lullaby dan başlangıç:)

lullaby_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
74
0
36
Edirne
düğünüme çok az kalsada daha yeni başladım birşeyler almaya insallah yetiştiririm.bakalım aldıklarımı beyenicekmisiniz
koyu renk olanı gümüş rengiyle değiştirdim

2 tane aldım hürremin etkisinde kaldığım bi akşam:)

Eklentiler

• $kadeh.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 130

günlük takımım

bone china

misafir çatal bıçak

günlük çaatal bıçak

hepsinin fotolarını internetten buldum maalesef kargoyu nişanlımın adresi verdiğimden dolayı sadece satın aldığım yerde gördüm.şöyle bi elime alıp bakamadım doya doya

aldıklarını iyi günlerde kullan hepsi çok güzel. bir de bardaklarını nerden ve ne kadara aldığını söylersen sevinirim

Hayırlı olsun, uğur getirsin valla hiç üzülme bizimkiler de kolilerde biz de açıp bakamıyoruz

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım aldıklarını İnş kolaylıkla tamamlarsın canım

Yetişir yetişir :) Allah kolaylık versin.
Güle güle kullanın inşallah :)

canim hayirli olsn.. insallah güle güle kullanirsin :)
amin canım insallah.teşekkür ederim

güle güle kullan canım...hepsi çok güzel
çok teşekkür ederim canım

aldıklarını iyi günlerde kullan hepsi çok güzel. bir de bardaklarını nerden ve ne kadara aldığını söylersen sevinirim
çok teşekkürler:) bardakalarımı ben limangodan aldım.6 tanesi 75 ti 12 aldım 12 de su bardağı su bardağınıda eklicem insallah.ama 2 gün sonra markafonide 3 tl indirimliydi.birde başka bir siteydi biev olabilir ama emin değilim ordada 150 gibi bişey sanırım 6 tanesi.benimkiler baskılı kristal değil maleseff.umarım yardımcı olmuşumdur

güle güle kullan canım aldıklarını. hayırlı olsun, allah mutlu etsin...
amin canım insallaaah.çok teşelkkür ederim iyi dileklerin için

Hayırlı olsun, uğur getirsin valla hiç üzülme bizimkiler de kolilerde biz de açıp bakamıyoruz
çooook teşekkürler canım inşallah .. dimi bi açınca baya bir dağalıyordur heralde:) benim için kolilerin dışından bir kez bak olur mu

Güle güle kullan canım aldıklarını İnş kolaylıkla tamamlarsın canım
çok teşekkür ederim.insallah tamamlarım doğuda görevli olduğum için sadece istanbula gittikçe alabiliyorum.çok teşekkürler

allahım iyi günlerde kullanmanı nasip etsin.Dördüncüsüne bayıldımm valla renkleri falan çok hoş
aminn cnm insallah .teşekkür edrim

Yetişir yetişir :) Allah kolaylık versin.
teşekkür ederim cnm:)
Güle güle kullanın inşallah :)

çeyizlerini mutlu günlerde kullan cnm inş kısa bi zaman içerisinde tamamlarsın sevgiler
insallah cnm teşekkür ederim

güle güle kullan
saol cnm:)

güle güle kullan cnm hepsi güsel maşallah
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…