lullaby dan başlangıç:)

lullaby_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
74
0
36
Edirne
düğünüme çok az kalsada daha yeni başladım birşeyler almaya insallah yetiştiririm.bakalım aldıklarımı beyenicekmisiniz :nazar: :nazar: :nazar:
$bornoz.webp koyu renk olanı gümüş rengiyle değiştirdim

$resize_kahvec_kiz_x.webp 2 tane aldım hürremin etkisinde kaldığım bi akşam:)

$gold case.webp
$nevresim1.webp

Eklentiler

• $kadeh.webp
    $kadeh.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 131
:nazar:
$adsız.webpgünlük takımım

$bone.webpbone china

$J1416590.webpmisafir çatal bıçak

$FLAMINGO-PARLAK-89-PARCA-84-PARCA-FIYATINA_683_large.webpgünlük çaatal bıçak

hepsinin fotolarını internetten buldum maalesef kargoyu nişanlımın adresi verdiğimden dolayı sadece satın aldığım yerde gördüm.şöyle bi elime alıp bakamadım doya doya:( :43:

aldıklarını iyi günlerde kullan hepsi çok güzel. bir de bardaklarını nerden ve ne kadara aldığını söylersen sevinirim:1:

Hayırlı olsun, uğur getirsin :nazar: valla hiç üzülme bizimkiler de kolilerde biz de açıp bakamıyoruz :1:

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım aldıklarını :nazar: İnş kolaylıkla tamamlarsın canım :34:

Yetişir yetişir :) Allah kolaylık versin.
Güle güle kullanın inşallah :)

canim hayirli olsn.. insallah güle güle kullanirsin :)
amin canım insallah.teşekkür ederim:3:

güle güle kullan canım...hepsi çok güzel :nazar::nazar:
çok teşekkür ederim canım :3:

aldıklarını iyi günlerde kullan hepsi çok güzel. bir de bardaklarını nerden ve ne kadara aldığını söylersen sevinirim:1:
çok teşekkürler:) bardakalarımı ben limangodan aldım.6 tanesi 75 ti 12 aldım 12 de su bardağı su bardağınıda eklicem insallah.ama 2 gün sonra markafonide 3 tl indirimliydi.birde başka bir siteydi biev olabilir ama emin değilim ordada 150 gibi bişey sanırım 6 tanesi.benimkiler baskılı kristal değil maleseff.umarım yardımcı olmuşumdur:3: :3:

güle güle kullan canım aldıklarını. hayırlı olsun, allah mutlu etsin... :nazar:
amin canım insallaaah.çok teşelkkür ederim iyi dileklerin için :9:

Hayırlı olsun, uğur getirsin :nazar: valla hiç üzülme bizimkiler de kolilerde biz de açıp bakamıyoruz :1:
çooook teşekkürler canım inşallah .. dimi bi açınca baya bir dağalıyordur heralde:) benim için kolilerin dışından bir kez bak olur mu:52: :52:

Güle güle kullan canım aldıklarını :nazar: İnş kolaylıkla tamamlarsın canım :34:
çok teşekkür ederim.insallah tamamlarım doğuda görevli olduğum için sadece istanbula gittikçe alabiliyorum.çok teşekkürler :3:

allahım iyi günlerde kullanmanı nasip etsin.Dördüncüsüne bayıldımm valla renkleri falan çok hoş
aminn cnm insallah .teşekkür edrim:40:

Yetişir yetişir :) Allah kolaylık versin.
teşekkür ederim cnm:)
Güle güle kullanın inşallah :)

çeyizlerini mutlu günlerde kullan cnm inş kısa bi zaman içerisinde tamamlarsın sevgiler:16:
insallah cnm teşekkür ederim:3:

güle güle kullan
saol cnm:)

güle güle kullan cnm hepsi güsel maşallah
çok teşekkür ederim :3: :3:

Back
X