- Konu Sahibi lullaby_12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım insallah.teşekkür ederimcanim hayirli olsn.. insallah güle güle kullanirsin :)
çok teşekkür ederim canımgüle güle kullan canım...hepsi çok güzel![]()
çok teşekkürler:) bardakalarımı ben limangodan aldım.6 tanesi 75 ti 12 aldım 12 de su bardağı su bardağınıda eklicem insallah.ama 2 gün sonra markafonide 3 tl indirimliydi.birde başka bir siteydi biev olabilir ama emin değilim ordada 150 gibi bişey sanırım 6 tanesi.benimkiler baskılı kristal değil maleseff.umarım yardımcı olmuşumduraldıklarını iyi günlerde kullan hepsi çok güzel. bir de bardaklarını nerden ve ne kadara aldığını söylersen sevinirim![]()
amin canım insallaaah.çok teşelkkür ederim iyi dileklerin içingüle güle kullan canım aldıklarını. hayırlı olsun, allah mutlu etsin...![]()
çooook teşekkürler canım inşallah .. dimi bi açınca baya bir dağalıyordur heralde:) benim için kolilerin dışından bir kez bak olur muHayırlı olsun, uğur getirsinvalla hiç üzülme bizimkiler de kolilerde biz de açıp bakamıyoruz
![]()
çok teşekkür ederim.insallah tamamlarım doğuda görevli olduğum için sadece istanbula gittikçe alabiliyorum.çok teşekkürlerGüle güle kullan canım aldıklarınıİnş kolaylıkla tamamlarsın canım
![]()
çoook teşekkür edrimMutlu günlerde kullan
teşekkür ederim cnmcnm güle güle kullan hepsi güzel
aminn cnm insallah .teşekkür edrimallahım iyi günlerde kullanmanı nasip etsin.Dördüncüsüne bayıldımm valla renkleri falan çok hoş
Yetişir yetişir :) Allah kolaylık versin.
teşekkür ederim cnm:)
Güle güle kullanın inşallah :)
insallah cnm teşekkür ederimçeyizlerini mutlu günlerde kullan cnm inş kısa bi zaman içerisinde tamamlarsın sevgiler![]()
saol cnm:)güle güle kullan
çok teşekkür ederimgüle güle kullan cnm hepsi güsel maşallah