- 20 Ekim 2023
- 503
- 944
- 23
Yapma sabah sabahHenüz eğitimdeydi, mesleğe başlamamış bile. Yatakhanede ayak kokuları eşliğinde mesajlaşarak kafalamış kadını. Buram buram testosteron…
Annesi aradı az önce isterseniz devam edin dedi ben oğlumun mutluluğunu isterim dedi seni de üzmüş şuan çok mutsuz dedi senden ayrıldığından beri iyi değil dedi biz gelir ailenle de tanışırız dedi evlilik isterseniz de ilerde dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan psikolojim bozuk farkındayım ne yapmam ne desem bilemiyorumhatırlıyorum konunuzu. siz neden onunla tekrar görüştünüz ki? Belki annesinden kendisi yazıyor? uzatmayın bence . Ne istediğini ne yapacağını bilmiyor.
Aradı annesi bu arada sonradan ekledim onu daYa bi de annesinden kendisi mesaj atmış. Diyor ki annem attı. Ya hangi anne bu kadar genç gibi yazar az mantık
Aşkım ben gittiği eskorta aratanı biliyorum, nerden belli sizi arayanın anası olduğu? Çoluk çocuk sahibi kadınsınız neden yüzü açılmamış 17 lik tazeler gibi her şeye inanıyonuz?Annesi aradı az önce isterseniz devam edin dedi ben oğlumun mutluluğunu isterim dedi seni de üzmüş şuan çok mutsuz dedi senden ayrıldığından beri iyi değil dedi biz gelir ailenle de tanışırız dedi evlilik isterseniz de ilerde dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan psikolojim bozuk farkındayım ne yapmam ne desem bilemiyorum
Ya ne demek ne desem bilemiyorum sen boşanma süreci geçirmiş ve çocuklu bir hanimsin hiç mi ders almadın yaşananlardan ya . Hiç mi kendi gozunde bir kaliten bir ederin değerin yok .Annesi aradı az önce isterseniz devam edin dedi ben oğlumun mutluluğunu isterim dedi seni de üzmüş şuan çok mutsuz dedi senden ayrıldığından beri iyi değil dedi biz gelir ailenle de tanışırız dedi evlilik isterseniz de ilerde dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan psikolojim bozuk farkındayım ne yapmam ne desem bilemiyorum
Eeee hani ailesi karşıydı nasıl annesi pozitif mesaj atıyor..yaaa boşver ya bunuKızlar daha önce konu açmıştım daha önce görüştüğüm biri vardı 2 ay boyunca görüştük ben boşanmış ve bir çocuk sahibi olduğumu ilk başta güvenip söyleyememiştim daha sonra anlattım konuştuk ve ailem kabul etmedi ve çevre bizi çok zorlar mutlu olamayız deyip güzellikle ayrılmıştık. Daha sonra benimle bir kaç kez iletişime geçti daha sonra ise ben yapmıyorum olmuyor cesaret edemiyorum ailemi ezemem deyip gitti. Dünde beni aradı beni unutamadığını ve tekrar denemek isteğini söyledi normal konuştuk 2 saat boyunca telefonu kapattıktan yarım saat sonra bir anda böyle bir şey dedim düşün istersen dedi bende ne demek istiyorsun dedim telefonu kapatınca içimde bir huzursuzluk oldu dedi doğru mu yapıyoruz bilmiyorum seni de üzmek istemiyorum dedi bende senin amacın benimle dalga geçmek mi bir daha bana mesaj atma dedim ve engelledim ondan sonra kaç kere sms attı uzun uzun. İşte ben böyle olsun istemedim özür dilerim bana hakkını helal et ben vicdan azabı çekerim filan beni kötü hatırlama dedi böyle olsun istedim seni üzmek istemedim dedi bende hiç birine cevap vermedim şimdide annesi mesaj atmış bu şekilde ne yapmamı nasıl cevap vermemi önerirsiniz?
Hahahah yok kendisi aradı bizzat zaten az önce :))Oğluna boşanmış çocuklu kadını layık görmeyen bir anne böyle tatlı tatlı konuşmaz elalemin kızına zaten.Sen kim oluyon şıllık benim ovluşumu üzüyon, elini sallasa ellisi, gül gibi kızlar çıkaracam karşısına senin adını unutur, bi daha ovvlumun karşısına çıkma saçını başını yolarım yazardı.
