• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Acil bilenler:(

Hastaneye götürdükleri iyi olmuş canım kafasını vururvurmaz ağladıysa bide kendindeyse gözde kayma falan yoksa pek korkulacak bişey yoktur benim çocuğumda çarpmıştı bide üstüne kusmuştu çok şükürki bir şey çıkmadı çok panik yapmayın inşallah sizinkininde birşeyi yoktur Allah yardımcınız olsun
Sagolasın canım. Hepsi aynı sanırım uff :( akşama kadar peşindeyim aksam yattıgımda yataga bacaklarım agrıyor artık :( oldu işte nasıl olduysa :( annesi çalışıyor annemle ben bakıyoruz daha 2 yasında cok hareketli zamanları hepte beraberim cok duşkun bize inşallah birşey cıkmaz Allah sizide korumuş masallah

Birdaha böyle bişey olursa hemen kimseyi beklemeden kaptığınız gibi götürün acile yada 112 yi arayın. Inşallah kusması tesadüf tür.

Birdaha böyle bişey olursa hemen kimseyi beklemeden kaptığınız gibi götürün acile yada 112 yi arayın. Inşallah kusması tesadüf tür.
Bu bize büyük bi ders oldu suan diyorum kendime ne kadar cahiliz bu konuda :( ilk istifrasında hemen götürmeliydik uff her zamanki düşmesi dedik ama bu farklı oldu inşallah bişey cıkmaz. Allah razı olsun canım :(

Bu bize büyük bi ders oldu suan diyorum kendime ne kadar cahiliz bu konuda :KK43: ilk istifrasında hemen götürmeliydik uff her zamanki düşmesi dedik ama bu farklı oldu inşallah bişey cıkmaz. Allah razı olsun canım :KK43:
Ferah tut içini rabbim iyi haberlerini ulaştırsın.

Bi arkadasim doktor ve burda yazmak yerine hemen doktora götürülmeli dedi.
Gittiler cnm yarım saat oldu :( ben evde kaldım ablamlar gitti burası aklıma geldi hemen sorayım dedim içimi rahatlatmak için. Haber bekliyorum. Teşekkür ederim canım :(

Bu kadar endişeliyseniz ailesiylr birlikte hastaneye gidin şu durum karşısında hemen nete girip byrada yazmak nasıl aklınıza geliyor kaldıı ki bir doktorlar sitesi değil burası biz nereden bilebiliriz ne olduğunu yani doktor değiliz görsek bile anlamayız dr bile tetkikleri yapmadan anlamaz burada konu açmanın mantığı yok yani tahminden öteye gitmez o telaşta şahsen aklıma nete girmek gelmez gidin acile öğrenin gidecrkler diyorsunuz neden hemen kapıp götürmüyorlar inşallah önemli birşey yoktur

Bu kadar endişeliyseniz ailesiylr birlikte hastaneye gidin şu durum karşısında hemen nete girip byrada yazmak nasıl aklınıza geliyor kaldıı ki bir doktorlar sitesi değil burası biz nereden bilebiliriz ne olduğunu yani doktor değiliz görsek bile anlamayız dr bile tetkikleri yapmadan anlamaz burada konu açmanın mantığı yok yani tahminden öteye gitmez o telaşta şahsen aklıma nete girmek gelmez gidin acile öğrenin gidecrkler diyorsunuz neden hemen kapıp götürmüyorlar inşallah önemli birşey yoktur
4 kişi gittiler bana gerek kalmadı. Buranın doktor sitesi olmadıgını elbet bende biliyorum sırf içimi rahatlatmak için yazdım ve sordum gittiler ayrıca yarım saati geçti aradık sorduk daha filme almamışlar. Öylece bekliyorum ayrıca sizin dısınızda kimse bunu buraya yazıp sormamı yadırgamadı. Size ve diğer arkadaslarıma teşekkür ederim. İnşallah yoktur Allah razı olsun.

Kızlar 2 doktor girmiş yanına film çekiceklermiş bayıltcaklarmış ama cok rıskliymiş solunumunu durdurabilirmiş cunku neyseki film çekinmiş temiz cıkmış Elhamdulıllah terside olabilirdi Rabbim korudu kuzumu herkese iyi kötü yorum yapan herkese cok teşekkür ederim :)

Kızlar 2 doktor girmiş yanına film çekiceklermiş bayıltcaklarmış ama cok rıskliymiş solunumunu durdurabilirmiş cunku neyseki film çekinmiş temiz cıkmış Elhamdulıllah terside olabilirdi Rabbim korudu kuzumu herkese iyi kötü yorum yapan herkese cok teşekkür ederim :)

Şükür birdaha boyle durumda cocugu uyutmayin ve hemennn hast götürün . Tekrar geçmiş olsun

4 kişi gittiler bana gerek kalmadı. Buranın doktor sitesi olmadıgını elbet bende biliyorum sırf içimi rahatlatmak için yazdım ve sordum gittiler ayrıca yarım saati geçti aradık sorduk daha filme almamışlar. Öylece bekliyorum ayrıca sizin dısınızda kimse bunu buraya yazıp sormamı yadırgamadı. Size ve diğer arkadaslarıma teşekkür ederim. İnşallah yoktur Allah razı olsun.
ben sadece size değil çocuğu çok hasta olup burada soran ya da bir yerden düşmüş çocuk napıyım diyen yani böyle bir telaşe söz konusuyken kk ya girio konu açmayı düşünebilen herkese aynı şeyi yazıyorun kendi fikrimi söyledim yani anlamsız geliyor doktorun bile tetkik yapmadan anlayamacpu birşete biz görmeden ne cevap verelim. Ayrıca tek ben değilim biz bilemeyiz diyen başkaları da var ne amaçla açıldığını anlayamdım dediğim gibi önemli birşey yoktur inşallah burada bu söylenebilir

Neden kusmuş pekio_O

Ayy kuzum çok geçmiş olsun
Çok şükür iyiymiş ama korkusu yeter insana çok zor bir durum

Back