İkinci çizgi baya belli görünüyorMerhaba ben 18 ocakta kimyasal gebelik geçirip düşük yapmıştım. Değerim sıfırlanmıştı kontrol ettirdiğimde 0.71 çıkmıştı .
Bu sıra acaip uyuyorum şimdi elimde bi test vardı şimdi yaptım bu şekilde çıktı. Ben görmek istediğim için mi çok silik çizgi görüyorum acaba
Köşeye tırnağım çarptı o yüzden öle oldu öyle değildi.Şimdi fotoyu yaklaştırıp baktım da test kırık mı köşede bi iz var. Başka test varsa tekrar deneyin
C kısmındaki kırmızı yere tırnağım gelmişti daha demin öyle değildi normaldetestte bir tuhaflık var gibi duruyo
nerde kızİkinci çizgi baya belli görünüyor
Hehehehe valla bende kendi kendime görüyorum sanırımnerde kızben göremiyorum herhalde
Çok silik bir şekilde ben de görebiliyorumMerhaba ben 18 ocakta kimyasal gebelik geçirip düşük yapmıştım. Değerim sıfırlanmıştı kontrol ettirdiğimde 0.71 çıkmıştı .
Bu sıra acaip uyuyorum şimdi elimde bi test vardı şimdi yaptım bu şekilde çıktı. Ben görmek istediğim için mi çok silik çizgi görüyorum acaba
rabbim hayırlısını versin inşallahBi tane daha test varmış elimde onu da yapacağım adette olmadım daha var inşallah hamileyimdir. Zorlu bir süreç geçirdim
Alttaki yeni yaptığım çok hafif var gibi gözüküyor benim gözler iyice gittirabbim hayırlısını versin inşallahbizi de haberdar edin
Şimdi bir tane daha yaptım alttaki yenisiÇok silik bir şekilde ben de görebiliyorum
Ayyy inşallah daha önce kimyasal geçirdim çpk korkuyorum . Umarım sağlıklıdır. Reglim geçmedi daha ama biraz daha geçmesini bekleyeyim . Daha önceki gebeliğim de erken test yaptırmıştım sürekli hastaneye gittim geldim, bulunduğum yerde hastane çok uzak bana.Fotografi acmadan bile görünüyor silik cizgi. Kan verin, umarim sağlıklıdır.
Ben görmek istediğim için görüyorum sandım ama başka birisi daha gördübende problem var sanırım bişey göremiyorum
Kımyasal gebelıgınız kac gun surdu degerlerınız kactı acabaAyyy inşallah daha önce kimyasal geçirdim çpk korkuyorum . Umarım sağlıklıdır. Reglim geçmedi daha ama biraz daha geçmesini bekleyeyim . Daha önceki gebeliğim de erken test yaptırmıştım sürekli hastaneye gittim geldim, bulunduğum yerde hastane çok uzak bana.
Cok sılık var gıbıMerhaba ben 18 ocakta kimyasal gebelik geçirip düşük yapmıştım. Değerim sıfırlanmıştı kontrol ettirdiğimde 0.71 çıkmıştı .
3 Ocak ve 5 ocakta beta 0,100 dü.Kımyasal gebelıgınız kac gun surdu degerlerınız kactı acaba
İnşallahCok sılık var gıbı
Insallah pozıtıftır