• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakarmısınız ?

merhabalar kızlar adetim 5 gün gecikti test yaptım silik artı çıktı aynı durumu yaşayan varmı yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 274
Arkadaşlar son adet tarihim 24 Mart...
24 nisanda predictor early Alıp Yaptım. Sonuca inanamayip kan verdim, bhcg 69 çıktı. Pazartesi (dün) tekrar kan verdim, 208 çıktı. Tam olması gerektiği gibi katlanmış. Doktora hemen gitsem mi bilemedim. 500 altı kese görünmüyor. Zaten hamile olduğuma bile hala inanamıyorum. Kimyasal gebelik yaşayanları gördükçe hal idrak edemiyorum...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 257
Arkadaşlar son adet tarihim 24 Mart...
24 nisanda predictor early Alıp Yaptım. Sonuca inanamayip kan verdim, bhcg 69 çıktı. Pazartesi (dün) tekrar kan verdim, 208 çıktı. Tam olması gerektiği gibi katlanmış. Doktora hemen gitsem mi bilemedim. 500 altı kese görünmüyor. Zaten hamile olduğuma bile hala inanamıyorum. Kimyasal gebelik yaşayanları gördükçe hal idrak edemiyorum...
doktora gitmekte fayda var en azından kontrollere başlamış olursun. benim bildiğim de 1000'in altında kese görünmüyor. bende salı gününü bekliyorum inşallah keseyi görmek için =)

Kızlar lütfen acik yardım yorumlayamadım sizce hamilemiyim :) adetim gecikti 4. Günde testi yaptım çizginin biri bildiğiniz üzre çok belirgin diğeri ise az silikte olsa belli

Eklentiler

• DSC_2327.JPG
    DSC_2327.JPG
    44,6 KB · Görüntüleme: 183
Back