• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Bakarmısınız ?

beyazzkelebekk

Gülüşümü Kaybetmeden Yenilgiyi Kabullenmem!
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
271
87
123
Herkese Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum. Ancak yazmak bugüne kısmetmiş.
Adetime 3 gün var.Dün Prodüktör early erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Silik çizgi bile yoktu.Bu sabah ilk idrarımla 5 tl lik kaset test yaptım ve sonuç T çizgisi hafif belirgin.
Eğer gebelik olsaydı ultra hassas testte dün çıkmaz mıydı?
Bu sonuca göre hamile miyim?
Şimdiden çok teşekkürler...

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 7.916
Herkese Merhaba,
Adetime 3 gün var.Dün Prodüktör early erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.Silik çizgi bile yoktu.Bu sabah ilk idrarımla 5 tl lik kaset test yaptım ve sonuç T çizgisi hafif belirgin.
canım predictor ile ilgili yanlış sonuç verebildiğini duymuştum. bence sen bir tane daha bu 3-5 liralık testlerden al yine çift çizgi çıkarsa başlasın kutlamalar :)

canım predictor ile ilgili yanlış sonuç verebildiğini duymuştum. bence sen bir tane daha bu 3-5 liralık testlerden al yine çift çizgi çıkarsa başlasın kutlamalar :)

Bir de ultra hassas diyorlar :( Evet haklısın tekrarlamak lazım. Ama yarın sabah :)
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin...Çokk duygusalım şu an ama ya :(

Herkese Merhaba,

Tebrik ederim bu sonuca göre hamilesiniz : ) bende adetime 3 gün kala öğrenmiştim. Sabah ilk idrar ile yapılan testler daha doğru sonuç veriyor,bir önceki testi önemsemeyin bence. Kan tahlili kesin sonuç tabiki : ) hayırlı olsun : )

Tebrik ederim bu sonuca göre hamilesiniz : ) bende adetime 3 gün kala öğrenmiştim. Sabah ilk idrar ile yapılan testler daha doğru sonuç veriyor,bir önceki testi önemsemeyin bence. Kan tahlili kesin sonuç tabiki : ) hayırlı olsun : )
Gerçekten mi?Acayip duygusalım..Her an ağlamaklı...Aslında dün yaptığım test ultra hassas olduğu için çok inanmıştım.Ama eczaneden 2 tane test almıştım.Sabah deneyim aklımda kalmasın artık derken bunla karşılaştım.Bebeğiniz hayırlı olsun...Allah gönlünüze göre versin çok iyi geldi yorumunuz :)

ya bende aynı durumdayım predictor testle yaptım ilk önce hiç bişey yoktu sonradan belirginleşti 1 saat sonra fln hamilemiyim

Eklentiler

• DSC_1456.jpg
    DSC_1456.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 1.108
Herkese Merhaba,
canım bu teste göre hamilesin, yarın tekrarla yine böyle çıkarsa kan testi yaptır. tebrikler :)

ya bende aynı durumdayım predictor testle yaptım ilk önce hiç bişey yoktu sonradan belirginleşti 1 saat sonra fln hamilemiyim
Ben artık prodüktöre güvenmiyorum.Az önce kaset test aldım yine yaptım onda da silik çizgi çıktı artık tesadüf olamaz heralde hayırlısı olsun artık...

Bu sefer farklı marka yine 5 liralık test aldım.Sabahı bekleyemedim yaptım sonuç aynı hafif silik 2.çizgi kutlasam mı kutlamasam mı bilemedim karıştım iyice :(

Yaa inşallah bir sorun olmaz sonunda testte pozitif görüp regli olan kanda negatif çıkan o kadar çok kişi var ki hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içim kıpır kıpır :)
İstisna ben 9 aydır hamile kalmaya çalışıyorum idrar testlerinin yanıldığını hiç görmedim.
Bi kere hamile kaldım hemen pozitif çıktı.
Kimyasal gebelikmiş.
Testin yanlış olduğunu sanmıyorum.
Sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah.

Back