LÜTFEN BAKARMISINIZ HAMİLEMİYİM

Letrozole denk kullandim 1 hafta acaba o adeti etkilermi
Genelde etkilemez. O yumurta gelişimi için kullanılan bir ilaç değil mi? Adet gecikmesine yol açmaz bence. Siz en iyisi testi her sabah tekrar edin evde ilk idrarla. 1 hafta gecikme olduğunda hala adet olamazsanız o zaman doktora gidin.

Ha bide benden beyaz akıntı geliyo yani katı diil. Günlük ped kullanıyorum bakıyorum ki ped yaş

1-2 günde bekleyip gitcem. Hani beyazda diil şeffaf akıntı desem daha doğru olur
Valla benim normal seyirde akıntım su kıvamına dönünce hep adet olurdum. Gebelikte de yoğun süt kıvamında akıntı ve sulu akıntı hep aynı anda oldu. Ama normalde beyaz akıntı kesilir su gibi olurdu ve adet başlardı 1-2 gün içinde.

Merhaba adetime 10 gün var .silik bir çizgi çıkıyor belirtilerim de var sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_8875.jpeg
    IMG_8875.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 171
Merhaba yardim edin bana 😔. Çizgi göstermeyen testi 20 mayısta yaptım tek.cizgi oldu. Adetim geçen ay 27 Nisan olmuşdu. 27 Mayıs test yaptım 15 dakika sonra silik çizgi oldu 28 Mayıs yaptım oda öyle zaman geçtikten sonra silik çizgi oldu. Bu gün ucuz kaset testi yaptım test negatif. Bu test yanlış mı? Ya ben hamilemiyim . ya testde olan çizgi kuruma çizgisi mi4 gündür adetim gecikti. Bir belirtim yok sadece meme dolgunlasmasi var ara sıra sizi var. Bide 2 gün oldu ki idrar yaparken yanma oluyo sistit gibiEki Görüntüle 3434873 Eki Görüntüle 3434872
Son durumun ne canım merak ettim kan tahlili yaptirdin mi

X