Lütfen akıl verin bana

iliski icin kendimi hazir hissetmiyorum, yasim daha kücük de iylikle

bir de benden abla nasihati; ilk günden böyle abartili duygulara kapilan, asik olan erkeklere dikkat et, genelde sonu hic iyi olmuyor

Aynen katılıyorum. Bu abartili hareketler normal değil. Seni onu uzmezsin de onun seni uzme ihtimali var.

Ben özür dileyerek fikrimi değiştiriyorum. Ortak arkadaşımıza ağlarken sesli mesaj göndermiş kısmını görmemiştim. Sana nacizane bir abla/arkadaş tavsiyesi. Ağlak erkek 19unda da 49unda da çekilmez. Ama dersen ki ben zaten burda yaşamıyorum, altı üstü ufak bir yaz aşkı o zaman annesine ailesine kadar düşünüp kafana takma. Baktın acındırıyor kendini oralı bile olma.
çok teşekkür ederim fikrini paylastıgın için şu an konusmayı kesicem herkes aynı fikirde olduguna göre vardır büyüklerin bildiigi çok teşekkürler

Tamam cocugu tanımıyorum ama ortak arkadaşlara ağlayan notlar falan bu cocuk pek hoşuma gitmedi bence iyi rol yapan biri. Bosver gerçekten daha karsina kimler neler cikacak. Boyle tuhaf hareketler yapan biri için zamanını harcama. İşini biliyor gibi görünüyor elde etmek için yaptıklarına bak. Sanki sonunda üzülen sen olacakmissin gibi görünüyor buradan. Ya da bu ergen hareketi cok itici geldi bana ondan böyle düşündurdu bilemiyorum ama normal biri boyle sacma hareketler yapmamalı. 19unda birazcik daha olgun olmaliydi en azindan. Seni uzmesin de.
evet 19 una göre şaşırttı ayrıca koca şehir neden ben? bir sebebi var yada canı sıkıldı düşününce daha iyi anladım

kızlar bu benim buraya ilk yazışım ben tatil için istanbuldan başka şehire geldim evde kullanmak için gözlük almam gerekiyodu normalde lens takıyorum işte optikçiye girdim bir çocuk vardı geldi hemen raporumu verdim sonra bir bayan benden büyük bana çerceve falan gösterdi sonra benim gözlügüm yapıldı çocuk gözlügümü bi kaç kere yere düşürdü sorun degil falan dedim bana yardımcı olan bayan baya dibime girip yüzüme baktı ben giderken herneyse bu çocuk adımı almış bana sosyal hesapdan mesaj attı tanısmak için falan farklı şehirlerde olmamıza ragmen takmıyor ve ben sana aşık oldum falan o kadar ciddiki bende olmicak bi şey için direk red ettim iite ortak arkadaşımıza aglarken sesli notlar falan yazmış lütfen bir kere bulusalım diye bende 10 dakikalıgına olur dedim bulustuk ve o kadar iyi davrandıki işte bileklik verdi asla asla çıkarma bu benden bir parça falan dedi ve sürekli bana aşık oldugunu söyledi çocugu tersleyemiyorum ayrıca üzülüyorumda ailesi tarafından terk edilmiş çok zor durumda biri napmam gerek akıl verin:KK43:
Bu davranışları sağlıklı bir ruh halinin belirtileri değil farkındasın değil mi? Daha bir görüşte seni saplantı haline getirmiş. Sen de hemen buluşmaya razı olunca istediğini elde etmeyi başarmış. Ailesinin terk etmesi hikayesi ajitasyon olabilir. Kişisel bilgilerin belki adresin, kredi kartı numaran elinde. Bir erkek arkadaşa muhtaç değilsen daha fazla ümitlendirme. Bitireceksen kesin bir dille yap ve sana ulaşmasını engelle. Ortak arkadaşınızı (başka şehirdeki çocukla nasıl ortak arkadaşınız varsa) da uyar.

Bu davranışları sağlıklı bir ruh halinin belirtileri değil farkındasın değil mi? Daha bir görüşte seni saplantı haline getirmiş. Sen de hemen buluşmaya razı olunca istediğini elde etmeyi başarmış. Ailesinin terk etmesi hikayesi ajitasyon olabilir. Kişisel bilgilerin belki adresin, kredi kartı numaran elinde. Bir erkek arkadaşa muhtaç değilsen daha fazla ümitlendirme. Bitireceksen kesin bir dille yap ve sana ulaşmasını engelle. Ortak arkadaşınızı (başka şehirdeki çocukla nasıl ortak arkadaşınız varsa) da uyar.
ben bu şehirde büyüdügüm için çok arkadaşım var aynı okuldalarmış burdaki evimin yanında yaşayan kızla o söyledi bana mesajı gösterdi ama benim bulusma sebebim olmıycagını net bir şekilde söylemek istedim evet acitasyon yaptı şimdi engelledim eger devam ederse ailemi devreye sokucam dediklerinde de çok çok haklısın

Hiç sevmediğim şeyler..

Seni nerden tanıyor da senın ıcın aglayıp zırlıyor..

Hiç doğal hareketler değil bunlar..uzak dur

Hiç sevmediğim şeyler..

Seni nerden tanıyor da senın ıcın aglayıp zırlıyor..

Hiç doğal hareketler değil bunlar..uzak dur
daha 2 dakika önce engelledim. daha da yaklaşamaz hepsi sizin sayenizde az kalsın inaniyordum çok teşekkürler :)

evet 19 una göre şaşırttı ayrıca koca şehir neden ben? bir sebebi var yada canı sıkıldı düşününce daha iyi anladım

Ya hoslanmis da olabilir ya da biraz vakit gecirmek istemis de olabilir ama saglikli bir ruh halinde degil arkadaslarin dedigi gibi. Yoksa normal davranan bir tip olsaydi destekleyenler olurdu kesin.

daha 2 dakika önce engelledim. daha da yaklaşamaz hepsi sizin sayenizde az kalsın inaniyordum çok teşekkürler :)

Iyi yapmışsın :)

Erkekler ilk anda kadınlar yıllar sonra etkilenir .
Bence yanlış düşünüyorsunuz :))

Yoo cocuk ilk görüşte hoslanmis olabilir de sonradan da yazdim ama iste o aglamali mesajlar hele de tanıdıklara cok fena ya :KK48:

X