• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin :-(

Adam seni açık açık kullanıyor ve sen hala ne yapayım diyorsun ya pess

çok pişmaım şuan onunla yaşadıklarımdan.ama zamanı geri alamıyoruz işte.2 kere birlikte olduk birdahada çağırdı gitmedim.gitmediğim zamanlarda sinirleniyor küfürler ediyor çok sert konuşuyor.ama seviyorum diyor.bei kandırıyor saırım kendimi ona inandırdım işte
Çünkü istediği tek şey seks ve istediğini alamayınca sinirleniyor dallama.
Sevgi falan yok.

peki onun hayatından sessiz sedasız gideyimmi yoksa konuşup ayrılayımmı neler söliyim.kusura bakmayın şua çok karışığım oyüzde soruyorum
Ayrildigini soyle direkt böyle bir adamla neyi konuşup açıklayacaksin ki, adam ne yapıp ne edip seni kandıracak cümleler kurmaya çalışacaktir zaten...sen aklını kullan duygularının esiri olma..yarın öbür gün evlenecek ve sen ortada kalacaksın , harap olup yikilacaksin...

Saat başının gözünün sadakası olsun sen arkana bakmadan kaç. Adam açık açık söylemiş niyetini zaten. Hala neyi düşünüyorsun?

evet hatalıyım gidememekle.çünkü defalarca onu tersledim benimle oyüzden berabersin dedim laf söyledi bana ben seviyorum dedi.istersen elimi bile sürmem dedi soğuk davrandı sırf cinsellik istemiyırum diye.sen beni yanlış tanımışsın ben öyle biri değilim seviyoru diyor her defasında

Önce gözlemimi soylemek istiyorum. Konunun basinda da kesin oyledir dedim sonunu gorunce onayladim.. bazi adi erkekler evlenip ayrilmis bayanlari, yada bekaretinin bozulmus oldugunu bildigi kizlarimizi kullanmaya calisiyor. Buna eminim genelleme yapmayalimmi arkadaslarima yapilan bu. Cok adice sen evlenmissin ayrilmissin daha cok akilli olman lazim..
Sana gelince erkek arkadasin bulmus senin gibi bayani hediyeler vs. basta seni tavlamis ve istedigini almis cinsellik yasamissiniz.. simdide seni sevmiyor sevse gezip eglenmekde ister zaman gecirmek ister. onun amaci seninle birlikte olmak. Senin icin ailesini karsisina falan almaz hemen ayril cnm. Saati istemezdim ben olsam ama sen bilirsin iste gitsin ama bir an önce KURTUL

eğer ki onunla hiç birlikte olmasaydınız sizin böyle bişey yapmıycağınızı bilse şimdiye sizi bin kere bırakmıştı. bence bunu önce siz yapın. bu saygıyı hak ediyorsunuz

Seviyorsa evlenir.
Aile maile dinlemez! Sizinle birlikte olurken ailesine mi soruyormuş!
İş yok bu adamda. Sutlayin gitsin!

kardeşine kitaplar aldım annesine kocaman çiçek yaptrdım yolladım hastaydı.yani nasıl fedakarlık yaptığımı görüyor ama o hiç birşey yapmıyor

evet hatalıyım gidememekle.çünkü defalarca onu tersledim benimle oyüzden berabersin dedim laf söyledi bana ben seviyorum dedi.istersen elimi bile sürmem dedi soğuk davrandı sırf cinsellik istemiyırum diye.sen beni yanlış tanımışsın ben öyle biri değilim seviyoru diyor her defasında

heee heee kesin öyledir liseli bir kız inansa bu bahanelere yalanlara normalde,

siz başından daha önce bir evlilik geçmiş koskoca kadın inanınca çok tuhafıma gitti

Arkadaşım sevseydi evlenmek için uğraşırdi... Başkasıyla evlendireck aailem demezdi sana... Seninle evde görüşmeyi istemezdi... Sana sen eve gelmeyince hakaret etmezdi.... Lütfen aklını kullan...

