- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
eşim sagolsun hamileyken farketti durumu cunku hem mide bulantıları hem koku hassasiyeti derken cok zordu benim için, hep o yardımcı oldu tuvaleti ben kullanmadan önce girdi temizledi koku sıktı vs ama şimdi yapmasını istemiyorum artık ben yapabiliyorumBence söylemeyin iyi biriyse kırmaya gerek yok, kendi içinizde kendinizi yemeniz eşinizi ve annesini kirmaktan daha iyi
Yani bir kişinin üzülmesi vs 3 kişi
Zor bir durum haklısınız ama içinizde tutun, durumu kabullenip başka çözüm arayın.eşim sagolsun hamileyken farketti durumu cunku hem mide bulantıları hem koku hassasiyeti derken cok zordu benim için, hep o yardımcı oldu tuvaleti ben kullanmadan önce girdi temizledi koku sıktı vs ama şimdi yapmasını istemiyorum artık ben yapabiliyorum
evet malesef ev cok sıkıntı, bi süre daha bu evdeyizEv büyük olsa bu kadar sorun olmazdı. Bit kadar eve sığmaya çalışıyorsunuz. Mecbursanız görmezden gelin, yapacak birşey yok
öyle bi durum değil, hastalıktan dolayı bizim gibi yapamıyor tuvaleti, yani büyük tuvalet için torba takılı onu boşaltıyor sürekli onu da görmüyor sanırım boşaltırken etrafa sıçrıyor, oturdugumuz yere iç kısımlara hatta yan taraftaki duvara. ama görse eminim temizlerdi yani sıcrayanları görmüyor diye düşünüyorumiyi de napıyor ki bu kadın tuvalette
sifon mu çekmiyor ? bokunu mu temizlemiyor pis mi bırakıyor ?
yoksa bu senin temizlik takıntın mı ?
temizlik anlayışlarınız farklı zaten saç olayında anladım ben bunu
ama biraz daha relax olmayı mı denesen ? hastane işleri çok yorucu oluyor
büyük eve de çıksanız kadının kullandığı tuvaletin temizliği yine gözüne batacak
koku için diyecek bişi yok kadının elinde olan bi durum değil
tuvalete güçlü koku gidericiler koyacaksın
hmmm o zaman durum başkaöyle bi durum değil, hastalıktan dolayı bizim gibi yapamıyor tuvaleti, yani büyük tuvalet için torba takılı onu boşaltıyor sürekli onu da görmüyor sanırım boşaltırken etrafa sıçrıyor, oturdugumuz yere iç kısımlara hatta yan taraftaki duvara. ama görse eminim temizlerdi yani sıcrayanları görmüyor diye düşünüyorum
Görmüyor olabilir gerçekten. Benim gözlerim bozuk biraz. Evi süpürürken gözlük takmazsam bütün kılı tozu göremiyorm bile. Annem de çok titiz bir kadındır ve gözlüksüz temizlik yapamıyorum der.öyle bi durum değil, hastalıktan dolayı bizim gibi yapamıyor tuvaleti, yani büyük tuvalet için torba takılı onu boşaltıyor sürekli onu da görmüyor sanırım boşaltırken etrafa sıçrıyor, oturdugumuz yere iç kısımlara hatta yan taraftaki duvara. ama görse eminim temizlerdi yani sıcrayanları görmüyor diye düşünüyorum
AA babamda bir dönem torba ile gezdi. Çok zor... Kendisi değiştiremrz annem destek olurdu. Çok utanır çok sıkılırdı... Dışarı da koku olur dlye birilerinin yanına girip çıkmaz istemezdi. Arkasından temizleyin eşiniz ve siz. Çocuğunuz da büyüyünce batıracak evi. Onu da öyle kabul etmeniz lazım. Muhtemelen görmüyor da.öyle bi durum değil, hastalıktan dolayı bizim gibi yapamıyor tuvaleti, yani büyük tuvalet için torba takılı onu boşaltıyor sürekli onu da görmüyor sanırım boşaltırken etrafa sıçrıyor, oturdugumuz yere iç kısımlara hatta yan taraftaki duvara. ama görse eminim temizlerdi yani sıcrayanları görmüyor diye düşünüyorum
kendi evinde yardımcı bi abla geliyo, sanırım tuvaletin kirlendiğinin farkında değil ama ben de anlayamıyorum beyaz klozet üstünde minikte olsa bişeyler varsa görünür eşim de önemsemiyo anneme böyle bişeyi söyleyemem cok kırılır diyo o da haklı ama ben de kendimce haklıyım kaldım aradaAllah yardımcınız olsun, kayınvalidenize de geçmiş olsun ancak yemek yapacak kadar dinç bir insan tuvaleti de temizleyebilir kimse kusura bakmasın. Eli ayağı tutmasa tamam derim ama melekte olsa kimsenin b.kunu temizleyemem. Bi zahmet eşiniz konuşsun annesiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?