- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Anneniz amaliyat falan oldumu amaliyati falan varmisAnnemde var uyku apnesi. Babanız ertelemesin Allah korusun ölüm riski olan bi rahatsızlık. Annem boğulucak gibi olurdu nefessiz kalırdı uykusunda başını beklerdim.
Hastanede uyku servisinde yattı bi gece orda cihaz bağlayıp hastalığın derecesine göre ayar yapıyolar. O ölçümlere göre de rapor çıkarıyolar medikalden uyku sırasında sürekli kullanacağı bi cihaz aldık. Maskesi var.. ağzı ve burnu kapatıcak şekilde onu takıp rahatça uyuyo çok şükür.yaklaşık 8 9 yıldır bu şekilde..
Bu arada hastanede farklı zaman dilimlerinde 3 defa birer gecelik yatış vermişlerdi. Uyku esnasında sık sık gelip kontrol ediyor doktorlar. Refakatçi olarak ben kalmıştım ama her hastanede kabul ederler mi bilmiyorum..
Babanıza şifalar diliyorum..
Yok ameliyat olmadı. Daha önce çok sıkıntılı bi burun ameliyatı geçirdiği için ameliyattan korktu.Anneniz amaliyat falan oldumu amaliyati falan varmis
Bu makine olayi mantikliymis babamda ameliyattan cekinir gibime geliyorYok ameliyat olmadı. Daha önce çok sıkıntılı bi burun ameliyatı geçirdiği için ameliyattan korktu.
Bende şu makineyle uyumasına üzülüyorum ama en azından rahat nefes alıyo ve inanın çok faydası oldu. Gün içinde uyanıkken bile horlar gibi sesler çıkarırdı. Onlar falan geçti çok şükür. Epey ilerleme kaydettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?