Geç döllenme oldukta erken gebelik testi gösteriyormu?? Korkuyorum kan testi vermeyeErken testlerde silik çizgi çıkmış ancak 4 gün gecikmeye kaset testte de biraz olsun çıkması gerekirdi. Düşük bir ihtimalle geç döllenme olabilir, daha yüksek olasılıkla da kimyasal gebelik, adet gecikmesi... Kan testi yaptırın zaten 4 gün gecikmişsiniz başka türlü anlayamazsınız ne olduğunu.
Erken gebelik testleri genellikle kaset testlere göre daha erken sonuç veriyor. Adetinize yakın yumurtlama olmuşsa henüz çok başındadır sürecin o nedenle erken testte çıkmıştır kaset testte çıkmıyordur. Ama bunlar genelde düşük ihtimallerdir.Geç döllenme oldukta erken gebelik testinde gösteriyormu??
Neden korkuyorsunuz negatif olmasından mı?Geç döllenme oldukta erken gebelik testi gösteriyormu?? Korkuyorum kan testi vermeye
Erken gebelik testleri genellikle kaset testlere göre daha erken sonuç veriyor. Adetinize yakın yumurtlama olmuşsa henüz çok başındadır sürecin o nedenle erken testte çıkmıştır kaset testte çıkmıyordur. Ama bunlar genelde düşük ihtimallerdir.
Evet 1 yıl 5 aylık evliyiz tedavi görüyoruz. Bu arada Azərbaycanliyim selamlarNeden korkuyorsunuz negatif olmasından mı?
son 3tane teste bakarsak hamilesin ama öbür testinde negatif kan testi verip kesinleştire bilirsin.Merhaba yardim edin bana. Çizgi göstermeyen testi 20 mayısta yaptım tek.cizgi oldu. Adetim geçen ay 27 Nisan olmuşdu. 27 Mayıs test yaptım 15 dakika sonra silik çizgi oldu 28 Mayıs yaptım oda öyle zaman geçtikten sonra silik çizgi oldu. Bu gün ucuz kaset testi yaptım test negatif. Bu test yanlış mı? Ya ben hamilemiyim . ya testde olan çizgi kuruma çizgisi mi4 gündür adetim gecikti. Bir belirtim yok sadece meme dolgunlasmasi var ara sıra sizi var. Bide 2 gün oldu ki idrar yaparken yanma oluyo sistit gibiEki Görüntüle 3434873 Eki Görüntüle 3434872
Ara sıra sağ sol kasık ağrıyor memede dolgunluk Bide belim ağrıyor onun dışında bir belirti yokEvet 1 yıl 5 aylık evliyiz tedavi görüyoruz. Bu arada Azərbaycanliyim selamlar
Bu gün 4 gün gecikmenin normal test yaptım çıkmadı bişey. Ama adetin 1ci ikinci günü yaptığım testdə 15-20 dakka sonra çizgi çıktı acaba kuruma çizgisimi ama kuruma olsaydı ilk yaptığım testdede çizgi olurduson 3tane teste bakarsak hamilesin ama öbür testinde negatif kan testi verip kesinleştire bilirsin.
2 gün sonra yeniden yap varsa silik çizgide olsa çıkması lazımBu gün 4 gün gecikmenin normal test yaptım çıkmadı bişey. Ama adetin 1ci ikinci günü yaptığım testdə 15-20 dakka sonra çizgi çıktı acaba kuruma çizgisimi ama kuruma olsaydı ilk yaptığım testdede çizgi olurdu
Tahmin ettim :) AleykümselamEvet 1 yıl 5 aylık evliyiz tedavi görüyoruz. Bu arada Azərbaycanliyim selamlar
Adet olacakmış gibi hissediyorum ama bakıyorum bişey yok2 gün sonra yeniden yap varsa silik çizgide olsa çıkması lazım
Qorxunun əcələ faydası yoxdu söyleniyo bizdenTahmin ettim :) AleykümselamBizde bir laf var muhtemelen orada da vardır: "Korkunun ecele faydası yok" :) O yüzden toplayın cesaretinizi yaptırın kan testinizi. Kimyasal gebelik gibi bir durum varsa da bilincinde olursunuz hormonun azalışını takip edersiniz. Hiç gebelik yoksa stresiniz azalır adet gecikmeniz daha kısa sürer. Gebelik varsa da zaten bambaşka bir süreç başlar sizin için Ne tedavisi gördünüz? Daha da çok olmamış aslında evleneli.
hamilelikle adet belirtileri bir birine benziyor zaten inşallah hamilesindir.Adet olacakmış gibi hissediyorum ama bakıyorum bişey yok
Letrozole denk kullandim 1 hafta acaba o adeti etkilermiQorxunun əcələ faydası yoxdu söyleniyo bizden
İnşallah dua edin lütfen benim içinhamilelikle adet belirtileri bir birine benziyor zaten inşallah hamilesindir.