Sağol tatlımm Allah razı olsun.. hala ucuz delikanlılık peşinde.. koştursun dursun bakalım.. dediğim gibi beterini görmeden dank etmeyecek ama o zaman da bende dönüş olmayacak..Haklısın. En doğrusunu yaptın. Çok güzel içini anlattın. Acabaların yok. Seni iyice anlaması için elinden geleni yaptın. Sakın pişman olma, çünkü dediğin gibi yükünü attın.
Ama anlattıklarına göre adamın gönlünü titrebilirsin diye düşünmüştüm. Ne demirden yüreği varmış. İçim burkuldu. Dualarımdasın kuzum. Güçlü ol.
daha önce anlatmistim canim okuyup haline sükretmek istersen linkini veriyorumkestiremiyorum gerçekten ama benim canımı yakabileceği çoğu şeyi tek tek deniyor, geriye pek birşey de kalmadı zaten deneyebileceği.. dene, konuş diyen arkadaşların dediğini de yapmış oldum içimden geldiğince ama sonuç bu..
Senin durumuna da üzüldüm canım.. mevzuyu paylaşmak istersen okurum.. belki iyi gelir anlatmak..
bilemiyorum inan.. atacak başka bir adımım yokki ona belli edeyim ya da gizleyeyim.. o olduğu gibi devam ediyor hayatına. bense kendini dondurmuşum gibi hareket ediyorumevliliğe değer vermeyen insanların evlenmemesi gerek .hayatı çok basite almış ... olucak olmuyormu o zaman boşver gitsin ...
[18 01 2015 15:34] malum şahıs: . E zaten durum da yalnızca resmiyette kalmış durumda..
belki de bir süre atacağınız adımları ona belli etmemelisiniz ve siz eşinizin planına uymayın onu kendinize uydurmaya çalışın . çok planlı ve soğukkanlı hareket ediyor gibi geldi .
yaptıklarından sonra sizi arkadaşı gibi yanında istiyor olabilir . sohbetler kahveler sakin yazışmalar
yasal konularda destek alabileceğimiz birileri var mıdır klüp içinde bilginiz var mı acaba? sıkıldım ben de bu halden zaten.. ama bilinçsiz hareket etmek istemiyorumBoşanın ! Ve kolundan tutup siz götürün dlekçe vermeyede. Uzatmayın çıkarın gitsin hayatınızdan
desteğin için teşekkür ederim toranj.. minnettarım sanaYarın tüm gün medeni hukuk dersim var buraya yazın tek tek detaylı bilgi alayım hocamdan. Ama elinizde delilleriniz vardı bildiğim kadarıyla.
özelden msj attım canım..Mobidiko su 1 aydir o kadar cok avukatla icli disli oldum ki bosanmayla ilgili tum sorularina cvp verebilirim
henüz değil canım.. maddi sebeplerden şubat ayında anca adım atabileceğim..Davayla ilgili harekete geçtiniz mi?
hayır.. herhangi birşey paylaşmadım onunla..Eşinizi bilgilendirdiniz öi peki protokolü imzalamıycanızla filan ilgili
Paylasma sakin. Supriz olsun.hayır.. herhangi birşey paylaşmadım onunla..
aynen.. ben kendi çocuğumu büyütmek istiyorum.. anasının büyütemediği bir bebeyle uğraşmak değil.. :) hayat güzel, yeter kendime işkence ettiğim zaten.Paylasma sakin. Supriz olsun.
O sana nasil
Surpriz yaptiysa ayni sekilde sen de ona yap.
Bu arada su an bosanman senin icin daha iyi olmus. Bu adam coluk cocuk sorumlulugu alabilecek bir tip deyil, seni o zaman kucaginda beneyle de gozunu kiromadan birakip giderdi muhtemelen.