neden bana karşı bukadar önyargılısın.neden lafların bukadar ağır.tabiki hatalarım var evet ama beni sertçe eleştirme lütfenKKnin bir derdim var bölümünden iyi bir hayat dersi alıyoruz.
yaşamadığımız olayların sonunu bile yaşamışcasına tahmin edebiliyoruz.
27 yaşındayım ailemle yaşıyorum.hatalıyım biliyorum hatama hep devam ettim bunuda biliyorum.oyüzden yardım istedimsen kaç yaşındasın?
yalnız mı yaşıyorsun, ailen nerede?
başına püsküllü belayı sarmışssın haberin yok.
adam ın geçmişi temiz değil zaten,seni de cinsellik amaçlı kullandığı da ortada.
daha da ağır konuşup konuşmamaktan bahsediyorsun.
sen dua et de adam kolayca düşssün yakandan.
valla senin gibilere hayret ötesi hayret ediyorum.
kendinizi kullandırmak için fırsat arıyorsunuz darılma ama.
aç gözlerini biraz.
ayrıca bu adamla nerede konuşacaksın sen yanında birisi olsun,ummadığın tepkilerle de karşılaşabilirsin.
korkutmak istemem ama biraz korksan da iyi olur gibi.
ailemle kalıyorum ama tek yaşasamda muallat olacak biri değil.uğraşmaz ailesine çok bağlıcnm herhalde sana kalkıp seni kullanıyorum diyecek hali yokya sürekli bahaneler uyduruyor baksana yok başlık parası yok bilmem ne hani bayan olsa o dicemki ailesine karşı gelemiyor ki şimdiki bayanlar öyle bile değil bide erkek bu.hem niye sizi ailesi kabul etmicekmiş etmiyorsada karşısında durucak yatağa atmayı biliyor ama kusura bakmayın sevgilinize kızıyorum sizi asla rencide etmek istemem.siz sevmişsiniz belli fedakarlıkta yapmışsınız ama siz sırf eve gitmiyorsunuz siye küfürler bir eden bir adamdan hayır beklmeyein.sonra çok üzülürsünüz.ona çok nasıl konuşacağınıza gelince nasıl bir yapısı varsa ona göre konuşun.bu arada telk mi yaşıyorsunuz ailenizle mi ona göre tavır koyunki yaklaşamasın size ayy nasıl sinirlendimya
yardım istiyorum ve yapıcam tabiki neden boş yere herkesin vaktini alıp yazayım bende çalııyorum zor yazıyorum şuan.yardım istiyorum bir güç istiyorumŞu bi gerçek ki burda ne kadar kişi akıl verirse versin siz yine bildiğinizi yapıcaksınız ve büyük ihtimal ayrılmıcaksınız ama bariz belli adam yiyici maddi-manevi hemde...
Bunca kişi ayrıl demiş devam edilcek bi durumunuz yok zaten Allah yardmcınız olsun...yardım istiyorum ve yapıcam tabiki neden boş yere herkesin vaktini alıp yazayım bende çalııyorum zor yazıyorum şuan.yardım istiyorum bir güç istiyorum
evet haklısın :-( bu yüzdende çok pişmanım hatta ölmeyi düşünüyorumSenden giden gitmiş zaten saat bu gidenin yanında ne ki??
çok pişmaım şuan onunla yaşadıklarımdan.ama zamanı geri alamıyoruz işte.2 kere birlikte olduk birdahada çağırdı gitmedim.gitmediğim zamanlarda sinirleniyor küfürler ediyor çok sert konuşuyor.ama seviyorum diyor.bei kandırıyor saırım kendimi ona inandırdım işte
evet haklısın :-( bu yüzdende çok pişmanım hatta ölmeyi düşünüyorum
sizin evlenip boşanmanız çok doğal da onun eroin kullanıp bırakması pek normal bir durum, ailesine sizin neyinizi kabul ettirecekmiş PARDON ?merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
oo küçük te değilsin.27 yaşındayım ailemle yaşıyorum.hatalıyım biliyorum hatama hep devam ettim bunuda biliyorum.oyüzden yardım istedim
Yaniii iğrenç bir durum bu yaaaaçok pişmaım şuan onunla yaşadıklarımdan.ama zamanı geri alamıyoruz işte.2 kere birlikte olduk birdahada çağırdı gitmedim.gitmediğim zamanlarda sinirleniyor küfürler ediyor çok sert konuşuyor.ama seviyorum diyor.bei kandırıyor saırım kendimi ona inandırdım işte
YOK BAŞTA SÖYLEMEDİ.ilk gün beni bırkmdı yalvardı yakardı sonradan söyledi.O zaten başta sinyalleri yakmış , birgün beni evlendirirler diye , anlayacağın anacım bu seninle dost hayatı yaşamak istiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?