Oha bunu yapan adam deccalden 15 dk önce doğmuş olmalı . İnanılmaz .Aşkım ben gittiği eskorta aratanı biliyorum, nerden belli sizi arayanın anası olduğu? Çoluk çocuk sahibi kadınsınız neden yüzü açılmamış 17 lik tazeler gibi her şeye inanıyonuz?
hayatım 15 yaşında değilsin diye tahmin ediyorum bir evlilik yaşayıp çocuğun olduğu için. Olgun bir insan olarak dışarıdan bak sen böyle bir ilişki görsen ne derdin ne düşünürdün?? bulunmaz hint kumaşı mı bu adam ya sırf size göre maddi açıdan iyi olucak asker vs neyse bilmem ne diye şu erkeklere göz yummayın açın gözünüzü. Kendinize hakketiğiniz gibi davranıcak adamları bulun... İki ay sonra buraya çok daha büyük acılar ve hayal kırıklığı içerisinde konu girmemek için şu anda hayır diyip anlık bir acıyı sırtlanman lazım. Sen yetişkinsin bunu yapabilirsin lütfen gözünü acilen açAnnesi aradı az önce isterseniz devam edin dedi ben oğlumun mutluluğunu isterim dedi seni de üzmüş şuan çok mutsuz dedi senden ayrıldığından beri iyi değil dedi biz gelir ailenle de tanışırız dedi evlilik isterseniz de ilerde dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan psikolojim bozuk farkındayım ne yapmam ne desem bilemiyorum
:) safım ya.Hahahah yok kendisi aradı bizzat zaten az önce :))
Annesi olduğunu nereden biliyorsunuz?Aradı annesi bu arada sonradan ekledim onu da
Yanından gelmiş ordan biliyor. Ay şiştim.Annesi olduğunu nereden biliyorsunuz?
Yhaaa kıyamiiiiş. Tamam o zaman bi kere daha deneyin, istemeye gelsinler hemen. Çocuğu da babasına verin ama elin dayakçı mı sapık mı belli olmayan adamıyla aynı eve sokmayın. Anasından hayır yok zaten çocuğun, babası sahip çıksın bari.Annesi aradı az önce isterseniz devam edin dedi ben oğlumun mutluluğunu isterim dedi seni de üzmüş şuan çok mutsuz dedi senden ayrıldığından beri iyi değil dedi biz gelir ailenle de tanışırız dedi evlilik isterseniz de ilerde dedi bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan psikolojim bozuk farkındayım ne yapmam ne desem bilemiyorum
İlk zamanlar yani ben kendimi açıklamadan önceAnnesi olduğunu nereden biliyorsunuz?
Canım seni çok üzerler. Ben şimdi herhangi bir kadını “annem diye seni aratabilirim” :)Aradı annesi bu arada sonradan ekledim onu da
Şuan onunla evleneyim hemen demiyorum tabii ki zamanla olacak şeyler ama şuan ne karar versem bilmiyorum duygusal boşluktayım doğru karar verememekten korkuyorumYhaaa kıyamiiiiş. Tamam o zaman bi kere daha deneyin, istemeye gelsinler hemen. Çocuğu da babasına verin ama elin dayakçı mı sapık mı belli olmayan adamıyla aynı eve sokmayın. Anasından hayır yok zaten çocuğun, babası sahip çıksın bari.
Tabiki oda var ama daha önce konuşmuştum biliyorum annesiniCanım seni çok üzerler. Ben şimdi herhangi bir kadını “annem diye seni aratabilirim” :)
Oğlunu düşünen ana ne olacak en fazla takılır sonra ayrılır diyip senle iyiymiş gibi yapacak. Oğlu ile arasını bozmamak içindir en fazlaKızlar daha önce konu açmıştım daha önce görüştüğüm biri vardı 2 ay boyunca görüştük ben boşanmış ve bir çocuk sahibi olduğumu ilk başta güvenip söyleyememiştim daha sonra anlattım konuştuk ve ailem kabul etmedi ve çevre bizi çok zorlar mutlu olamayız deyip güzellikle ayrılmıştık. Daha sonra benimle bir kaç kez iletişime geçti daha sonra ise ben yapmıyorum olmuyor cesaret edemiyorum ailemi ezemem deyip gitti. Dünde beni aradı beni unutamadığını ve tekrar denemek isteğini söyledi normal konuştuk 2 saat boyunca telefonu kapattıktan yarım saat sonra bir anda böyle bir şey dedim düşün istersen dedi bende ne demek istiyorsun dedim telefonu kapatınca içimde bir huzursuzluk oldu dedi doğru mu yapıyoruz bilmiyorum seni de üzmek istemiyorum dedi bende senin amacın benimle dalga geçmek mi bir daha bana mesaj atma dedim ve engelledim ondan sonra kaç kere sms attı uzun uzun. İşte ben böyle olsun istemedim özür dilerim bana hakkını helal et ben vicdan azabı çekerim filan beni kötü hatırlama dedi böyle olsun istedim seni üzmek istemedim dedi bende hiç birine cevap vermedim şimdide annesi mesaj atmış bu şekilde ne yapmamı nasıl cevap vermemi önerirsiniz?
Siz ne yaparsanız yapın valla inanın umurumda değil, kendi başınıza istediğiniz işi açabilirsiniz. Çocuk yanınızda mı babada mı?Şuan onunla evleneyim hemen demiyorum tabii ki zamanla olacak şeyler ama şuan ne karar versem bilmiyorum duygusal boşluktayım doğru karar verememekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?