Testin üstünde 5-20 dk içinde okuyunuz diye yazıyordu ben testi 12.55 de yaptım en son hali bu şekilde . Umarım sğaklıklı bir gebeliktir şuan aşırı mutluyum . Geçen kızım resim yapmış test yapmamıştım bile aklımın ucundan bile geçmemişti test yapmak. Bir geldi yanıma resim ile anne bak bu ben bu kız kardeşim bu da sen diye ben şok oldum ondan spnra test yaptımGayette belli olmuş canm ya inşallah seninledir bebişkimyasaldan sonra insan daha çok istiyo o kadar iyi anlıyorum ki seni
Hissetmiş heralde prensesTestin üstünde 5-20 dk içinde okuyunuz diye yazıyordu ben testi 12.55 de yaptım en son hali bu şekilde . Umarım sğaklıklı bir gebeliktir şuan aşırı mutluyum . Geçen kızım resim yapmış test yapmamıştım bile aklımın ucundan bile geçmemişti test yapmak. Bir geldi yanıma resim ile anne bak bu ben bu kız kardeşim bu da sen diye ben şok oldum ondan spnra test yaptımresmide yüklüyorum birde regli olucakmışım gibi hissediyorum sürekli bir türlü anlam veremedim
Gebeliğin başında da oluyor o tür ağrılar canımTeşekkür ederim, sanki regli oluvakmısım gibi ara ara ağrı oluyor geçiyor
Ağrılar olabiliyor bazen. Kanama da ağrılı ve kırmızı olmadığı sürece korkma ama pazartesi doktora söylersin. Progestan başlar belkiFolik asit kullanıyorum zaten 2. Tableti içiyorum şuan. Adet olacakmışım gibi ağrı var ara sıra da sol kasığıma ağrı giriyor . Dün akşamda sanki peçeteye çok açık bi pembe kan geldi gibi anlamadım pek. Birde çikolata yemiştim çıkarttım hepsini midem acaip bulandı . Kimyasal yaşayınca herseyde korkar oldum
Merhaba Prenses gittiniz mi doktora? Güzel haberlerinizi bekliyoruz, ben de aynı durumdayım yarın randevum ❤Testin üstünde 5-20 dk içinde okuyunuz diye yazıyordu ben testi 12.55 de yaptım en son hali bu şekilde . Umarım sğaklıklı bir gebeliktir şuan aşırı mutluyum . Geçen kızım resim yapmış test yapmamıştım bile aklımın ucundan bile geçmemişti test yapmak. Bir geldi yanıma resim ile anne bak bu ben bu kız kardeşim bu da sen diye ben şok oldum ondan spnra test yaptımresmide yüklüyorum birde regli olucakmışım gibi hissediyorum sürekli bir türlü anlam veremedim
Ara ara oluyor geçiyorGebeliğin başında da oluyor o tür ağrılar canım
Normal dedi canımAğrılar olabiliyor bazen. Kanama da ağrılı ve kırmızı olmadığı sürece korkma ama pazartesi doktora söylersin. Progestan başlar belki
Gittim canım değerim çıktıMerhaba Prenses gittiniz mi doktora? Güzel haberlerinizi bekliyoruz, ben de aynı durumdayım yarın randevum ❤
Hadi bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah artışına bakmak için tekrar çağırdı mıAra ara oluyor geçiyor
Normal dedi canım
Gittim canım değerim çıktı
Yok çağırmadı ama ben kendim gidicem çarşamba günü randevu aldım artışına bakmak için sabahtan gidicemHadi bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah artışına bakmak için tekrar çağırdı mı
Aynı merkezde ve aynı saatte ver kanı ki artışına doğru bir şekilde bakılsınYok çağırmadı ama ben kendim gidicem çarşamba günü randevu aldım artışına bakmak için sabahtan gidicem
Hadi bakalım sağlıkla ilerler inşallahAra ara oluyor geçiyor
Normal dedi canım
Gittim canım değerim çıktı
Yok yok o kadardan bir sıkıntı olmazCatlak-kurabiye 9.20 geçe aldım bugün randevuyu 9. 28 geçe verdim çarşamba günü de 9.10 geçe randevu herhalde 10 dk oynasa bir sıkıntı olmaz
Çarşamba gününü iple çekiyorumYok yok o kadardan bir sıkıntı olmaz
Kaç artması lazım 2 gün sonra tahminenYok yok o kadardan bir sıkıntı olmaz
En az iki katı artış olması lazım diye biliyorumKaç artması lazım 2 gün sonra tahminen
umarım sende hamilesindir . Ben nasıl hesaplama yapacağımı şşırdım 2 ay adet döngüm 33 günde bir oldu şuan da o sekilde mi hesaplıycam acabahayırlııs olsun inşallah bende temmuz 31 de geçirdim kimyasal gebelik değerim ağustos ilk haftası düştü zaten gittiğimde doktora kanamam vardı vücudum atıyormuş şimdi adetime 2 gün var ama tamda gününde gelir diyemem adetlerim için ara ara ağrılarım oluyor sizide görünce umutlandım bende inşallah hamileyimdir 1,5 yıldır olmuyor
inşallah ya bu ağustosta 3. senem dolcak evliliğimde bitsin bu hasret bende hesaplarım hiç tutmaz takvime göre çok nadir gelir ondan emin olamıyorumumarım sende hamilesindir . Ben nasıl hesaplama yapacağımı şşırdım 2 ay adet döngüm 33 günde bir oldu şuan da o sekilde mi hesaplıycam acaba