• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin :-(

şuan bitti.zate daha öncede böyle tepki vermiştim ben suçlu olmuştum sevgililiği beceremiyomuşum öyle demişti bana soğuk davranmıştı.şuan keşke diyorum hiç birliktelik yaşamasaydım.hiçmi göremedim gerçekleri nasıl kandım çok pişmanım.şua namaza başladım namazımı kılıp allahımdan beni affetmesini diliroum her namaz sonunda.keşke hiç yaşamasaydım ama son pişmanlık fayda etmiyor.
Tovbe edip sadik kalirsan kokmana gerek yok Allah cok affetmeyi sever gecmise bakma surekli gecti gitti dersini cikar ve yokuna devam et

Bana boşanırken hep derlerdı dıkkat et dul kadına cok erkek yaklasır baska amaclarla derdı ben de boş bulurdum ama ahan da örnegı ..Şaşırdım kaldım..ailesı ıstememıs zaten orda bıtmelı degıl mı?Soınucta ömur boyu onun metresı olamayacagına göre neden boyle bırsey yasadın kı cnm adam evde görusuyum ıstedıgım zaman cınsellık yasarım aılem evlendırınce bırakırım mantıgında..Şerefsızın tekı anlayacagın..Onları ahınla basbasa bırak aılesı de kendısı de öyle bırıyle karsılassın kı görsunler gunlerını...Ama saatı tabı kı ısteme ayrıca neden para yedırıyorsun o odesın herseyı resmen her turlu kullandırmıssın kendını:(

İnsanlara karşı temkinli olmak gerekir. Hediye konusu: Ayrıldığınızda da düşünmemeniz gerekir, bırakın sizi güzel hatırlasın. Onun haricinde bu erkek sizin ruhunuzdan asla ama asla anlayamaz, sizi hak etmeyen birisi. Yanlış anlamayın ama hiç sanmıyorum bekar birisiyle böyle ev muhabetini kolayca anlatsın. Nasıl şeymiş o ya evde takılmayı seviyormuş, liseli miymiş. Benim bildiğim asıl liseliler köşe bucak kaçar. Bu çocukla geleceğiniz olmasın. Bir evliliğiniz olmuş ve hüsranla bitmiş. Size sizi el üstünde tutacak, yaralarınızı saracak birisi gerekli. Böyle boş adamlar değil. Böyleleri ancak faydalanma yoluna gider. Sevgiler.

Bana boşanırken hep derlerdı dıkkat et dul kadına cok erkek yaklasır baska amaclarla derdı ben de boş bulurdum ama ahan da örnegı ..Şaşırdım kaldım..ailesı ıstememıs zaten orda bıtmelı degıl mı?Soınucta ömur boyu onun metresı olamayacagına göre neden boyle bırsey yasadın kı cnm adam evde görusuyum ıstedıgım zaman cınsellık yasarım aılem evlendırınce bırakırım mantıgında..Şerefsızın tekı anlayacagın..Onları ahınla basbasa bırak aılesı de kendısı de öyle bırıyle karsılassın kı görsunler gunlerını...Ama saatı tabı kı ısteme ayrıca neden para yedırıyorsun o odesın herseyı resmen her turlu kullandırmıssın kendını:KK43:

evet burda olanlar anlatılanlar örnek olsun.malesef hata yaptım çok ama çok pişmanım.bu pişmanlık anlatılmaz ne söylesem az kalıyor söylediklerim.nası böyle bir boşlukta bulundum nasıl kandım gittim off allahım.
evet evlenip gidecekti birgün başta ben herşeyi ona anlattım bak ailen kabul etmez yarın öbürgün evlenirsin ne desem karşı çıkmıştı senin aşkın sevgin bukadarmış demişti.
ama gerçekler bunlar.

