Lütfen bakarmısınız Kimyasal gebelik & Gebelik testi

Gayette belli olmuş canm ya inşallah seninledir bebiş kimyasaldan sonra insan daha çok istiyo o kadar iyi anlıyorum ki seni
Testin üstünde 5-20 dk içinde okuyunuz diye yazıyordu ben testi 12.55 de yaptım en son hali bu şekilde . Umarım sğaklıklı bir gebeliktir şuan aşırı mutluyum . Geçen kızım resim yapmış test yapmamıştım bile aklımın ucundan bile geçmemişti test yapmak. Bir geldi yanıma resim ile anne bak bu ben bu kız kardeşim bu da sen diye ben şok oldum ondan spnra test yaptım resmide yüklüyorum birde regli olucakmışım gibi hissediyorum sürekli bir türlü anlam veremedim

Eklentiler

• A11F3A99-E8CE-4EF0-A302-E5E0C8E017EE.jpeg
    112,1 KB · Görüntüleme: 121
  • 9F894DEF-FA90-47AD-8F7D-E21A4CF3B6F2.jpeg
    104,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 52EB80DF-2CC3-4CC3-919E-17AD23E98A6B.jpeg
    211,6 KB · Görüntüleme: 122
Hissetmiş heralde prenses çok iyi olmuş canm pazartesi de kan verirsin iyice netleşir o ağrılar normal ya gebelikte oluyo

Ağrılar olabiliyor bazen. Kanama da ağrılı ve kırmızı olmadığı sürece korkma ama pazartesi doktora söylersin. Progestan başlar belki

Merhaba Prenses gittiniz mi doktora? Güzel haberlerinizi bekliyoruz, ben de aynı durumdayım yarın randevum ❤

Gebeliğin başında da oluyor o tür ağrılar canım
Ara ara oluyor geçiyor
Ağrılar olabiliyor bazen. Kanama da ağrılı ve kırmızı olmadığı sürece korkma ama pazartesi doktora söylersin. Progestan başlar belki
Normal dedi canım
Merhaba Prenses gittiniz mi doktora? Güzel haberlerinizi bekliyoruz, ben de aynı durumdayım yarın randevum ❤
Gittim canım değerim çıktı

Eklentiler

• CF4C415D-8C1A-4FA6-899E-D9B6ACAB70F3.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 182
Arkadaşlar bu da benim testim 13 Şubat adet tarihim

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-14-10-19-34-55_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 164
hayırlııs olsun inşallah bende temmuz 31 de geçirdim kimyasal gebelik değerim ağustos ilk haftası düştü zaten gittiğimde doktora kanamam vardı vücudum atıyormuş şimdi adetime 2 gün var ama tamda gününde gelir diyemem adetlerim için ara ara ağrılarım oluyor sizide görünce umutlandım bende inşallah hamileyimdir 1,5 yıldır olmuyor

umarım sende hamilesindir . Ben nasıl hesaplama yapacağımı şşırdım 2 ay adet döngüm 33 günde bir oldu şuan da o sekilde mi hesaplıycam acaba

umarım sende hamilesindir . Ben nasıl hesaplama yapacağımı şşırdım 2 ay adet döngüm 33 günde bir oldu şuan da o sekilde mi hesaplıycam acaba
inşallah ya bu ağustosta 3. senem dolcak evliliğimde bitsin bu hasret bende hesaplarım hiç tutmaz takvime göre çok nadir gelir ondan emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…