalık hastası oldum 🤦🏻🥺
Karin bolgesinemi ultrason yaptiricaksiniz ? Insallah hersey temiz cikar . Haber dar edin lutfen

Ultrason çektim midem bobreklerim ciğerlerim safra kesme baktılar temiz çıktı çok şükür panik atak anksiyete yüzünden oluyor birde kansızlığım çıktı
Peki sag kaburga altinda yanma agrima
Oluyormu ? Karinda sislik te var . Ne yesem mide bulantisi ? Bnde 2 inci ayda yaptirmistim ultrason ama agrilar zamanla artti . Artik hergun agrilarim var . Kolon da olabilir demisti .

Peki sag kaburga altinda yanma agrima
Oluyormu ? Karinda sislik te var . Ne yesem mide bulantisi ? Bnde 2 inci ayda yaptirmistim ultrason ama agrilar zamanla artti . Artik hergun agrilarim var . Kolon da olabilir demisti .
Yok benim öyle şikayetim yoktu sadece ortalık hastalığı tutum ishal mide bulantısı endişe yapınca bende artı haliyle kansizlikta çok lunca iştahsız oldum ondan kaynaklandı

Kansizliktan oluyordur morarmalar bence kan değerlerinize baktınız mı

X