Bende de adenomyozis var maalesef bu gun adetimin 3. Günü 21. Gününde vurunacagim 3.75 olani tek sefer kullanacagim merak ettigim vurunduktan sonra gecici menepoz deniyor bir kac ay adet olmayacakmiyizMerhaba,
Size birsey sorabilirmiyim? Bende lucrin depot 3.75 UC ay baskilama yapildiktan sonra transfer olucak. Resveratrol kullanmayi dusumuyorum 1000mg gunde iki kez.. siz doktor tavsiyesi Ile mi kullandiniz? Bende adenomyosis var, yaygin bir sekilde... Ne kadar dozumu kullandiniz?
Cok tesekkurler
Endometriozis ile ayni sey sadece rahimde yerleri farkli adenomyozis rahmin kas tabakasinda bulunuyorAdenomiyosiz ney mis ki acaba
Bn 2 kere vurulmustim birincisinde 3 ay gecici menopza sokuldum digerinde 1 aylik vurulmustim kistlerimde az da olsa kuculme oldu . Ama ne yazik ki hcbisey ise yaramadi .dun gene negatif sonucu aldim bu 4 cu denemem diBende de adenomyozis var maalesef bu gun adetimin 3. Günü 21. Gününde vurunacagim 3.75 olani tek sefer kullanacagim merak ettigim vurunduktan sonra gecici menepoz deniyor bir kac ay adet olmayacakmiyiz
Bn 2 kere vurulmustim birincisinde 3 ay gecici menopza sokuldum digerinde 1 aylik vurulmustim kistlerimde az da olsa kuculme oldu . Ama ne yazik ki hcbisey ise yaramadi .dun gene negatif sonucu aldim bu 4 cu denemem di
Ala ala ya okadar degisikki hc duymadigimjz seyler var vala aslinda ayni seylermis amaEndometriozis ile ayni sey sadece rahimde yerleri farkli adenomyozis rahmin kas tabakasinda bulunuyor
Bnim 7 tane ebriyom vardi 4BB idi yani 100 izerindem 93 degerindeydi . 5 ci gun ebriyosuydu. Geriye 6 tanr kaldi ama hepsi 3 cu derece kalite yani orta 4 tane 5 ci gun , 2 tane 6 ci gun kaldi geriyeGeçmiş olsun bende 3. Negatifini aldım bir kaç gün önce. Embriyo kaliteniz hakkında bilgi vermişler miydi? Dondurulmuşunuz kaldı mı?
İnşallah donmuşlarınızdan positif alırsınız.Bnim 7 tane ebriyom vardi 4BB idi yani 100 izerindem 93 degerindeydi . 5 ci gun ebriyosuydu. Geriye 6 tanr kaldi ama hepsi 3 cu derece kalite yani orta 4 tane 5 ci gun , 2 tane 6 ci gun kaldi geriye
Artik esimle ne yapacagimizi sasirdik diger 3 tup bebegi baska doktor yapti . Bu tup bebegi sil bastan baska doktor yapti. Baska doktora gtsem ne olcak hepsi ayni sey .endometrisoz var diolar rahim de bisey yok kalınlaşması iyi fakat tutunamiyor . Doktor dun uzun uzun konusti kesinlikle beslneme dkkt etceksn hazir gidalar yasak dedi . Spor yapicaksin dedi . Birde PRP yapalim sana dedi .smdi onu araştırıyorum. Doktor evet kesin net biseyde diyemio yaptiklarimiz arasindan tutanlar oldu fakat tutmayanda oldu dedi . Birde bitkisel bi ilac onerdi henuz almadim . Onuda araştırıyorum. Yani tutunmama sebebleri nedir ki ne olabilir dimi farkli doktora daha mi gtsek .Geçmiş olsun bende 3. Negatifini aldım bir kaç gün önce. Embriyo kaliteniz hakkında bilgi vermişler miydi? Dondurulmuşunuz kaldı mı?
Sizin kaldımı dondurulmuslariniz .tutmayanlarin kalitesi neydi sizin bir daha ne zaman dusunuyorsunuz veya dusuncekmisiniz . Benim genelde kimyasal gebelik olur .dun ki değerim tam 5 ti doktor ilaclari iki gun birakma dedi ama bn biraktim .İnşallah donmuşlarınızdan positif alırsınız.
