- 10 Ocak 2022
- 1.041
- 292
- 26
İnşallah canm bende 1 buçuk ay falan oldu geçirdim kimyasal umarım hamilesindir kan verince yazarsınİnşallahDaha yaptırmadım ve yapmadım bidaha test reglimi bekliyorum . Çok heyecanlıyım inşallah pozitiftir .
Merhaba canım ara vermedik ama çokta öyle çalışma yapmadık şimdi test yaptımİnşallah canm bende 1 buçuk ay falan oldu geçirdim kimyasal umarım hamilesindir kan verince yazarsınkimyasaldan sonra ara verdiniz mi
Şimdi fotoyu yaklaştırıp baktım da test kırık mı köşede bi iz var. Başka test varsa tekrar deneyin
Fotografi acmadan bile görünüyor silik cizgi. Kan verin, umarim sağlıklıdır.
Yeni yaptım arka arkaya 3ünü de bebe time diye bir test . Eşime söyledim ben bunlra inanmıyorum diyor
Üçünde de gayet net belli. Bence bi kan verinYeni yaptım arka arkaya 3ünü de bebe time diye bir test . Eşime söyledim ben bunlra inanmıyorum diyorüzülüyorsun sonra adetin geçene kadar doktor hamilesin diyene kadar inanmıcam diyor
Reglim 18 ocakta olmuştum en son şuan takvime göre 14 Şubat gösteriyor.
Baktım randevu alayım diye hastaneye ama hepsi dolmuş 14 şubata aldımÜçünde de gayet net belli. Bence bi kan verin
Pazartesi günü belli olur o zamanBaktım randevu alayım diye hastaneye ama hepsi dolmuş 14 şubata aldım
Folik asit kullanıyorum zaten 2. Tableti içiyorum şuan. Adet olacakmışım gibi ağrı var ara sıra da sol kasığıma ağrı giriyor . Dün akşamda sanki peçeteye çok açık bi pembe kan geldi gibi anlamadım pek. Birde çikolata yemiştim çıkarttım hepsini midem acaip bulandı . Kimyasal yaşayınca herseyde korkar oldumPazartesi günü belli olur o zamandaha yenidir kese görünmeyebilir ama kanda çıkar ona göre de vitaminlere başlarsınız
inşallah canım . Birde enteresan olan şey ovulasyon testi yaptım hep hiç yumurtlamadım.Bence var gibi canım. Açık kanama yerleşme kanamasıdır belki
Aa ilginç gerçekteninşallah canım . Birde enteresan olan şey ovulasyon testi yaptım hep hiç yumurtlamadım.
Tarih yazmayan test dün yapmıştım ovulasyon
Canım randevu bugün için hiç yok var ama kızım okuldan geliyor o saatte gitmem imkansız . 14 şubata aldım hem o gün reglimin günü daha net çıkar diye düşünüyorum, kimyasal gebeliğimde çok zorlandım sürekli hastanedeydim. Hastaneye gitmekten bıktım.Aa ilginç gerçektenbi kan versene canım en azından netleşir var mı yok mu ona göre beklentiye girersin. Ben elim yasal geçirmiştim kimyasal sonrası beklemek daha zor geliyordu
Hayırlısı olsun canımCanım randevu bugün için hiç yok var ama kızım okuldan geliyor o saatte gitmem imkansız . 14 şubata aldım hem o gün reglimin günü daha net çıkar diye düşünüyorum, kimyasal gebeliğimde çok zorlandım sürekli hastanedeydim. Hastaneye gitmekten bıktım.
Çıkmış bence hepsi silik çizgi bence varMerhaba canım ara vermedik ama çokta öyle çalışma yapmadık şimdi test yaptım
Hala inanamıyorum şimdi bidaha yaptım . İdrak edebilmek adına ilk 5 dk da çıktı .Çıkmış bence hepsi silik çizgi bence var
Teşekkür ederim, sanki regli oluvakmısım gibi ara ara ağrı oluyor geçiyorHayırlısı olsun canım
Gayette belli olmuş canm ya inşallah seninledir bebişHala inanamıyorum şimdi bidaha yaptım . İdrak edebilmek adına ilk 5 dk da çıktı .randevu aldım 14 üne sabahtan gidip test yaptıracağım. O gün regli olmam gerekiyor hem daha iyi olur diye düşünüyorum. İlki kimyasal oldu üzülüyorum onda 1,5 hafta önce öğrenmiştim hastaneye sürekli gidip kan vermiştim zor oluyor