Lütfen Acil bilenler:(

Ah minel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
693
300
73
Kızlar merhaba yeğenim kafasını çarptı duvara oynarken cok kötü. Suanda da kusmaya basladı 2 kez kustu 1 2 saattir. Doktora gidicekler simdi ama birşey varmıdır beyin kanaması falan riski varmı (Lütfen allah rızası için eger konum buraya uygun değil ise en azından geceye kadar tasımayın konuyu)

Kafayi duvara carptiktan sonra kusmak kotu. Kanama var midir yok mudur doktordan ogrenin. Burada bizim atip tutmamiz isinize yaramaz. Acile goturun.

Beyin sarsintisi olabilir, hemen acile gözürün, kontrol altinda tutulmasi gerekir... Acil sifalar...

zaten doktora gidiceklermis.
Neden endiseleniyorsunuz ki.

Bu arada kusmasi iyi deyil tabi.
Ama cok asiri ciddi bir sey deyildir insallah.

geçmiş olsun.başı çarptıktan sonra kusma belirtisi olumlu bir durum değil. çocuğu kesinlikle hastaneye götürün

Ya burda konu acaciniza cocu hast gotirin . Sakin da uyutmayim cocigu 1 2 ssattir napiosunuz . Hemen gidin bnce acile . Geçmiş olsun birsey yoktur ins .

Buraya yazmakla ne ugrasiyosunuz. Demekki ciddi. Daha ne duruyosunuz acil doktora götürün

Allahim acil sifalar versin yardimcisi olsun.umarim biseyi yoktur yaa cok uzuldum.kusmasi hayra alamet degil

Kızlar Allah razı olsun 2 yasında henüz ağlıcam nerdeyse cok kötüyüm suan simdi gittiler acile kanaması yok bu arada

Çok geçmiş olsun hic hayra alamet değil kusmasi. İnşallah kotu birseyi yoktur. Allah yardimciniz olsun, üzüldüm simdi ya.

Allah razı olsun götürdüler şimdi haber beklicem kızlar. Buraya sorup içimi rahatlatmak istedim

Gitmişler doktora iyi bari sonunda. Hafife alınır mı bunlar yahu dün bir bebek öldü balon yüzünden. Kustu diyorsunuz hemen gidilmeliydi umarım bir şeyler için geç kalınmamıştır da sağ salim gelir eve bebiş.

Allah askina hemen gidin doktora carpmadan sonra kusma kanamaya isaret zaman kaybrtmeyin gittiler mi doktora ?????

kafa kemiklerinde kırık kanama en kötü şeyler bunlar. Kusma varsa belirti sayılur gidip takip ettirmek gerekirse BT çektirmek gerekir. Hiçbirşey olmayadabilir cocukta refleks kusma olabilir ama kesinlikle kontrol edilmesi gerekir. İki kere kusmuş olması önemli. (Ablam cocuk doktoru)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…