• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lustral ve kilo alımı

fallem_13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
11
1
1
23
Merhaba
Ben altı aydır lustral kullanıyorum ve 71-72 kilolardan 78 e kadar çıktım. Üç aydır hiç yapmadığım kadar spor yaptkm aralarda kaçırdıklarım da oldu ama beslenmeme olabildğince dikkat ettm ve bir gram bile vermedim adam gibi, ne zaman bikaç gram versem hemen geri aldım sonra spor yapıcak motivasyonumu kaybettim üç ayın sonunda ve şuan ilaç
Bırakmama birkaç ay kaldı onu bekliyorum. Bazı kullananlardan şunu duydum lustral ödem yapıyorumuş ve bırakınca bunun bir kısmını atıyormuşsunuz bu doğru mu? Bu aldığımız kiloları çok hızlı aldığımız için gerçekten bırakınca otomatik olarak dört beş kilo veriyosun muhabbeti doğru mu?
Teşekkürler

Ay ben de bir haftadır kullanıyorum zaten fazla kilom var çok korkuttunuz beni şu an

Uzun zaman lustral kullanmış biri olarak yazıyorum kilo almadım ben. Farklı bir sebeple kilo almış olmayasınız

Uzun zaman lustral kullanmış biri olarak yazıyorum kilo almadım ben. Farklı bir sebeple kilo almış olmayasınız
Yok, başka bir sağlık sorunum yok baya araştırdım çok kişi 10-20 kilo almış neysekş ben 7-8 kilo aldım diyorum hatta, ama almayan da oluyomuş tabi bilmiyorum o kadar da dikkat ettim çok moralim bozuldu artık

Ay ben de bir haftadır kullanıyorum zaten fazla kilom var çok korkuttunuz beni şu an
Yok belki siz almazsınız korkmayın, hem gerçekten akıl sağlığına faydası büyük ben kilo almayı göze almıştım sorunlarımdan kurtulmak için ama ben dikkat ederek nasıl aldım onu anlayamadım :/ umarım size de iyi gelir ve bir sorun olmaz :)

Yok belki siz almazsınız korkmayın, hem gerçekten akıl sağlığına faydası büyük ben kilo almayı göze almıştım sorunlarımdan kurtulmak için ama ben dikkat ederek nasıl aldım onu anlayamadım :/ umarım size de iyi gelir ve bir sorun olmaz :)
Sizin probleminiz neydi özel değilse? Ben okb ve anksiyete için kullanıyorum

Lustral bende yeni kullanmaya başladım ilk kullanmaya başlayınca şikayetleri daha artırıyormuş doğru mu ben zaten şuan çok kötüyüm daha da mı kötü olacağım.kendi evime sığamıyorum çok daralıyorum çok korkuyorum yaşamaktan hep böyle mi olacağım kendi sorumluluklarımı yerine getiremiyorum yemek yiyemiyorum canım istemiyor ve korku içinde daha da bulanıyor.Üstelik çok yalnızım kimsem yok benim halimden anlayan.Anksiyete yedi bitirdi beni artık kaçmak istiyorum herkesten çok mutsuzum

Şuan kalp atışlarım hızlandı iç sıkıntım çok ilaç mı ilk olarak bu hale soktu gün içinde biraz daha iyiydim anksiyete ile boğuşuyordum ama daha da arttı ilacın yan etkisi mi gerçekten bu durum ilk hafta kadar sürecek mi.okul dönemi de başladı çocuğumla nasıl ilgileneceğim ailemde uzakta yaşıyor herşeyi düşündükçe bedenimi daha telaş kaplıyor

Sizin probleminiz neydi özel değilse? Ben okb ve anksiyete için kullanıyorum
Ben de aynı problemler için kullandım
Lustral bende yeni kullanmaya başladım ilk kullanmaya başlayınca şikayetleri daha artırıyormuş doğru mu ben zaten şuan çok kötüyüm daha da mı kötü olacağım.kendi evime sığamıyorum çok daralıyorum çok korkuyorum yaşamaktan hep böyle mi olacağım kendi sorumluluklarımı yerine getiremiyorum yemek yiyemiyorum canım istemiyor ve korku içinde daha da bulanıyor.Üstelik çok yalnızım kimsem yok benim halimden anlayan.Anksiyete yedi bitirdi beni artık kaçmak istiyorum herkesten çok mutsuzum
hayır bana kötü bir şey bile yapmadı siz panik yapmayın ilacı kullandığınız süre boyunca internetten bununla ilgili araştkrma yapmayın yalnızca kendinize odaklanın. İştah kesmek genel bi belirtisi ama ilk haftadan somra düzelmiyorsa sizi daha kmtü yaptıysa doktorunuza danışın beni 1. Aydan sonra direkt iyi yapmaya başlamıştı ama uxun sürede etki eden bi ilaç terapiyle desteklerseniz eminim daha iyi olursunuz. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz

Ben de aynı problemler için kullandım

hayır bana kötü bir şey bile yapmadı siz panik yapmayın ilacı kullandığınız süre boyunca internetten bununla ilgili araştkrma yapmayın yalnızca kendinize odaklanın. İştah kesmek genel bi belirtisi ama ilk haftadan somra düzelmiyorsa sizi daha kmtü yaptıysa doktorunuza danışın beni 1. Aydan sonra direkt iyi yapmaya başlamıştı ama uxun sürede etki eden bi ilaç terapiyle desteklerseniz eminim daha iyi olursunuz. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz
Çok teşekkürler.Evet hata yaptım yan etkilerine bakarak.Zaten iyi değilim daha da kötü oldum kesin ilaç yaptı dedim.daha da panik yaptım bu sefer.Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz siz.Terapi de alıyor musunuz

İnsanın canı bu kadar yanar mı ya.bu kadar çaresiz hisseder mi dr gitmek bile bu kadar zor olabilir mi gün boyu çamura batmış gibi kurtulmak için debeleniyorum.hiç birşey tat vermiyor ruh halime mi yanayım yoksa atak anlarında yaşadığım korkuya mı.Normal olmak istiyorum artık siz bu halde ilken düzeldiniz mi ben hep böyle mi kalacağım

Ben de aynı dertten muzdaribim, ilaçlarım farklı sadece. 60 kilodan 75 kiloya çıktım 9 ayda ve dikkat edip spor yaptığım zamanlarda da en fazla 2 3 kilo verebildim, bakalım ben de ilaçlarımı bu ay bırakacağım umarım hızlıca eski halime dönerim

Ben de aynı dertten muzdaribim, ilaçlarım farklı sadece. 60 kilodan 75 kiloya çıktım 9 ayda ve dikkat edip spor yaptığım zamanlarda da en fazla 2 3 kilo verebildim, bakalım ben de ilaçlarımı bu ay bırakacağım umarım hızlıca eski halime dönerim
Doktor kontrolünde mi bırakacaksınız.Tam olarak atlattınız mı

Şuan kalp atışlarım hızlandı iç sıkıntım çok ilaç mı ilk olarak bu hale soktu gün içinde biraz daha iyiydim anksiyete ile boğuşuyordum ama daha da arttı ilacın yan etkisi mi gerçekten bu durum ilk hafta kadar sürecek mi.okul dönemi de başladı çocuğumla nasıl ilgileneceğim ailemde uzakta yaşıyor herşeyi düşündükçe bedenimi daha telaş kaplıyor
Benimde öyle oldu 50 mg dan 200 e çıkarttı doktor daha kötü olduğum anlar oluyor 1 hagtadır kullanıyorum

Doktor kontrolünde mi bırakacaksınız.Tam olarak atlattınız mı

Evet doktor kontrolünde bırakıyorum yarım doz azaltarak tamamen bırakacağım ilaç tedavimin sonuna geldim zaten bu kadar kullanmam öngörülmüştü, terapiye devam edeceğim ama.
Bence tamamen atlattım bana borderline teşhisi konulmuştu tabi borderline tamamen geçti diyemem öyle olmuyor ama kendimi daha iyi anlıyorum ve duygularımı düzenlemede sorun yaşamıyorum inşallah ilaçları bırakınca da böyle devam eder

Benimde öyle oldu 50 mg dan 200 e çıkarttı doktor daha kötü olduğum anlar oluyor 1 hagtadır kullanıyorum
İlaca alışma süreci de sancılı insanın şikayetlerini daha da şiddetlendirebiliyor.ilac tam etki gösteriyor düzeliyorsun tamam ben normal oldum artık birşey olmaz diyorsun ilaç bırakınca tekrar başa dönüyorsun bunlar tabi bende yaşananlar.Maddi şartlardan dolayı hiçbirşekilde terapi almadım.Belki bunu aşanlar vardır

Bilmiyorjm herkes bırakınca verildiğini söylüyo ama ben artık hiç verebilicekmiş gini hissetmiyorm gerçekten çok çirkin görünmeye başladım ve psikolojinin düzelmesi için bunu yaşamak üzücü sadece, benim bırakmama daha dört beş ay var lütfen bıraktığınızda bi değişim olursa bana da söyleyin

Evet terapi olmadan sadece ilaçla bunların geçmesi uzun sürebilir
Çok teşekkürler.Evet hata yaptım yan etkilerine bakarak.Zaten iyi değilim daha da kötü oldum kesin ilaç yaptı dedim.daha da panik yaptım bu sefer.Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz siz.Terapi de alıyor musunuz
ade

Back