Evet ayni sey imis ama maalesef bunu 6. Kez gittigim doktor soyledi her birinden lafi cimbizla aldigimiz icin ancak bilgiye ulasiyoruz sikayetlerim baslayinca gittigim ilk dokyor rahim duvari kalin dedi bir tanesi miyom dedi derken zaman kaybi yasamisim maalesefAla ala ya okadar degisikki hc duymadigimjz seyler var vala aslinda ayni seylermis ama
Artik hangi yol dogru hangisi yanlis bilemez oldum ve doktorlara karsi hep bir şüphe ile yaklasiyorumBn 2 kere vurulmustim birincisinde 3 ay gecici menopza sokuldum digerinde 1 aylik vurulmustim kistlerimde az da olsa kuculme oldu . Ama ne yazik ki hcbisey ise yaramadi .dun gene negatif sonucu aldim bu 4 cu denemem di
Aynisi bndede canim bnde artik bilemiyorum valahi ne yapacağımı sasirdimArtik hangi yol dogru hangisi yanlis bilemez oldum ve doktorlara karsi hep bir şüphe ile yaklasiyorum
Acaba bizdemi oyleyiz anlamadimki bazilqri dioki esinle genetik test yaptın mı bazilari dio rahim icini inceleyem detayli filmler varmis bazilari baska bisey ama doktorlar bunlarin hiçbirini yapmio . Sadece cikilota kisti var ama tutunamio bittiEvet ayni sey imis ama maalesef bunu 6. Kez gittigim doktor soyledi her birinden lafi cimbizla aldigimiz icin ancak bilgiye ulasiyoruz sikayetlerim baslayinca gittigim ilk dokyor rahim duvari kalin dedi bir tanesi miyom dedi derken zaman kaybi yasamisim maalesef
Allah kolaylik versin en iyi yollari acsin insallah ben cok cikmazdayim adenomyozis fen dolayi asiri kanama oluyor 3 yildir oyleki normal bir kadinin 1 haftalik kanama miktari benim 1 gunluk miktarim kadar kansizlik bir yandan agrilardan aldigim agri kesicilerin yan etkileri bir yandan düşündürüyor beni hormonlu spiral taktirmak istedim gittigim doktorlar cocuk sahibi olmami onerdi tedavisi de yok offffAynisi bndede canim bnde artik bilemiyorum valahi ne yapacağımı sasirdim
Hangi sehirde yasiyorsunuz bilmiyorum ama gercekten zaman ayiracak bir doktor istiyorum artik kafamdaki soru isaretlerini aydinlatmali mesela detayli filmler varmis diyorsunuz bunu sordugumuzda gecistirme cvplar vermesinler yahuAcaba bizdemi oyleyiz anlamadimki bazilqri dioki esinle genetik test yaptın mı bazilari dio rahim icini inceleyem detayli filmler varmis bazilari baska bisey ama doktorlar bunlarin hiçbirini yapmio . Sadece cikilota kisti var ama tutunamio bitti
Bnde kanama yok cok sukur hatta adet donemim iki gun surer biter okadar yani .ama 35 gunde bi olur o da zor . Cok zor seni okadar iyi anliyorum ki anlatamam bizim halimizden bizler anlariz rabbim gene dermansız dert vermesin . Bn artik tup denemekten ackcasi biktim yani olmuo her denedigimde husranAllah kolaylik versin en iyi yollari acsin insallah ben cok cikmazdayim adenomyozis fen dolayi asiri kanama oluyor 3 yildir oyleki normal bir kadinin 1 haftalik kanama miktari benim 1 gunluk miktarim kadar kansizlik bir yandan agrilardan aldigim agri kesicilerin yan etkileri bir yandan düşündürüyor beni hormonlu spiral taktirmak istedim gittigim doktorlar cocuk sahibi olmami onerdi tedavisi de yok offff
Hangi sehirde yasiyorsunuz bilmiyorum ama gercekten zaman ayiracak bir doktor istiyorum artik kafamdaki soru isaretlerini aydinlatmali mesela detayli filmler varmis diyorsunuz bunu sordugumuzda gecistirme cvplar vermesinler yahu
. Aynen katiliyorim dediklerinize bizi aydınlatan doktorlar olmali .tamam dunki doktorum yarim saat konustu ama bana kalkip rahim icini inceleyelim demiyor . Bunu ilk doktorum demisti fakat 3 kere tutmayinca bn bırakmıştım. Hatta onu bu doktoruma sordum boyle filmler varmis dedim bana sadece oyle filmleri cok ciddi hastalra cekioz sana gerekli degil dedi . Daha nesi gereklu degil 4 kere tutmamis birinin neyi beklenir . En son sana PRP yapalim dedi rahmine .
Canim prp bu aralar oldukca basarili sonuc veriyor görüyor um hep insallah Allah gönlünün muradıni versin yasin uygunsa henüz sansin varSamsundym bn . Aynen katiliyorim dediklerinize bizi aydınlatan doktorlar olmali .tamam dunki doktorum yarim saat konustu ama bana kalkip rahim icini inceleyelim demiyor . Bunu ilk doktorum demisti fakat 3 kere tutmayinca bn bırakmıştım. Hatta onu bu doktoruma sordum boyle filmler varmis dedim bana sadece oyle filmleri cok ciddi hastalra cekioz sana gerekli degil dedi . Daha nesi gereklu degil 4 kere tutmamis birinin neyi beklenir . En son sana PRP yapalim dedi rahmine .
30 yasindayim iste bn hic duymadim PRP yi nasil olur nasil yapilirCanim prp bu aralar oldukca basarili sonuc veriyor görüyor um hep insallah Allah gönlünün muradıni versin yasin uygunsa henüz sansin var
BEn de çikolata kisti hastasıyım iki yumurtalığımda da var iki kere normal yolla gebelik oldu devam etmedi iki kere tüp bebek denedim biri negatif diğeri yumurta erken çatladı toplanamadı . Doktor bazı çikolata kistleri kaliteyi etkiler dedi sizin de öyle mi acaba doktorunuz birşey dedi mi Allah sabır versin inşaallah bebeğinize kavuşursunuz30 yasindayim iste bn hic duymadim PRP yi nasil olur nasil yapilir