- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Tecrübe diyebiliriz kısaca bacım..müneccimiyim ne kendimden korktum şuan![]()
Neler gördük kk da..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrübe diyebiliriz kısaca bacım..müneccimiyim ne kendimden korktum şuan![]()
çok pişmaım şuan onunla yaşadıklarımdan.ama zamanı geri alamıyoruz işte.2 kere birlikte olduk birdahada çağırdı gitmedim.gitmediğim zamanlarda sinirleniyor küfürler ediyor çok sert konuşuyor.ama seviyorum diyor.bei kandırıyor saırım kendimi ona inandırdım işte
sen kaç yaşındasın?peki onun hayatından sessiz sedasız gideyimmi yoksa konuşup ayrılayımmı neler söliyim.kusura bakmayın şua çok karışığım oyüzde soruyorum
evet haklısınız hak veriyoum size.ama bana kırıcı olmayın neolur hatamı biliyorum neden böyle yaptığımı kendime neden bunu yaptığımı bilmiyorumSiz önceki evliliğiniz de yaşadıklarınızdan bir ders almamışsınız anlaşılan.
Bunu 18 yaşında cahil tecrübesiz bir kız yazsa normal karşılayacağım da siz yazınca şaşırdım,
eğer bunlara rağmen bu adamla evlenirseniz neler yaşayacağınızı bizden daha iyi tahmin edersiniz.
evet sorun bende.ama sevince insan bişey görmüyor kızmayın :-(Aslında erkeklere kızmıyorum..
Sorun bizlerde..
Tecrübe diyebiliriz kısaca bacım..
Neler gördük kk da..![]()
Kendine yazık ediyorsun..evet sorun bende.ama sevince insan bişey görmüyor kızmayın :-(
evet boşluk var içimdebunu kendıne yapmanın tek nedeni yaşadıklarından sonra içinde oluşan o boşlukkkk.....
bırak bu pisliği ailende yaşıtların varsa onlarla gez toz toplanın bi araya gırgır şamata yapın kimseye ihtiyacın olmıycak.
tabi aklıma bişey daha geliyo ama yani yanlış anlarsın diye söylemek istemiyorum.
herkese çok teşekkür ederim gerçektenKendine yazık ediyorsun..
Hemcinslerimi böyle gördükçe üzülüyorum..
Hak etmiyorsun böyle bir ilişkiyi..
Madem yüz yüze konuşmakta ısrarlısın lütfen inanma o dangalağın sevgi sözcüklerine.
Sen sevdiğin için göremiyorsun ama bak burda hepimiz sana doğruyu göstermeye çalışıyoruz.
neden destek almıyorsun. yazık değil mi sana üç kuruşluk adamla bu tarz birliktelik yaşıycak kadar değersiz değilsiniz. ben bunu kardeşimede söylüyorum. sonra birde bunun vicdan azabını yaşıycaksın. geç kalmadın hiç birşeye.evet boşluk var içimde