lütfen akıl verin :-(

Kesinlikle ayrılmalısın hatta saati de bırak kalsın neticede almış etmişsin
Evlenip ne olacak bu adamla kendini kurtar bir an önce
Zaten başından bir evlilik geçmiş yine aynı Hatayı yapacaksın

Sen beklemeye devam et abla bu gidişle daha çok bekleyeceksin

daha adam başkasıyla evlenecekte ondan sonra boşanacak sıra sana gelecek

şimdi cafede konuşamaz da o artık bi ev ayarlar. bu senaryonun aynısını hemde aynısını biliyorum. fena bi yıkılma bekliyo sizi çok üzüldüm şuan

Akşamki konuşmanızda 'seviyorsan evleneceksin' deyin.
'Yoksa bitti bu iş' deyin.
Bir daha gelmeyecektir yanınıza.
Böylece kurtulmuş olursunuz.

peki onun hayatından sessiz sedasız gideyimmi yoksa konuşup ayrılayımmı neler söliyim.kusura bakmayın şua çok karışığım oyüzde soruyorum
sen kaç yaşındasın?
yalnız mı yaşıyorsun, ailen nerede?
başına püsküllü belayı sarmışssın haberin yok.
adam ın geçmişi temiz değil zaten,seni de cinsellik amaçlı kullandığı da ortada.
daha da ağır konuşup konuşmamaktan bahsediyorsun.
sen dua et de adam kolayca düşssün yakandan.
valla senin gibilere hayret ötesi hayret ediyorum.
kendinizi kullandırmak için fırsat arıyorsunuz darılma ama.
aç gözlerini biraz.
ayrıca bu adamla nerede konuşacaksın sen yanında birisi olsun,ummadığın tepkilerle de karşılaşabilirsin.
korkutmak istemem ama biraz korksan da iyi olur gibi.

evet haklısınız hak veriyoum size.ama bana kırıcı olmayın neolur hatamı biliyorum neden böyle yaptığımı kendime neden bunu yaptığımı bilmiyorum

adamın yaptığı asalaklık.. gecinme kaynağını da bulmuş ohhh
evlensenizde hayır gelmez bu adamdan.
Kendiniz için en doğu kararı almaya bakın siz

bunu kendıne yapmanın tek nedeni yaşadıklarından sonra içinde oluşan o boşlukkkk.....
bırak bu pisliği ailende yaşıtların varsa onlarla gez toz toplanın bi araya gırgır şamata yapın kimseye ihtiyacın olmıycak.
tabi aklıma bişey daha geliyo ama yani yanlış anlarsın diye söylemek istemiyorum.

evet sorun bende.ama sevince insan bişey görmüyor kızmayın :-(
Kendine yazık ediyorsun..
Hemcinslerimi böyle gördükçe üzülüyorum..
Hak etmiyorsun böyle bir ilişkiyi..
Madem yüz yüze konuşmakta ısrarlısın lütfen inanma o dangalağın sevgi sözcüklerine.
Sen sevdiğin için göremiyorsun ama bak burda hepimiz sana doğruyu göstermeye çalışıyoruz.

evet boşluk var içimde

Öncelikle verilen hediye geri alinmaz. Ya hic vermeyecektiniz ya da ara bozulunca geri almayacaksiniz bu bana çok çirkin geliyor. İliskinizde de sizi kullanilan bir kadin olarak gördüm. Fakat kizmayin kimseye buna izin veren sizsiniz. Adam evlenemeyiz ailem izin vermez demiş, o saniye itibari ile o adamla hala ne iişiniz vardi ? İlk evliliginizde hüsran yyasamis biri olarak daha temkinli ve tecrübeli hareket etmenizi beklerdim. Adam sinema beni sarmiyor biz senle sadece sevişelim demeye getirmiş siz hala oturmuş saati düşünüyorsunuz. Bence arkaniza bakmadan kaçarak uzaklasin tüm yanlışlarinizdan ve hayatin geri kalanini daha temkinli ve olgunca yasayin.. Yoksa uzulmelerinizin sonu gelmeyecek..

herkese çok teşekkür ederim gerçekten

evet boşluk var içimde
neden destek almıyorsun. yazık değil mi sana üç kuruşluk adamla bu tarz birliktelik yaşıycak kadar değersiz değilsiniz. ben bunu kardeşimede söylüyorum. sonra birde bunun vicdan azabını yaşıycaksın. geç kalmadın hiç birşeye.

Ayrilmiyacaksiniz belli, iki güzel laf ve sizi yine kandiracak, ilersi icinde kilif ayarlamis zaten eeee sizde o bahaneler arkasina siginiyorsunuz... Tadini cikartin madem, gezin tozun hediyeler alin, evde bulusun, pembe rüyalara dalin, o aile kurup coluk cocuk sahibi olurken yaziktir zorla yapacak ya sizde destek olun onu üzmeyin.... Yani ikinci kadin olmayi kabullenin gecinip gidersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…