- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi sstsessizol
İnşallah gebelik belirtileridir... biliyorsun, adet belirtileri ile gebelik belirtileri nerdeyse aynı....
@tina_luna evet bir arkadaş paylaşmıştı.. eline sert bir şekilde burnunun ucu gibi geliyorsa adet olucaksın demekmiş.. denemedim ben ama..
Ah bir bilsem canım adet olunca rahim aşağı inermiş ya anlamadım ben de nasıl oluo die ama bilen varmı acaba ?
Aynen bende öle bişey okudumİnşallah gebelik belirtileridir... biliyorsun, adet belirtileri ile gebelik belirtileri nerdeyse aynı....
@tina_luna evet bir arkadaş paylaşmıştı.. eline sert bir şekilde burnunun ucu gibi geliyorsa adet olucaksın demekmiş.. denemedim ben ama..
Amin canım amin inşallah Allah gönlümüzdekini bilio rabbim nasip etsin inşallahtinacim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ama ben hic bu zamana kadar boyle bi sey duymadim
hayırlısı olmazsa da öbür aya canım..Aynen bende öle bişey okudumvajina girişi yumuşak ama sert bişey değdi elime inşallah adet olmam ya sstsessizol sen öle bişey hissettinmi
Aynen bende öle bişey okudumvajina girişi yumuşak ama sert bişey değdi elime inşallah adet olmam ya sstsessizol sen öle bişey hissettinmi
Bnm şafak 1kızlar bata kaç gün kaldı? benim bat 4
İnşallah canım benim ya valla ne yalan söylim sanki senin içinde dün içimden geçen şey bu kız keisn hamile felan deidm inşallah hislerimiz bizi yanıltmaz canım yabence adet olmayacaksin
Dün başıma gelen olay evde test yapayım dedim ayy baktım 2.çizgi çıktı gibi oldu ama snra ilk çizgiye gelmeden bitti test bozukmuş çok mutlu olmuştum biran :) :) :) :)bence adet olmayacaksin
İnşallah canım benim ya valla ne yalan söylim sanki senin içinde dün içimden geçen şey bu kız keisn hamile felan deidm inşallah hislerimiz bizi yanıltmaz canım ya
Dün başıma gelen olay evde test yapayım dedim ayy baktım 2.çizgi çıktı gibi oldu ama snra ilk çizgiye gelmeden bitti test bozukmuş çok mutlu olmuştum biran :) :) :) :)
İnşallah canım Aminnnnnn Allah dualarımızı kabul etsin inşallah varmı sende ağrı sızıyaa insallah nasip olur bize bu ay sevinmek
İnşallah canım Aminnnnnn Allah dualarımızı kabul etsin inşallah varmı sende ağrı sızı
İnşallah canım Aminnnnnn Allah dualarımızı kabul etsin inşallah varmı sende ağrı sızı
Korkma canım bebişinidr inşallah o bide gögüs ucu acısını hamileliğe bağlıolar genelde bende ara ara gelen kasık ağrısı var adet olacakmış gibi ama bayadır var yani 1 haftadır ara ara oluo gögüslerde hassasiyet var bugün itibariyle belim de ağrı var işte adet belirtileri de böyle ya keisn bişey diyemiyorum o yüzdenvalla benim sol kasigimdaki agri hala devam ediyor. Hatta bazen aciya donusuyor.
birde gogus ucunda aci var ama o da dayanilmayacak sekilde degil, dokununca falan.
Akıntı bende hala devamve bir de akinti....