- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Merhaba varsa kan testinde en garanti yaptırın kafanız rahat olsun . İnşallah vardır
Sizinle gunumuz aynıBenim tek belirtim kasık ağrısıydı hatta doktora gitmemin sebebi bi hastalık olabileceğini düşünmem oldu. Kan testi yaptırın 3 gün varsa çıkar
Benim tek belirtim kasık ağrısıydı hatta doktora gitmemin sebebi bi hastalık olabileceğini düşünmem oldu. Kan testi yaptırın 3 gün varsa çıkar
Bata 3 4 gün varsa idrar testinde çıkar .. bi alıp yapmanı öneririm ..
bence de kanı vermek için batın geçmesini bekle ..
Olumsuz düşünme lütfen inşallah vardırcok tesekkurler, yapsam iyi olacak galiba. En azindan olumsuz cikarsa ve bi rahatsizligim olustuysa da mudahale edilirhic boyle yasamadigim icin cok tedirginim.
Olumsuz düşünme lütfen inşallah vardır
Varsa sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
canım bence test yap ama negatif çıksa bile kan vermeden doktora gitme. bat günüde kan ver. varsa kanda muhakkak çıkar. ayaklarını üşütme kendine dikkat et.Merhaba. Tecrubeli arkadaslarin deneyimlerine ihtiyacim var.
Bu ay sol kasik agrim var yaklasik 14 gundur, bata da 3-4 gun var. Normalde kasik agrim nerdeyse hic olmaz. Son iki uc gundur, arada aci olusuyor ve yatarken pozisyon degistirtiyor.(Bu konu beni endiselendiriyor ama adetim geciksin oyle gideyim doktora diye dusunuyorum.)
Bunun disinda da son bir haftadir beyaz akintim sariya dondu ve bu sari yumurta kivamindaki akintimin gun gectikce miktari da artiyor.
Tum bunlarin disinda adetime yakin goguslerimin genelinde siskinlik ve agri olusur gecerdi, simdi sadece uc kisimlarinda aci var.
Kendimi dinlemek degil ama bu bahsettiklerim, psikolojik degil yani. Sadece farkindalik.
Bu tarz seyler yasayanlar var miydi aranizda? Gebelik belirtisi olabilir mi bunlar?
canım bence test yap ama negatif çıksa bile kan vermeden doktora gitme. bat günüde kan ver. varsa kanda muhakkak çıkar. ayaklarını üşütme kendine dikkat et.
kendini üzme güzelim inşallah her şey iyidir, olumlu düşün :) üzülürsen sadece kendine değil hamilelik varsa bebişine de zarar olur. rahat olmaya çalış, yorma kendini.
Hiç bitmedioncelikle cevabiniz icin cok tesekkurler. Sizin ne kadar surdu kasik agrisi? Bende cok endiseleniyorum ne oluyor diye. Bide arada aci arada agri arada sanci gibi... Ama hemen hemen her gun oluyor yaklasik 14 gundur.
Aaa evet harikaSizinle gunumuz aynısstsessizol bat geçmeden oluşan belirtiler herkeste farklı farklı, aynı olmuyor
Hiç bitmedi14 haftalık hamileyim rahim büyüdüğü için hala sürüyor
kendini üzme güzelim inşallah her şey iyidir, olumlu düşün :) üzülürsen sadece kendine değil hamilelik varsa bebişine de zarar olur. rahat olmaya çalış, yorma kendini.