• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakarmısınız ?

Bugün adetim geçeli 2.gün canım bugün test yapıcam kararlıyım yarın ilk idrarla yapıcam:) dün Yaptım işte iki tane evet baya silik ama kardeşime ve arkadaşıma gösterdim acaba benim öyle görüyorum sizde görüyomusunuz diye onlarda farketti
2 gün geçmiş madem durma hemen kan ver...Silik te olsa pozitifse yanlış olma ihtimali çok az.Ben yaklaşık 10 tane test yaptım.3 gün önce başladım sabah öğle akşam :) Yani biri bile negatif çıkmadı ama silik 2.çizgi hepsinde oluştu sonuç hamileyim :) Kan için bence bekleme seni çok iyi anlıyorum inşallah bebeğin seninledir canım.Haber ver...

Inşallah tatlım yarın mutlaka sana haber vericem:-) çok istiyorum ya ben 4 ay önce 22 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim Allah kimseye yaşatmasın inşallah şimdiden vardır da hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar benim için dua et olurmu hamilerin senin duan önemli :-)

Inşallah tatlım yarın mutlaka sana haber vericem:-) çok istiyorum ya ben 4 ay önce 22 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim Allah kimseye yaşatmasın inşallah şimdiden vardır da hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar benim için dua et olurmu hamilerin senin duan önemli :-)
Canim ne yaptin? Bir gelişme var mı?

Canim ne yaptin? Bir gelişme var mı?
Canım sorma yaa kan verdim adetim geçeli 3 gün olmuştu testler hep silikti tahlil sonucumda 73.3 çıktı bana çok düşük geldi kimyasal olabilirmi diye korktum sevinemedim bile bu akşam yine kan vericem bakalım Artış nasıl bide dün gece bir iki damla pembe akıntım oldu şimdiden kahverengiye döndü ilk gebeliğimdede olmuştu Protestan kullanmıştım acaba Yerleşme lekesimi Buda

Canım sorma yaa kan verdim adetim geçeli 3 gün olmuştu testler hep silikti tahlil sonucumda 73.3 çıktı bana çok düşük geldi kimyasal olabilirmi diye korktum sevinemedim bile bu akşam yine kan vericem bakalım Artış nasıl bide dün gece bir iki damla pembe akıntım oldu şimdiden kahverengiye döndü ilk gebeliğimdede olmuştu Protestan kullanmıştım acaba Yerleşme lekesimi Buda
Canım moralini bozma,yerleşme kanaması olabilir.Çoğu kişide oluyormuş ben bilmiyorum ilkinde de olmamıştı şimdi de olmadı.inşallah her şey yolundadır ve bebeğin seninledir.İyi haberlerini bekliyorum.

ütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

ütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamile olmam için yeterlimi bu belitiler test yapayımmı cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancık oluyo sonra olmuyorum yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
canım bu belirtiler olabilir hem Günü'nde geçmiş mutlaka test yap çıkıcaktınçıkıcaktın

inş canım bugün alıp yarın sabah hemen yapacağım çok heyecanlıyım ılk defa bu kadar degısık hıssedıyorum 3 yıldır beklıyorum :/

Bence hiç bekleme hemen kan ver 7 gün geçmiş nasıl bekliyosunn :)Allah gönlüne göre versin..İyi haberlerini bekliyorum..

Back