Lutfen bakarmisiniz canim sikkin

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Uyku apnesi olan yakininiz varmi nasil tedavi oldular. Babamda varda canim cok sikkin doktara gitcek bu arada bizi nasil bir süreç bekliyor

Benim kocamda da var. Doltora gitmedi ama ben uyku apnesi oldugundan supheleniyorum. Ne zaman kilo alsa yasadigi bie problem ve beni cok korkutuyorz zayifladiginda geciyor. O yuzden bu ara diyete sokmaya calisiyorum kendisini. Cunku doktora gitmeme inatcisi kendisi.

Annemde var uyku apnesi. Babanız ertelemesin Allah korusun ölüm riski olan bi rahatsızlık. Annem boğulucak gibi olurdu nefessiz kalırdı uykusunda başını beklerdim.

Hastanede uyku servisinde yattı bi gece orda cihaz bağlayıp hastalığın derecesine göre ayar yapıyolar. O ölçümlere göre de rapor çıkarıyolar medikalden uyku sırasında sürekli kullanacağı bi cihaz aldık. Maskesi var.. ağzı ve burnu kapatıcak şekilde onu takıp rahatça uyuyo çok şükür.yaklaşık 8 9 yıldır bu şekilde..

Bu arada hastanede farklı zaman dilimlerinde 3 defa birer gecelik yatış vermişlerdi. Uyku esnasında sık sık gelip kontrol ediyor doktorlar. Refakatçi olarak ben kalmıştım ama her hastanede kabul ederler mi bilmiyorum..

Babanıza şifalar diliyorum..

geçmiş olsun bende de var ama doktora gitmedim.stres sıkıntıdan oluyor. ben olmayacak diye telkin ediyorum kendimi bayağıdır yaşamıyorum.birde sırt üstü yatmasın.ama olunca uykumu alamıyorum çok kötü bir durum ALLAH yardımcınız olsun.

Anneniz amaliyat falan oldumu amaliyati falan varmis

Neden uykusuzluk çekiyoruz ki? Birgün zaten sonsuza kadar uyuyacağız
Koy kafayı yat kardeşim
Konuyu takipteyim

Anneniz amaliyat falan oldumu amaliyati falan varmis
Yok ameliyat olmadı. Daha önce çok sıkıntılı bi burun ameliyatı geçirdiği için ameliyattan korktu.

Bende şu makineyle uyumasına üzülüyorum ama en azından rahat nefes alıyo ve inanın çok faydası oldu. Gün içinde uyanıkken bile horlar gibi sesler çıkarırdı. Onlar falan geçti çok şükür. Epey ilerleme kaydettik.

Benim babamda vardi. Lazerle tedaviye baslamisti ama tedavi bitmeden "ise yaramiyor" diyerek birakti. Bir o kadar seansa daha gitmesi gerekiyordu halbuki. Allah herkese sifasini versin.

Bu makine olayi mantikliymis babamda ameliyattan cekinir gibime geliyor

Uyku testi icin uyuturlar hastanede bu hastalıgın evreleri var cihazlarda cpap bipap otocpap... diye hastalıgın seviyesine gore degisir gerek gorulurse bi cihaz yazarlar o raporla birlikte en yakın sgk ya gidersiniz cihaz ellerinde oluyor genelde verirler size (cunku cihaz geri iadeli oluyo yani sizden once biri kullanyo ölünce bi yakını teslim ediyo sgk ya) ama ellerinde yoksa bir medikale gidip cihazı alıyorsunuz parasnı oduyorsunuz sonra faturasını sgk ya goturuyorsunuz onlar size odeme yapıyorlar ama tabi belli bir ucret siz gidip cok pahalı bi cihaz alsanızda odeme sabit zaten bilgilendirir sizi sgk
Medikalde calıstgım icin bunları biliyorum
Hastanız icinde endiselnmeyin cihaz sayesinde bebek gibi uyur :)

Annemde var bu rahatsızlık riskli bir durum uyku testi bir gecelik geneldede cihaz veriliyor. Annemde 3 yıldır kullanıyor. Ama su varki kilo bu hastalıgı tetikliyor annem umreye gitti orada kilo kaybetti cihazı takmadı sonra yine eski kilosuna dondu rahatsızlıgı basladı. Zayıflarsa bu rahatsızlıktan kurtulacak. Gel gorki zayıflamak zor mesele. Ama cihazla yasam da hic kolay diil. Rabbim herkeze acil sifa versin.

Benim enistede vardi kendisi cok kiloluydu o donemde..oturdugu yerde uyuyakalirdi hatta ayakda uyurken gormuslugum vardir sonra ani bir nefes almayla uyanir sersem gibi evin icinde dolasirdi en sonunda mide ameliyati oldu hepsi gecti ..gecmis olsun kiloya dikkat edilsin ve bol su egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…