İnsanlara karşı temkinli olmak gerekir. Hediye konusu: Ayrıldığınızda da düşünmemeniz gerekir, bırakın sizi güzel hatırlasın. Onun haricinde bu erkek sizin ruhunuzdan asla ama asla anlayamaz, sizi hak etmeyen birisi. Yanlış anlamayın ama hiç sanmıyorum bekar birisiyle böyle ev muhabetini kolayca anlatsın. Nasıl şeymiş o ya evde takılmayı seviyormuş, liseli miymiş. Benim bildiğim asıl liseliler köşe bucak kaçar. Bu çocukla geleceğiniz olmasın. Bir evliliğiniz olmuş ve hüsranla bitmiş. Size sizi el üstünde tutacak, yaralarınızı saracak birisi gerekli. Böyle boş adamlar değil. Böyleleri ancak faydalanma yoluna gider. Sevgiler.
çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun.
malesef sevmiştim ama saf olduğum için karşımdakinide benim hislerimle bir sanıyorum.
evlilik hüsranından sonra birkez daha yanıldım.
şimdi iyiyim af diliyorum allahımdan .

çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun.
malesef sevmiştim ama saf olduğum için karşımdakinide benim hislerimle bir sanıyorum.
evlilik hüsranından sonra birkez daha yanıldım.
şimdi iyiyim af diliyorum allahımdan .
Severken yanılmak çok olağan. Zararın neresinden dönseniz kar. İyi insanlarla karşılaşırsınız umarım.

Severken yanılmak çok olağan. Zararın neresinden dönseniz kar. İyi insanlarla karşılaşırsınız umarım.
çok teşekkür ederim.allah herkesi özellikle iyi niyetli insanları iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın inşallah

Ah siz ne yaptınız böyle, bence 1 dakika daha tutmayın bu adamı.
Açıkçası ben ailesini ikna etmek için konuştuğunu dahi sanmıyorum. Kendi kafasında bir plan kurmuş ve onu uyguluyor. Önce "seviyorum", sonra "beraber kalalım", sonra da "cinsellik yaşayalım".. Sırada ayrılık var sanırım. Ayrıca sinemaya gitmek beni sarmıyor, beni ev sarıyor ne demek? ne iğrenç bir davranış! bunun liseli olmakla ne alakası var, bahane bulayım derken iyice çirkinleşmiş. Sizi kesinlikle kınamıyorum çünkü burda suçlu ve çıkarcı biri varsa oda karşınızda ki adam. Sizde keşke en başıda farketseydiniz böyle olduğunu. Bence derhal hayatınızdan çıkarın. "Ailem beni evlendirecek birgün" ne demek? Sanki 17 yaşında kız çocuğu. Yarın birgün kendisi hayatına birini alıp evlenicek, şimdiden size yol yapıyor.
:KK20:

Ah siz ne yaptınız böyle, bence 1 dakika daha tutmayın bu adamı.
Açıkçası ben ailesini ikna etmek için konuştuğunu dahi sanmıyorum. Kendi kafasında bir plan kurmuş ve onu uyguluyor. Önce "seviyorum", sonra "beraber kalalım", sonra da "cinsellik yaşayalım".. Sırada ayrılık var sanırım. Ayrıca sinemaya gitmek beni sarmıyor, beni ev sarıyor ne demek? ne iğrenç bir davranış! bunun liseli olmakla ne alakası var, bahane bulayım derken iyice çirkinleşmiş. Sizi kesinlikle kınamıyorum çünkü burda suçlu ve çıkarcı biri varsa oda karşınızda ki adam. Sizde keşke en başıda farketseydiniz böyle olduğunu. Bence derhal hayatınızdan çıkarın. "Ailem beni evlendirecek birgün" ne demek? Sanki 17 yaşında kız çocuğu. Yarın birgün kendisi hayatına birini alıp evlenicek, şimdiden size yol yapıyor.
:KK20:

ailesini ikna edemeyeceğini ben başta biliyordum çünkü o hiç evlenmemiş toplumumuzda malesef sevginin değeri yk.
delikanlı gibi seviyorum dior gerçekten sevdim ben seni aklımdan bir an olsun çıkmıyorsun diyor.ondan defalarca ayrıldım her defasında saçma sapan şeyler yaptı ya içti ya birileriyle kavga etti.ya kaza yaptı.
ama beni sevdiğini sadece lafta söyledi hiç bir şey yapmadı bazen günlerce aramazdı ben deyince arasamda sana yetmiyor derdi.
bilmiyorum belki sevdi ama ben ne desem ona başta kızdı inlar etti sonra benim laflarımla beni vurdu

Back