Arkadaşlar merhaba içimi rahatsız eden bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum artık çevremdekilede anlatınca kızıyorlar çünkü biraz saçma olabilir ama gerçekten bu düşüncelerle baş edemiyorum. Benim anksiyetem var önce sağlık anksiyetesi olarak başladı sonra ölüm korkusuna dönüştü. Bu ara yaşadıklarımi anlatmak istiyorum bir akşam eve gelirken sokakta sanki bir adam gördüm ve hemen kayboldu gibi oldu hayal gibiydi daha sonra bi gece kalkarken bir yemek gördük hissettim gibi oldu sonra bi baktım annem o yemeğe benzer bir yemek yapmış bunlar sonucunda bi anda beynim 40 gün sonra öleceksin onların hayali bu dedi gibi insanlar 40 gün önce hisseder diye okuduğum şeyler geldi bir de ben bir türbeye gitmiştim bir hoca orası için oraya giden ölecegini hisseder gibi bir sey anlatmıştı tam emin olmamakla birlikte son olarakda arkadaşımla bir yere gitmek iştiyoruz o da bana ömrümüz yeterse gideriz demişti sanki o zaman 40 gün sonrası gibi geliyo. Biliyorum saçma böyle anlattıkça ama bu düşünceleri hayatımdan tamamen uzaklaştiramiyorum böyle hissedilmeyi normal mıdır yoksa gerçekten başıma böyle bir sey gelebilir mi tabiki herkesin öleceğini biliyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum yardımcı olur musunuz