- 3 Ocak 2018
- 132
- 80
- 98
Canım normalde bugün adet olmam gerekiyor gelen giden yok beklemedeyimSonuç ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım normalde bugün adet olmam gerekiyor gelen giden yok beklemedeyimSonuç ne oldu
Ben de aynı şekilde beklemedeyim. Reglime 4 gün kaldı. Dün ve ondan önceki gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum kalmadı ya. Eczacıya sordum dedim erken gebelik testi negatif. Dedi eğer bebek olsaydı çıkardı. Hamile değilsinizCanım normalde bugün adet olmam gerekiyor gelen giden yok beklemedeyim
Benimde kırmızılar geldi canım ya zaten kanda negatif çıkmıştı bi umut dedim ama bu ayda olmadıBen de aynı şekilde beklemedeyim. Reglime 4 gün kaldı. Dün ve ondan önceki gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum kalmadı ya. Eczacıya sordum dedim erken gebelik testi negatif. Dedi eğer bebek olsaydı çıkardı. Hamile değilsiniz
Dün ve ondan önceki gün demek reglinize 6 gün kalması demek. Çok erken yapmışsınız. Varsa bile çıkmaz. Regl tarihinizi bekleyin yeniden yapın.Ben de aynı şekilde beklemedeyim. Reglime 4 gün kaldı. Dün ve ondan önceki gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Umudum kalmadı ya. Eczacıya sordum dedim erken gebelik testi negatif. Dedi eğer bebek olsaydı çıkardı. Hamile değilsiniz
Bugün de yaptım 3 gün kala ama negatif. Gölge bile yok. Yarın adete 2 gün kalmış oluyor. Test yapsam mı yoksa beklesem mi bilemedim. Akintilarim arttı. Çok açık sarı ve birazcık kahverengi akinti ve lekeler var. Kokusuz kaşıntı yok. O da beni şüphelendirdi. Normalde adete beş gün kala karnım ağrımaya başlardı ama şuan arada kasiklar ağrıyor ve batma oluyor hemen geçiyor. Çok merak ediyorum ciddenDün ve ondan önceki gün demek reglinize 6 gün kalması demek. Çok erken yapmışsınız. Varsa bile çıkmaz. Regl tarihinizi bekleyin yeniden yapın.
Yaş kahverengilikler geliyorsa biraz adat başlangıcı gibi olabilir ama bekleyin bakalım tam adet gününüzde ne olacakBugün de yaptım 3 gün kala ama negatif. Gölge bile yok. Yarın adete 2 gün kalmış oluyor. Test yapsam mı yoksa beklesem mi bilemedim. Akintilarim arttı. Çok açık sarı ve birazcık kahverengi akinti ve lekeler var. Kokusuz kaşıntı yok. O da beni şüphelendirdi. Normalde adete beş gün kala karnım ağrımaya başlardı ama şuan arada kasiklar ağrıyor ve batma oluyor hemen geçiyor. Çok merak ediyorum cidden
Sanırım regl belirtisiYaş kahverengilikler geliyorsa biraz adat başlangıcı gibi olabilir ama bekleyin bakalım tam adet gününüzde ne olacak
Benim de ağrılarım devam ediyor ama gelen giden yokSanırım regl belirtisi
Sizin kaç gün var regle? Gebelik testi yaptınız mı yakın tarihteBenim de ağrılarım devam ediyor ama gelen giden yok
Benim reglim düzensiz. 8 ve 9.günümde yumurtlama akıntısı gördüm. Onu değerlendirerek hesap yapıyorum. Eğer o gün yumurtlama olduysa 23.gün adet olmam lazım. Bugün 19.gündü ve testim negatif çıktı. Yani kısaca 3 gün kaldı.Sizin kaç gün var regle? Gebelik testi yaptınız mı yakın tarihte
Ben ovulasyon testi yaparak günümü buldum ve değerlendirdik. Çatlamadan sonra yarın 11. Ya da 12. Günüm sanırım. Olsaydı çıkardı ya. Bilmiyorum bekleyelim ve sonuçlarımizi yazalım burayaBenim reglim düzensiz. 8 ve 9.günümde yumurtlama akıntısı gördüm. Onu değerlendirerek hesap yapıyorum. Eğer o gün yumurtlama olduysa 23.gün adet olmam lazım. Bugün 19.gündü ve testim negatif çıktı. Yani kısaca 3 gün kaldı.
Moralinizi bozmak içim söylemiyorum bu aynı zamanda benim için de geçerli. Gerçekten olsa çıkardı. Böyle kendimizi kahrediyoruzBen ovulasyon testi yaparak günümü buldum ve değerlendirdik. Çatlamadan sonra yarın 11. Ya da 12. Günüm sanırım. Olsaydı çıkardı ya. Bilmiyorum bekleyelim ve sonuçlarımizi yazalım buraya
Gece 3 buçukta kasik ağrısı ile uyandım. Kasiğımın tek bir noktasında öyle bir şiddetli ağrı vardı ki doğum mu yapıyorum dedim :') hiç böyle bir ağrı ile uyanmamistim. Sabah regl olurum dedim uyudum uyandım bir sey yok. Şuan ara ara regl sancıları geliyor gidiyor. Bekliyorum. İki gün sonra regl olacam.Moralinizi bozmak içim söylemiyorum bu aynı zamanda benim için de geçerli. Gerçekten olsa çıkardı. Böyle kendimizi kahrediyoruz