• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakarmısınız ?

Bugün beklenen adet günüm ve sabah ilk idar ile yapilan testlerim.insallah hastalanmam :(hala inanamiyorum yaprigim testlerin haddi hesabi yok yani o kadar...

Eklentiler

• 20141220_094547.jpg
    20141220_094547.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 283
  • 20141220_094415.jpg
    20141220_094415.jpg
    183,4 KB · Görüntüleme: 267
  • 20141220_094547.jpg
    20141220_094547.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 266
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum. Ancak yazmak bugüne kısmetmiş.
Adetime 3 gün var.Dün Prodüktör early erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Silik çizgi bile yoktu.Bu sabah ilk idrarımla 5 tl lik kaset test yaptım ve sonuç T çizgisi hafif belirgin.
Eğer gebelik olsaydı ultra hassas testte dün çıkmaz mıydı?
Bu sonuca göre hamile miyim?
Şimdiden çok teşekkürler...

canım hamilesin büyük ihtimal :)

Arkadaslar bugun dayanamadum kan verdim.sonucum 487.1 dün adet günümdü 1 gün gecti yani bu deger normal mi düşük mü?

arkadaşlar bişeyi merak ediyorum.Biz 8 aydır bebek istiyoruz, adetim çok düzenli ancak bazı farlılıklarım oluyr.Örneğin ilk 4 ay boyunca hep adetim öncesi kahve rengi akıntım gelirdi 2. günü kırmızya dönerdi.son zamanlarda artık hiç kahve rengi gelmiyor direkt kırmızı geliyr ve yoğun oluyor.Ayrıca adet gün sayım 9dan 7e düştü.Bu iyi birşeydir dimi?Acaba vucudum kendinimi toparlıyor,ne yorum yapacağımı şaşırdım:KK43:Benim gibi şeyler yaşayan var mı

arkadaşlar bişeyi merak ediyorum.Biz 8 aydır bebek istiyoruz, adetim çok düzenli ancak bazı farlılıklarım oluyr.Örneğin ilk 4 ay boyunca hep adetim öncesi kahve rengi akıntım gelirdi 2. günü kırmızya dönerdi.son zamanlarda artık hiç kahve rengi gelmiyor direkt kırmızı geliyr ve yoğun oluyor.Ayrıca adet gün sayım 9dan 7e düştü.Bu iyi birşeydir dimi?Acaba vucudum kendinimi toparlıyor,ne yorum yapacağımı şaşırdım:KK43:Benim gibi şeyler yaşayan var mı
Canım doktora görün istersen burdan ne yorum yapsak olmaz aklında kalmasın bence..

Vucudu kendini topluyor hormonlarin degisiyor gayet normal

Merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce 22 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim:(( bu ay artık hamile kalmak istiyorum yarın adet olmam gerekiyor fakat bugün Dayanamayıp Prodüktör early Yaptım ama negatif:(( Hayırlısı olsun tabide üzüldüm yinede erken mi Yaptım acaba ama adı üstünde erken gebelik testi

Merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce 22 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim:KK43:( bu ay artık hamile kalmak istiyorum yarın adet olmam gerekiyor fakat bugün Dayanamayıp Prodüktör early Yaptım ama negatif:KK43:( Hayırlısı olsun tabide üzüldüm yinede erken mi Yaptım acaba ama adı üstünde erken gebelik testi
Canim early oldugu icin normalde 4 gün önce gösterdiğini idda ediyor ama prodüktör e cok güvenmıyorm ben.testi yarin tekrarla bence normal kaset testte de cikar.

Kızlar pazar günü test yaptırmıştım 487.10 çıkmıştı.Bugün doktora gittim keseyi gördük.Yine kan verdim öğlen alacağım.Aslında kana gerek yok kese görüldü dedi ama ben yine de istedim :)kesemiz 5.2 mm.. Allah isteyen herkese nasip etsin...

Merhabalar benim dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bu sabah yine Dayanamayıp test Yaptım hani su 5 tl olanlardan bi sabah ilk idrarla birde az önce Yaptım ikiside aynı çıktı yani ikinci çizgi belli belirsiz çokkk silik Cumartesi yine yapıcam acaba hamilemiyim yaaa beyazkelebek bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar benim dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bu sabah yine Dayanamayıp test Yaptım hani su 5 tl olanlardan bi sabah ilk idrarla birde az önce Yaptım ikiside aynı çıktı yani ikinci çizgi belli belirsiz çokkk silik Cumartesi yine yapıcam acaba hamilemiyim yaaa beyazkelebek bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım testi tekrarla hatta kan testi yaptır ki sonuç garanti olsun. Silik ama ne kadar silik mesela ben paylaştım resimlerini c deki kadar koyu değil ama 2.çizgiyi silikte olsa net görebiliyordum.Ayrıca ilk 5 dk çok önemli sonrasını çok ciddiye alma.Alah gönlüne göre versin inşallah..

Canım testi tekrarla hatta kan testi yaptır ki sonuç garanti olsun. Silik ama ne kadar silik mesela ben paylaştım resimlerini c deki kadar koyu değil ama 2.çizgiyi silikte olsa net görebiliyordum.Ayrıca ilk 5 dk çok önemli sonrasını çok ciddiye alma.Alah gönlüne göre versin inşallah..
Bugün adetim geçeli 2.gün canım bugün test yapıcam kararlıyım yarın ilk idrarla yapıcam:) dün Yaptım işte iki tane evet baya silik ama kardeşime ve arkadaşıma gösterdim acaba benim öyle görüyorum sizde görüyomusunuz diye onlarda farketti

Back