• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Acil bilenler:(

İlk kustu dedik balgamlı kusmuştu afedersiniz üşüttü heralde ondan dedik off cahillik hiç gelmedi aklımıza ikinci kusuşundan sonra hemen gittiler şimdi haber bekliyorum Allah razı olsun daha 2 yasında benim kuzum :(

kafa kemiklerinde kırık kanama en kötü şeyler bunlar. Kusma varsa belirti sayılur gidip takip ettirmek gerekirse BT çektirmek gerekir. Hiçbirşey olmayadabilir cocukta refleks kusma olabilir ama kesinlikle kontrol edilmesi gerekir. İki kere kusmuş olması önemli. (Ablam cocuk doktoru)
İlk kusmasında üşüttü sanırım dedik balgamlı idi ikinci kusuşunda dank etti kafamızz off :(( canımm Allah razı olsun aynen film çekilsin bakalım dua edin lütfen

İnşallah kızlar sagolun yorumlarınız için

Dıştan yoksa bile iç kanama olabilir Allah korusun ,bize mutlaka yaz cnm merak ettim simdi İnşallah bisey çıkmaz .

Bak acile götürmüşler zaten korkma hemen üzülme cok. Belki de cocuk refleks olarak kusmuştur coğunlukla böyle vakalarda önemli birşey çıkmazmış dua edelim yeğeninde de hiçbirşey çıkmicak inşallah.

Boş yere zaman kaybedilmiş daha kafayı çarptığı an götürmek lazım
Neden beklemişler anlamadım ki
İnş. Bişeyi yoktur

İstanbuldaysanız çapa travma bölümüne gitselerdi. Geçe sene oğlum süpürge kordonuna takılıp alın üstü düştü çok ağladı, uyku vakti geldi ama aradan üç saat fln geçti uykudan ağlarak kalktı ve fışkırtarak kustu, kaptığımuz gibi çapa ya gittik mr röntgen ultrason çekildi çok şükür bir şey çıkmadı ama dr hep arka üstü düşünce beyin kanaması olunur sanıyor insanlar alın çarpmasında da kalıcı konışma duyma körlük gibi şeyler oluyormış. Tabi emar ın zararıda var ama kar zarar hesabı yapıyor doktorlar. Bizede yazın haber alırsanı

Allah razı olsun kızlar tamam yazarım buraya sonucu :( cok korkuyorum inşallah bişey cıkmaz.. yüreğim dayanmaz buna..

Boş yere zaman kaybedilmiş daha kafayı çarptığı an götürmek lazım
Neden beklemişler anlamadım ki
İnş. Bişeyi yoktur
2 yasında cok fazla düşüyo kalkıyo :( bunuda öyle sandık birde ilk istifrası afedersiniz balgamlı idi üşütmüştür dedik off cahilliğimize geldi :(:( direk gittiler simdi cnm haber bekliyorum bende

2 yasında cok fazla düşüyo kalkıyo :KK43: bunuda öyle sandık birde ilk istifrası afedersiniz balgamlı idi üşütmüştür dedik off cahilliğimize geldi :KK43::KK43: direk gittiler simdi cnm haber bekliyorum bende

bence canini sIkma.
Sonucta cok gec kalmamislar.
Hastanedeler sonucta.
Cocuk o sekilde uyusaydi daha kotuydu.
Simdi dua zamani canim, dua et.

İstanbuldaysanız çapa travma bölümüne gitselerdi. Geçe sene oğlum süpürge kordonuna takılıp alın üstü düştü çok ağladı, uyku vakti geldi ama aradan üç saat fln geçti uykudan ağlarak kalktı ve fışkırtarak kustu, kaptığımuz gibi çapa ya gittik mr röntgen ultrason çekildi çok şükür bir şey çıkmadı ama dr hep arka üstü düşünce beyin kanaması olunur sanıyor insanlar alın çarpmasında da kalıcı konışma duyma körlük gibi şeyler oluyormış. Tabi emar ın zararıda var ama kar zarar hesabı yapıyor doktorlar. Bizede yazın haber alırsanı
Canım allah razı olsun istanbulda değiliz malesef :(:( sizide Allah korumuş o kadar cok düşüyo kalkıyo ki bunuda öyle sandık 2 yasında daha :( haber bekliyorum tamam canım yazıcam buraya :( teşekkür ederim yorumun için

bence canini sIkma.
Sonucta cok gec kalmamislar.
Hastanedeler sonucta.
Cocuk o sekilde uyusaydi daha kotuydu.
Simdi dua zamani canim, dua et.
Tamam canım teşekkür ederim allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı Allahım inşallah bişey cıkmaz gülüşü gitmiyo gözümden cok düşkünüm cok korkuyorum :(

Tamam canım teşekkür ederim allah razı olsun içim birazda olsa rahatladı Allahım inşallah bişey cıkmaz gülüşü gitmiyo gözümden cok düşkünüm cok korkuyorum :KK43:

Insallah olmaz.
Bu afacanlar cok dusup kalkiyor.
Benim oglumda karnimda devamli kipir kipior.
Ortaya ciktiginda nasil birsey olucak diye korkuyorum valla.

Hastaneye götürdükleri iyi olmuş canım kafasını vururvurmaz ağladıysa bide kendindeyse gözde kayma falan yoksa pek korkulacak bişey yoktur benim çocuğumda çarpmıştı bide üstüne kusmuştu çok şükürki bir şey çıkmadı çok panik yapmayın inşallah sizinkininde birşeyi yoktur Allah yardımcınız olsun

Insallah olmaz.
Bu afacanlar cok dusup kalkiyor.
Benim oglumda karnimda devamli kipir kipior.
Ortaya ciktiginda nasil birsey olucak diye korkuyorum valla.
Ah canım annesi calısıyor gündüzleri annemle ben bakıyoruz banada cok duskun aksama kadar peşinde köleyim :( hiç durmuyor. Akşamda dönerken vurdu kafasını yapma etme dinlemiyorlar da :( sagol cnm benim inşallah cıkmaz :( sizde inşallah sag saglım alırsınız kucağınıza bebeginizi

Back