lütfen akıl verin :-(

öyle bişy tabiki düşünmüyorum ben evlenmeden öyle bişey asla yapmam diyodum nasıl yaptım çok vicdan azabı çekiyorum kahroluyorum bildiğiniz gibi değil

adam alenen senden faydalanmaktan başka bir şey istemiyorum diyor neden kendinizi bu pozisyona sokuyorsunuz..hiç evlenmeseydinizde yine cinsel birliktelik kurarmıydınız bence cevabı hayır..bunun mantığını da kuramıyorum..yani hakikaten bir kadın olarak ben siz kadınları hakikaten anlamıyorum.

pehhhh .bile bile lades buna denir. davul bile dengi dengine

canım kendine gel biraz daha bu adamla takılırsan 'sevgilim beni kullandı kullandı ve terketti' diye bir mesaj açarsın diyim ben sana...
Amacı bu başka açıklaması yok...Birlikte olduysan oldun iş olup bittikten sonra vicdanını yapma bence 1. si hadi galeyana geldin diyelim ama 2. si olduysa sende kendine hakim olamıyorsun demekki, bu konuda kınamıyorum seni ama yapıp yapıp pişman olmuş gibi yazman hiç samimi gelmiyor bana...
Birde o saati almak çok dokunmuş sana sen bunun hesabını yapıyorsan zaten bu adamı sende sevmiyorsun..Hediye geri istenmez ama bu adamdan bir an önce ayrıl canım benim...

ben şok oldum, hiç mi iyi bir yanı yok????
beim yaptıklarımı onu karşılaştırsam yok sanırım.bikaç kere pastanede oturduk çay içtik yarım saat bir saat.evi benm işyerime yakın çalışmadığı zmanlar gelip beni eve bırakmaz yani ne biliyim insan böyle incelik bekliyor.ben ona durduk yere bşeyler alırım o bana incelik yapmaz bi kadın olarak bekliyor insan.ona göre o normal davranıyor.mesela aramaz beni bazen hiç ona diyorum insan sevdiğini 1 dakik bile olsun aramazmı yetmez sana diyor.ona gre o bana çok normal davranıyor hatta fazlasını kapasitesinin fazlasını bile yapıyor.ben herşeyimi vedim sana diyorum bende sana herşeyimi verdim diyor.

Size tek bir şey tavsiye edeyim, arayıp konuşalım demişsiniz ama yüzyüze konuşmayın, en azından yakın zamanda yapmayın bunu.

İlişkinize çok romantik yaklaştığınız için olan biteni sağlıklı yorumlayamamışsınız. O kadar ki, burada bir sürü kadın size "aç gözünü kullanılıyorsun" demek zorunda kalmış artık. Şu ruh hâlinizle sağlıklı bir ayrılık konuşması yapabileceğinize hiç inanmıyorum. Adam daha da kafanızı karıştıracaktır ve değişen bir şey olmayacaktır diye düşünüyorum.

Konuşup ne yapacaksınız ki, bence koparın bütün iletişiminizi gitsin.

yok hesabını yapmıyorum yukardada dedim paranın pulun hesabı değil istediğim.güzel hiç bişye layık olmadığını anlaın diye istiyorum

alalh aşkına kurtulun şu adamdan kendinize saygınız olsun, değer bilmez bir insana ne kadar çok taviz

yok hesabını yapmıyorum yukardada dedim paranın pulun hesabı değil istediğim.güzel hiç bişye layık olmadığını anlaın diye istiyorum
anlasa ne anlamasa ne?
derdin bence şuan bu olmamalı.
biz sana ayrıl desekte sen bu şekilde devam edeceksin.
yazdığın yorumlarda hiç ayrılacağınla ilgili bir ışık göremedim.
kendine ediyorsun.

anlasa ne anlamasa ne?
derdin bence şuan bu olmamalı.
biz sana ayrıl desekte sen bu şekilde devam edeceksin.
yazdığın yorumlarda hiç ayrılacağınla ilgili bir ışık göremedim.
kendine ediyorsun.

biliyorum bende anlamaz taş kalpli ama insan yinede bazen tek bir ağır söz tek bir hareket ypıp sinirini almak istiyor

öyle bişy tabiki düşünmüyorum ben evlenmeden öyle bişey asla yapmam diyodum nasıl yaptım çok vicdan azabı çekiyorum kahroluyorum bildiğiniz gibi değil
O zaman lutfen sizi kullanmasina izin vermeyin lutfen

O zaman lutfen sizi kullanmasina izin vermeyin lutfen
burda herkesin dediği gibi bir kere ağzım yandı ama hala uslnmıyorum yaşadıklarımdan ders almıyorum.kendime çok kızıyorum.herşeyde ondan üstünüm tip deseniz yok eğitim yok iş yok doğru düzgün.aile içinde babasının ounla olan konuşmalarını anlatıyor hiç üzgün değil.mesela eve gitmiş bi gün çok soğuk hava demiş babası ona al bi karı ısın demiş ben ananı aldım ısındım demiş sanamı aldım ben kadını bu saate kadar seni bkliyor yemeğini veriyor demiş evlen artık demiş böyle bu tür konuşmalar yapıyor çok ilginç geliyor bana

evet hiç bişede ailesine karşı gelemezmiş tabi bnde karşı gelsin demiyorum ama herzman ane baba yanımızda olmyor madem seviyosun diyorum bırakmıyosun ozman evleneim düzgün hayatımız olsun diyorum yok diyor

ben anlamıyrum neden peki yalan söylüyor :-( ne gerek var off

Bak aklıma bir ornek geldi... O kiza da uzule uzule harap olmuştum...
18 yaşında ondan tam 10 yas büyük bir erkekle tanışıyor, çocuk başka şehirde oturuyor 1 buçuk saat mesafede... Kızı ilk buluşmalarinda o sşehre götürüyor, kiz da garibim gezecegiz sanıyor..çocuk tabii eve atıyor kızı... İlişkiye giriyorlar... Sonra eve bırakmıyor otobüs biletini alıyor kız dönüyor telefon bekliyor aramıyor, arada arıyor onda da hadi gel benim.şehre diyor, kız kalkıp ailesine yalan söyleyip gidiyor, bu iliski hep böyle devam ediyor, sadece cinsellik üzerine çocuk ona her gidişinde 50 lira veriyormuş bide......kız şu an 22 yaşında ve dört senedir bu halde ben 22 yaşındayken ogrendim olayı, kiz ağlayıp duruyor soyadını bile.bilmiyor, ailesi hakkında bir iki olay biliyor o kadar... Akıl verdik dinlemiyor aşığım o da aşık evlenecegiz diyor... Kaptırmış kendini ama çocuğun onunla evlenecegi yok... Kızcağız soyadını bile bilmediği sevgilisi sandığı adamin metresi konumunda belki adam evli bile... İnan bu çok acı bir durum ve aşk diye arkasına saklanmayin, üstelik siz tecrübelisiniz... Bu kızcağız gibi değil... lütfen ayrilin hayatınıza güzelce yön verin, çalışıyorsunuz okuyorsunuz...daha ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…