• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakarmısınız ?

İstisna ben 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorum idrar testlerinin yanıldığını hiç görmedim.
Bi kere hamile kaldım hemen pozitif çıktı.
Kimyasal gebelikmiş.
Testin yanlış olduğunu sanmıyorum.
Sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah.
İnşallahhh...Vee aynı şekilde Allahım hayırlısıyla sana da bu sevinci yaşatsın..Çok teşekkür ederim..

canım iki testte birden yanlış çıkma olasılığı bence çok çok küçük, siz bu akşam başlayın kutlamalara :)

Dimi ama dimi :)Tamam başlıyoruz...Bu saate kadar zor durdum,ilk eşime sürpriz ile başlayacağım çok heyecanlıyım.Çok teşekkür ederim...

aynı duyguyu daha pazartesi günü yaşamış olmama rağmen bak şimdi bende çok heyecanlandım :)
Seni sıkmak istemem ama yardım lütfen bu da bu sabah ki test sonucum...Adete 2 gün kala...
Bu arada eşime söyledim şokkk :)

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 336
Seni sıkmak istemem ama yardım lütfen bu da bu sabah ki test sonucum...Adete 2 gün kala...
Bu arada eşime söyledim şokkk :)
estağfurullah sıkılmak olur mu burada birbirimiz için varız. sen ciddi ciddi hamilesin :) test yapmak yerine artık bir dr a git bence :)

estağfurullah sıkılmak olur mu burada birbirimiz için varız. sen ciddi ciddi hamilesin :) test yapmak yerine artık bir dr a git bence :)
Yaa evet erken test yaptığım için günümü bekliyorum normalde ctesi adet günüm pazartesine bıraktım kan testini.Şimdi gitcem değer düşük çıkacak falan yine ptesi beklicem :(

testi biraz erken yapmışsınız o yüzden çok silik çıkmış ama son yaptığınızda biraz daha belirginleşmiş gibime geldi. adetinizi 3-4 gün geçince yapın o zaman kesin belli olur. ben 4 gün geçince yapmıştım miratech erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Kan testiyle de kesinleşir sonuç zaten. hayırlı olsun şimdiden;)

testi biraz erken yapmışsınız o yüzden çok silik çıkmış ama son yaptığınızda biraz daha belirginleşmiş gibime geldi. adetinizi 3-4 gün geçince yapın o zaman kesin belli olur. ben 4 gün geçince yapmıştım miratech erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Kan testiyle de kesinleşir sonuç zaten. hayırlı olsun şimdiden:KK66:
Evet dayanamadım ve erken yaptım, ve şu anda bat bekliyorum hayırlısı bakalım zaten olmazsam ptesi direk kan vercem.Sizin bebeğiniz hayırlı olsun bu arada :D

belirtileriniz nelerdi acaba :anneadayı: gözünüz aydın
Aslında çok belirtim olmadı.Ama gögüslerimde ki şişlik ve arada sızlaması vardı.Onun haricinde adete 10 gün kala kasık ağrısı oldu ama abartılacak kadar değil.1-2 gün sürdü ve geçti.Başka da bir şey olmadı...İlk hamileliğimde de aynı şekilde hiç bir belirtim olmadı hatta adet günüm aynı sancı oldu ve ha oldum ha olacağım derken baktım 3.gün ve olmuyorum hemen test yaptım ve kıpkırmızı 2.çizgi.Kan testinde 5 haftalık çıkmıştı tabi.Yani adet öncesi belirtilerle aynı oldu benimki...

Aslında çok belirtim olmadı.Ama gögüslerimde ki şişlik ve arada sızlaması vardı.Onun haricinde adete 10 gün kala kasık ağrısı oldu ama abartılacak kadar değil.1-2 gün sürdü ve geçti.Başka da bir şey olmadı...İlk hamileliğimde de aynı şekilde hiç bir belirtim olmadı hatta adet günüm aynı sancı oldu ve ha oldum ha olacağım derken baktım 3.gün ve olmuyorum hemen test yaptım ve kıpkırmızı 2.çizgi.Kan testinde 5 haftalık çıkmıştı tabi.Yani adet öncesi belirtilerle aynı oldu benimki...
ALLAH BIZEDE NASIP ETSIN INS HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA KUCANA ALMAK NASIP OLSUN

akıntında da mı artış olmadı? reglime 2 gün var kaşıklarımda ara ara batma oluyor karın agrısı gibi çok çok hafif bır agrı 2 sabahtır mıdem bulanıyor ama akıntımda bir artış yok gebe kalan arkadaşların çoğunda akıntıda bır artış olmuş o yuzden sizi merak ettim

akıntında da mı artış olmadı? reglime 2 gün var kaşıklarımda ara ara batma oluyor karın agrısı gibi çok çok hafif bır agrı 2 sabahtır mıdem bulanıyor ama akıntımda bir artış yok gebe kalan arkadaşların çoğunda akıntıda bır artış olmuş o yuzden sizi merak ettim
Benim normalde de akıntım fazla olur o yüzden pek bir atrış farketmedim.Ama karın ağrısı var tabi.Hayırlısı olsun az kalmış.Test yaptınız mı?

Back