peki onun hayatından sessiz sedasız gideyimmi yoksa konuşup ayrılayımmı neler söliyim.kusura bakmayın şua çok karışığım oyüzde soruyorum
Ne kusuru hepimizin yaşadığı ikilemler sonuçta.
Hiçbişey demeden çıkmayın hayatından eğer ayrılmayı tamamen kafanıza koyduusanız çik kararlı bir şekilde alın karşınıza konuşun ki sizi akılsız bir kadın sanmasın.
İlişkinizin sonu olmadığını sizinle evlenmek için hiçbişey yapmadığını sanki sadece cinsellik için sizinle birlikte olmaya devam ettiğini düşündüğünüzü söyleyin.
Geçmişinizde zaten hata yaptığınızı artık daha gözüaçık bir kadın olduğunuzu ve bu ilişkinin artık sizi yıprattığını söyleyin ona.

merhaba arkadaşlar.ben başından bir defa evlilik olayı geçmiş ve o evlilikte baya hüsrana uğramış biriyim.boşanalı çok oldu.
şuan bir ilişkim var beraber olduğum adam hiç evlenmemiş sabit hergün çalıştığı bir işi olmayan haftanın 4 günü çalışan gençlk zamnlarında baya olaylar yaşayan zamanında eroin gibi maddelerde kullanan fakat şuan kullanmayan biri ve ailesine şuan çok düşkün biri.
ben ona gerçekten nasıl olduysa büyük bir aşkla bağlandım.onu hiç kırmadım çok ilgi alaka gösterdim ve tanıştığımız ilk gün ona herşeyimi anlattım.o beni bırakmak istemedi ailemi ikna ederim dedi.bende denemesini istedim biliyordum ailesini ikna edemezdi.ve edemedide.edemeyince başka biriyle evlenmeyeceğini benimle yaşamak istediğini söyledi.ne dese inanıyordum başlarda çok ilgiliydi bana karşı beni kırmıyordu etrafımda dört dönüyordu.zamanla beni çok istediğini ve üstü kapalı cinsellik istediğini söyledi ben çok tepki verdim ama bende aynı duyguları paylaşıyodum onunla.sürekli ona hediye alıyordum.doğumgnünde 300 tl ye yakın saat aldım farklı farklı şeyler aldım yaptım.(bu arada malesef birliktede olduk)oysa bana hiç birşey yapmadı.en son bana yakın bir zamnda ailem beni bir gün evlendiecek biliyorum dedi.dün sinemaya gittik sinema biletlerini bile ben aldım.
son zamanlardada beni çok kırıyor.ayrılıyorum tekrar barışıyorum defalarca ayrıldım ondan yine barıştım.dün sinemadan çıkışta haftaya yine geliriz dğer filme dedim yok beni sarmadı sarmıyor dedi bende seni ne sarıyor dedim beni ev sarıyor dedi.evde görüşmek istiyor benimle dışarda yarım saat oturup sohbet etmiyor.ben liseli aşık gibi olamam diyor dısarda buluşamam el ele tutup gezemem diyor.ama hep seviyorum ediyorum diyr.
bana akıl verirmisiniz ne yapmam lazım neolur yol gösterin.ben ayrılmayı dşünüyorum ve ona aldığım saatide ondan istemeyi düşünüorum ne dersiniz?saati isteyip sen hiç bi güzeliği haketmiyorsun deyip çekip gideyimmi yoksa hiç birşey istemiyim ayrılayımmı?yoksa o benden arılmıyor bende ayrılmıyıp bekleyip neler yapacağını görmelimiyim lütfen yardım
ailesinin sözünü dinleyip çocuk gibi davranan,kişiliği olmayan, kadın parası yiyen,sizi sadece gününü dolduracak kişi olarak gören,ailem beni bir gün evlendircek diyecek kadar rahat ve onların bu isteğine boyun eğecek kadar kişiliksiz,geçmişi sabıkalı (,eroin çok fecidir çünkü ),adam gibi işi olmayan,kısacası çiğeri 5 para etmeyen bir adamla devam etmekse amaç,buyrun edin

Kaaaaaaaaç arkana bile bakma.. Kimbilir arkandan ne düşünüyor konuşuyor...

yüzyüze konuşucam ne diyim ağr konuşmayayım dmi
bence sen çabuk ikna olursun telefonda konuş. kendine başka eğlence bul de. yada seni korkutan biriyse. ailem biriyle evlendirmeyi düşünüyo de bitsin gitsin.

yüzyüze konuşucam ne diyim ağr konuşmayayım dmi
Yok ağır konuşma,sakın incitme paşayı..
Kardeş boşver sal ipini gitsin,inan uğraştığına değmez.
Daha fazla üzülme diye kendimizi paralıyoruz burda.
Keşke bizim seni düşündüğümüz gibi birazda sen kendini düşünsen.

Back