• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah gebelik belirtileridir... biliyorsun, adet belirtileri ile gebelik belirtileri nerdeyse aynı....

@tina_luna evet bir arkadaş paylaşmıştı.. eline sert bir şekilde burnunun ucu gibi geliyorsa adet olucaksın demekmiş.. denemedim ben ama..

İnşallah gebelik belirtileridir... biliyorsun, adet belirtileri ile gebelik belirtileri nerdeyse aynı....

@tina_luna evet bir arkadaş paylaşmıştı.. eline sert bir şekilde burnunun ucu gibi geliyorsa adet olucaksın demekmiş.. denemedim ben ama..

insallah cok tesekkurleeer:KK54:

Aynen bende öle bişey okudum :( vajina girişi yumuşak ama sert bişey değdi elime inşallah adet olmam ya :( sstsessizol sstsessizol sen öle bişey hissettinmi

kızlar bata kaç gün kaldı? benim bat 4

İnşallah canım benim ya valla ne yalan söylim sanki senin içinde dün içimden geçen şey bu kız keisn hamile felan deidm inşallah hislerimiz bizi yanıltmaz canım ya :KK66:

Dün başıma gelen olay evde test yapayım dedim ayy baktım 2.çizgi çıktı gibi oldu ama snra ilk çizgiye gelmeden bitti test bozukmuş çok mutlu olmuştum biran :) :) :) :)

yaa insallah nasip olur bize bu ay sevinmek:emir_bebek:

valla benim sol kasigimdaki agri hala devam ediyor. Hatta bazen aciya donusuyor.
birde gogus ucunda aci var ama o da dayanilmayacak sekilde degil, dokununca falan.
Korkma canım bebişinidr inşallah o bide gögüs ucu acısını hamileliğe bağlıolar genelde bende ara ara gelen kasık ağrısı var adet olacakmış gibi ama bayadır var yani 1 haftadır ara ara oluo gögüslerde hassasiyet var bugün itibariyle belim de ağrı var işte adet belirtileri de böyle ya keisn bişey diyemiyorum o yüzden

Back