lütfen akıl verin :-(

Adam seni açık açık kullanıyor!...
Bir defa hata yapmışsın bunda da hata yapma kaç kurtar kendini.
Dünyanın tek erkeği bu değil!
Evlenirken de eski eşin sana harika geliyordu ama bak ayrıldın başka birini buldun, bundan da ayrılsan emin ol ki başka birini daha bulabilirsin...
Bence aklını başına al

Ne yüzü yaa bi an önce irtibatını kes...okadar kişi Yazmış hala anlamamış gibisin
Görüşme konuşma msj atma aldığını da isteme...senden koparacağı şey cinsellik bunda acık acık Demiş sen anlamamısın
Cok afedersin ama bu gidişle senden alacağını alır her istediğinde sonrada gidip kız oğlan kızla evlenir..kendini kullandırtma daha fazla

yüzyüze konuşucam ne diyim ağr konuşmayayım dmi
Neden ağır konuşmuyorsun anlayamiyorum...adam seninle oynuyor..namusunla oynuyor, aşkinla, gururunla...her lafı sonuna kadar hak ediyor , bence yuzyuze gorusme..adam seni laflariyla yine kandıracak... Telefonda konuş bitti de...

Abim bulmuş istediği her şeyi yapan bir hatun evlenene kadar keyif yapıyor.
Doğru düzgün adamlar deli kadınlara çatar mutsuz olur, böyle itler de gününü gün eder.

Ya kusura bakmayında gerçekten aklınız yok sizin..

Zaten boşanmışsın yaralı bir kadınsın..

Napıcaksın böylesini sen...

Dert çekmeye geldiysen bu dünyaya boşandığın kocanın derdini çekerdin dimi...???

Boşanmasaydın ozaman...

Baksana hala derdin sıkıntının içine atıyorsunuz kendinizi hayret bişi ya.....

Saati geri istemeyin
Beraberliği ikna edene kadar beyaz atlı prensi oynamış ikna edip istediğini aldıktan sonra da özüne dönmüş
Ne alakası var el ele sinemaya gitmenin liselilikle yeri gelir evde beraber zaman geçirirsin yeri gelir kafeye gider çay kahve içersin.
Tamamen cinsellik üzerine hareket etmiş,bir önce terkedin bence.

zaten adam belli hazırlık yapıyor. ailesi bulmuş kesin birini.
ailem bir gün beni evlendirecek biliyorum sözü bunun için söylenmiş. .
çok kısa bir süre içinde bunu duyacaksınız. hazırlıklı olun

Başlıkta akıl istemissin ama bu akılları kulanmayacaksın gibi bir his var içimde neden acaba??

şimdi ona yazdım akşam seni beklicem dedim oda neoldu aşkım bişey mi oldu bekle tabikide dedi bişeymi oldu dedi yok olmadı beklemiyimmi dedim bekle tabiki çok özledim ben seni dedi akşam konuşucam yüz yüze

Bu adam başkasıyla evlenirse de senle görüşmeye devam eder sen de bir güzel maddi manevi ihtiyacını karşılamaya devam edersin.
Bahanesi de ben seni seviyorum ama ailem istemedi bende eşitlik olsun diye evlendim sen bekle boşanıp seni alıcam.

ailesi kızları kendi bulan bir aile tipi.abisinide köyden kendi buldukları bir kızla evlendirmişler hatta 10 bin tl başlık arası verip kızı almışlar oyzden evde hergün evlen muhabbeti açılıyormuş ama o kabul etmyrmuş.zorla evlendirecekler diyo

kendini bir boşlukta hissediyor olabilir misin ? bile bile lades olmanın başka ne gibi sebebi olabilir.
şimdi ona yazdım akşam seni beklicem dedim oda neoldu aşkım bişey mi oldu bekle tabikide dedi bişeymi oldu dedi yok olmadı beklemiyimmi dedim bekle tabiki çok özledim ben seni dedi akşam konuşucam yüz yüze
seviyorum diycek ve ikna olucaksın sonra al baştan. bence hata yapıyosun

bu evlilik muhabbeti açılınca zten kızıyor.evlendirirlersede boşanırım bende diyor

müneccimiyim ne kendimden korktum şuan

zorla tabi. kafayada silah dayıyorlardır mutlaka. neyse siz bitirmezseniz buna hazırlıklı olun. bugün yarın çıkarır baklayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…