lütfen akıl verin :-(

KKnin bir derdim var bölümünden iyi bir hayat dersi alıyoruz.

yaşamadığımız olayların sonunu bile yaşamışcasına tahmin edebiliyoruz.
neden bana karşı bukadar önyargılısın.neden lafların bukadar ağır.tabiki hatalarım var evet ama beni sertçe eleştirme lütfen

cnm herhalde sana kalkıp seni kullanıyorum diyecek hali yokya sürekli bahaneler uyduruyor baksana yok başlık parası yok bilmem ne hani bayan olsa o dicemki ailesine karşı gelemiyor ki şimdiki bayanlar öyle bile değil bide erkek bu.hem niye sizi ailesi kabul etmicekmiş etmiyorsada karşısında durucak yatağa atmayı biliyor ama kusura bakmayın sevgilinize kızıyorum sizi asla rencide etmek istemem.siz sevmişsiniz belli fedakarlıkta yapmışsınız ama siz sırf eve gitmiyorsunuz siye küfürler bir eden bir adamdan hayır beklmeyein.sonra çok üzülürsünüz.ona çok nasıl konuşacağınıza gelince nasıl bir yapısı varsa ona göre konuşun.bu arada telk mi yaşıyorsunuz ailenizle mi ona göre tavır koyunki yaklaşamasın size ayy nasıl sinirlendimya

27 yaşındayım ailemle yaşıyorum.hatalıyım biliyorum hatama hep devam ettim bunuda biliyorum.oyüzden yardım istedim

Şu bi gerçek ki burda ne kadar kişi akıl verirse versin siz yine bildiğinizi yapıcaksınız ve büyük ihtimal ayrılmıcaksınız ama bariz belli adam yiyici maddi-manevi hemde...

ailemle kalıyorum ama tek yaşasamda muallat olacak biri değil.uğraşmaz ailesine çok bağlı

Şu bi gerçek ki burda ne kadar kişi akıl verirse versin siz yine bildiğinizi yapıcaksınız ve büyük ihtimal ayrılmıcaksınız ama bariz belli adam yiyici maddi-manevi hemde...
yardım istiyorum ve yapıcam tabiki neden boş yere herkesin vaktini alıp yazayım bende çalııyorum zor yazıyorum şuan.yardım istiyorum bir güç istiyorum

yardım istiyorum ve yapıcam tabiki neden boş yere herkesin vaktini alıp yazayım bende çalııyorum zor yazıyorum şuan.yardım istiyorum bir güç istiyorum
Bunca kişi ayrıl demiş devam edilcek bi durumunuz yok zaten Allah yardmcınız olsun...

Bu insanla bir geleceğinin olacağına inanıyormusun?
başından bir evlilik geçmiş,bundan sonra daha dikkatli olman gerekir.
ve bu kişi evlenmeye yanaşmıyor.Burda hepimiz iyi kötü neden sana
yaklaştığını söyleyebiliyoruz.dışardan bir göz senin göremediğin
ya da görmek istemediğin şeyleri görüyoruz.
bu insandan sana gelecek olmaz.niyet farklı.fazla uzatmadan bitirmelisin.

ay resmen kullanıyor sende gitme daha çok üzülürsün kölesimisin onun töbe töbee kaç kurtar kendini arama sorma

ölmek çözüm değil hatanı telafi şansın var. pişmansan tövbeni et. Aynı hatayı ikinci kez yapman aptallık olur. bundan sonra böyle bişeyde yapma. Allah gerçek pişmanlıkları çokca affedendir şüphesiz.

sizin evlenip boşanmanız çok doğal da onun eroin kullanıp bırakması pek normal bir durum, ailesine sizin neyinizi kabul ettirecekmiş PARDON ?

27 yaşındayım ailemle yaşıyorum.hatalıyım biliyorum hatama hep devam ettim bunuda biliyorum.oyüzden yardım istedim
oo küçük te değilsin.
insanlara karşı daha temkinli yaklaşmalı ve kendini korumalısın.
geçmişinde eroin gibi bir maddeyi kullanan insan kolay kolay bırakamaz.tabi inş .bırakmıştır temennim.
başkaca maddeler kullanabilir halen.
en başta bu konuda temkinli olmalıydın.
yukarıdaki mesjda yazmışssın ölmeyi istiyorum diye.
onu bir kenara bırak ta kısa yoldan adamı defetmenin çaresini düşün.
yapmışssın bir hata devamını getirme bari.
ailen de varmış oysa,nasıl kaptırdın kendini bu kadar bu adama.
inş. buradaki mesajlar aklını başına toplamana yardımcı olur.
kk yı takip ediyorsan bilirsin bu tür konular çok açılır.
çoğunda da bayanlarımız kolay kolay hatalarını görmek istemzler,hatta en sonunda eşini-sevgilisini v.s savunmaya geçerler,olmadı "ama seviyoruummm ben derler".
ama sonuç hep hüsrandır.sonra da pişmanım hata yapmışım derler.
sen kendini kurtar bari diye bu kadar üsteliyoruz çünkü vahim durumdasın:))

Yaniii iğrenç bir durum bu yaaaa
gitmediğim zaman sinirleniyor.
ay çok ağır konuşcam ama tutuyorum kendimi.
gözünü seveyim kurtul şu adamdan.

mesela ben ona sinemaya gidelim diyorum yarın.o işte olduğu için geç saaate kadar çalıştığı için dedimki ben bileti gideyim bugnden alayım oda tamm dedi gittim bileti aldım diyoki parasını ben vericem verdinmi sen diyor.verdm tabiki nasıl alacaktım dedim.
yani demiyorki hayır beraber alırız yarın gidince.ilk başta fesatlık düşünmüyorum ama sonradan düşününce biçok şeyde salağa yatıyor gibi geldi bana.ben parasında pulunda aldığım hediyelerin derdinde değilim.ama o değmiyor diye saati geri isteyim anlasın değmediğini iye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…