ortak arkadaşımıza aglarken sesli notlar falan yazmış
sadece üzmek istemiyorum bende bilmiyorumCok itici yaa bu cocuk. Birsey hissetmiyorsan bosver gitsin niye daha iki gunluk tanıştığıniz ve sacma hareketler yapmış birine karsi kendinizi sorumlu hissediyorsunuz şimdiden anlamadım
hahahaha evet gözlük saglam bende ciddi oldugunu düşündügüm için ve kötü bi enerji hissetmedim o yüzden arada kaldımYani ya denildiği gibi iş ahlakı yok, musallat olacak ya da çok güzel bir tanışma hikayesi olacak. İncele bence hesapları, sana aykırı bir tip değilse ve gördüğün zaman itici bir enerji hissetmediysen konuşmaktan zarar gelmez. O kadar düşürmeye gözlük de sağlamdır inşallah. Bir de sakarmış. :)
bundanda çok korkuyorumMusallat olucak bence.
Bence her oraya gelene yapışan yılışık ve musallat bi tip. Sen bilirsin ama tersle gerekirse ailene söyle derim.bundanda çok korkuyorum
çok teşekkür ederim zaten ilk günden böyle yapması çok abartılıydıiliski icin kendimi hazir hissetmiyorum, yasim daha kücük de iylikle
bir de benden abla nasihati; ilk günden böyle abartili duygulara kapilan, asik olan erkeklere dikkat et, genelde sonu hic iyi olmuyor
Ağzın bal yesin.....iliski icin kendimi hazir hissetmiyorum, yasim daha kücük de iylikle
bir de benden abla nasihati; ilk günden böyle abartili duygulara kapilan, asik olan erkeklere dikkat et, genelde sonu hic iyi olmuyor
Eger daha ısrar ederse aileme söyleyebilirim evet aglaması falan baya abartılıydı anlam veremedimBence her oraya gelene yapışan yılışık ve musallat bi tip. Sen bilirsin ama tersle gerekirse ailene söyle derim.
Sapık gibi bulup mesaj yollamak nedir salya sümük ya.
hahahaha evet gözlük saglam bende ciddi oldugunu düşündügüm için ve kötü bi enerji hissetmedim o yüzden arada kaldım
sadece üzmek istemiyorum bende bilmiyorum