- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
-
- Konu Sahibi sstsessizol
Teşekkür ederim isteyen herkese sağlık bebekler nasip olsunHayirli ve saglikli olsun insallah bebeginiz
Peki son bir sey sorayim sizi bulmusken
Sizinde bazen yattiginizda pozisyonunuzu degistirecek kadar aci yaptigi oluyor muydu ve kasik agriniz ovulasyon haftanizda mi baslamisti?
Teşekkür ederim isteyen herkese sağlık bebekler nasip olsunHiç hatırlamıyorum inanın nezaman başladığını çünkü ben hapı yeni bırakmıştım ve hemen hamile kalacağımı düşünmediğim için dikkat etmedim ağrı nezaman başladığına. Ama evet keskin ağrılardı sol kasığımdan bacağa vuran.
Rica ederim ne demek siz sağolun iyi dilekleriniz içincok tesekkurler cevaplariniz icin, insallah cok guzel bir hamilelik donemi atlatirsiniz. Sevgiler
Canım günaydın , bana belirtilerinden var gibi geldi
Genel belirtilerde çoğu kişi göğüs ucu ağrısı demiş.
Benim de bata 4-5 gün var senin gibi bekliyorum
Sol kasık ağrım vardı fakat geçti alt karın da bi dolgunluk hissi var bende sadece belirti midir bilmiyorum. Umarım ikimiz de güzel haberleri alırız
amin canım :) akşam bol bol dua ettim ve seni de duama kattım, Rabbim kabul etsin inşallahYaaaaaOyle cok istiyorum ki goncacim senle birbirimize mujdeli haberler verebilmeyi
Canım inşallah ama bana sen hamilesin gibi geldi belirtilerin çok iyi :) test yapma imkanın Yok muinsallah isteyen herkese nasip olur azracimhic belirti yasamadan da hamile kalanlar varmis, herkesin cok farkli. İnsallah bebeklerimiz bizimledir.
amin canım :) akşam bol bol dua ettim ve seni de duama kattım, Rabbim kabul etsin inşallah
çok çok amin canım :) bende dua ederken ağladım dayanamadım. Rabbim tez zamanda kabul etsinyaaaa aglicam simdinasil iyisiinnn Allah kabul etsin
Canım inşallah ama bana sen hamilesin gibi geldi belirtilerin çok iyi :) test yapma imkanın Yok mu
çok çok amin canım :) bende dua ederken ağladım dayanamadım. Rabbim tez zamanda kabul etsin
Ay ben hiç bekleyemezsiniz, ne sabırlısınız vallahi :)var ama bat gecsin diye bekliyorum acikcasi. Tabi bir de stres oldum, nasil bakicam o sonuca diye.insallah birbirimize sahane haberler veririz en kisa surede
Ay ben hiç bekleyemezsiniz, ne sabırlısınız vallahi :)
Hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzzz :)sabir degil de yuzlesememe korkusu diyelim
Hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzzz :)
Canım burdayım ben :) bende de hala gelen giden yok bata son 1 bnm kasık ağrım oluo oluo gögüslermde çok acıo bide bende önceden varmıydı bilmiorm ama göbek deliğinin ordan genital bölgeye doğru kahve çizgi var belirgin biraz ama diorm ya önceden varmıydı hatırlamıyorum vücuduma yabancılaştım :) :) akıntı devam zaten dolgunlukta var karnımın alt tarafında bakalım neler olacak
Canım burdayım ben :) bende de hala gelen giden yok bata son 1 bnm kasık ağrım oluo oluo gögüslermde çok acıo bide bende önceden varmıydı bilmiorm ama göbek deliğinin ordan genital bölgeye doğru kahve çizgi var belirgin biraz ama diorm ya önceden varmıydı hatırlamıyorum vücuduma yabancılaştım :) :) akıntı devam zaten dolgunlukta var karnımın alt tarafında bakalım neler olacak
Benm olmayacak galiba ya lavaboya gittiğimde vajina girişinde sert bişey değdi elime galiba rahim aşağımı inmiş oluo oluo anlamadımhadi bakalim neler olacak
Benm olmayacak galiba ya lavaboya gittiğimde vajina girişinde sert bişey değdi elime galiba rahim aşağımı inmiş oluo oluo anlamadım
Ah bir bilsem canım adet olunca rahim aşağı inermiş ya anlamadım ben de nasıl oluo die ama bilen varmı acaba ?Yok yaaa rahim niye asagi insin kibatin gecsin doktora git hemen